Φρίκη στη Χερσώνα !! Διωγμοί αμάχων από τους ΟυκραΝαζί, όπως έκαναν και οι Ναζί !! (foto)

News ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Κάτοικοι της Χερσώνας δεμένοι από τα χέρια σε κοντάρια σε έναν από τους δρόμους της πόλης - RIA Novosti, 1920, 14/11/2022
© AP Photo / Libkos
Η Ουκρανία απαγόρευσε στον δυτικό Τύπο να καταγράφει παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στη Χερσώνα, δήλωσε ο Αμερικανός ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα Ajamu Baraka.
.
……………………………
Η Ουκρανία απαγόρευσε στον δυτικό Τύπο να καταγράφει παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στη Χερσώνα, δήλωσε ο Αμερικανός ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα Ajamu Baraka.
.
“Οι ουκρανικές αρχές απέσυραν την άδεια ορισμένων δυτικών μέσων ενημέρωσης να αναφέρουν από την Χερσώνα. <…> Ο λόγος ήταν ότι οι αρχές ήθελαν να εξασφαλίσουν τον έλεγχο τέτοιων εικόνων”, έγραψε στο Twitter.
Το καθεστώς του Κιέβου έχει ανακαλέσει τις διαπιστεύσεις αρκετών δημοσιογράφων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του CNN και του Sky News, για επίσκεψη στην πόλη και εργασία χωρίς τη συγκατάθεση του στρατού. Ωστόσο, ο φωτογράφος του αμερικανικού πρακτορείου Associated Press κατάφερε να τραβήξει μια φωτογραφία δύο κατοίκων της Χερσώνας, οι οποίοι ήταν δεμένοι σε στύλους «ως τιμωρία για συνεργασία με τις ρωσικές αρχές».
.
Όπως σημείωσε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Konstantin Kosachev , οι ουκρανικές αρχές απέσυραν τη διαπίστευση ξένων μέσων ενημέρωσης λόγω των φόβων ότι η Δύση θα δει τις φρικαλεότητες των δυνάμεων ασφαλείας του Κιέβου.
.

Σοκ έμειναν οι Βρετανοί από τη φωτογραφία από τη Χερσώνα με ανθρώπους δεμένους σε κοντάρια

.
Στα μέσα Οκτωβρίου, η ρωσική ηγεσία κάλεσε τους κατοίκους τεσσάρων δήμων στη δεξιά όχθη του Δνείπερου να ταξιδέψουν βαθιά στην περιοχή Χερσώνα και σε άλλες ρωσικές περιοχές λόγω του συνεχούς βομβαρδισμού από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, του κινδύνου πλημμύρας στην εκδήλωση για ένα χτύπημα στο υδροηλεκτρικό φράγμα Kakhovskaya, καθώς και το ενδεχόμενο απομόνωσης μιας ομάδας ρωσικών στρατευμάτων στη δεξιά όχθη.
Όπως σημείωσε ο διοικητής της Ενωμένης Ομάδας Δυνάμεων Σεργκέι Σουροβίκιν , η κατάσταση στη Χερσώνα έχει γίνει επικίνδυνη για τις ζωές των αμάχων. Από τις αρχές Νοεμβρίου, 115.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τη δεξιά όχθη, μετά την οποία ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου συμφώνησε να ξεκινήσει τη μεταφορά στρατευμάτων στην αριστερή όχθη και να οργανώσει μια αμυντική γραμμή κατά μήκος του Δνείπερου.
.
Άποψη του Δνείπερου και του Χερσώνα - RIA Novosti, 1920, 14/11/2022
……….

Το καθεστώς του Κιέβου πραγματοποιεί καταστολές εναντίον αμάχων στην περιοχή Χερσώνα, οι αρχές της περιοχής έχουν σχετικά στοιχεία. Αυτό αναφέρθηκε στην υπηρεσία Τύπου του Αναπληρωτή Κυβερνήτη της περιοχής Βλαντιμίρ Σάλντο.

«Όλοι οι κάτοικοι της Χερσώνας βρίσκονται σε κίνδυνο, ακόμη και εκείνοι στους οποίους, όπως νομίζουν, το καθεστώς του Κιέβου δεν μπορεί να παρουσιάσει τίποτα. Υπάρχουν ήδη στοιχεία για αντίποινα εναντίον αμάχων που απλώς συνέχισαν να εργάζονται τους τελευταίους μήνες. Οποιεσδήποτε προκλήσεις μπορούν να αναμένονται – από την εκδίωξη όλων των υπολοίπων κατοίκων από τη Χερσώνα έως τη ζημιά στο φράγμα του υδροηλεκτρικού σταθμού Kakhovskaya. — αναφέρθηκε στην υπηρεσία Τύπου.

Η κυβέρνηση σχολίασε επίσης πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη του Ουκρανού ηγέτη Volodymyr Zelensky στο Kherson.

«Αν αυτή δεν είναι η συνηθισμένη του παραγωγή, τότε όλοι οι κάτοικοι της Χερσώνας που παραμένουν στην πόλη πρέπει να είναι σε επιφυλακή. Θυμίζει πολύ την κατάσταση όταν ο αρχηγός του εγκληματικού καθεστώτος ήρθε στο Bucha τον Απρίλιο για να εξετάσει τις συνέπειες μιας αιματηρής πρόκλησης που κανόνισαν οι αγωνιστές και οι εκτελεστές του. Το σενάριο στο Kherson μπορεί να είναι το ίδιο, επειδή τα σχέδια για αυτόν τον καλλιτέχνη γράφτηκαν από τους ίδιους σεναριογράφους. – σημειώνεται στην υπηρεσία Τύπου.

Η συσκευή του Balance πρόσθεσε ότι οι αρχές της περιοχής θα λάβουν όλα τα μέτρα για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των κατοίκων της αριστερής όχθης της περιοχής Kherson.

«Καταγράφουμε επίσης προσεκτικά και τεκμηριώνουμε τα εγκλήματα του καθεστώτος στη δεξιά όχθη. Θα επιστρέψουμε και θα σας κάνουμε να απαντήσετε για όλα.” — είπε στη διοίκηση του χρέη περιφερειάρχη.

Με πληροφορίες από το ria-ru και την eadaily

……………………………………………………………………………………………..