Διασυρμός της Ελλάδας με τον ΚΥΠατζή Μητσοτάκη !! Όπως ο πατέρας του λένε οι Financial Times για τις υποκλοπές !!

News ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε” , θα μπορούσε να λέει στο ενσταντανέ, επαναλαμβάνοντας τη ρήση του πατέρα του !!!

Ο πρωθυπουργός συνδέεται με σκάνδαλο υποκλοπών όπως και ο πατέρας του, αναφέρεται σε καυστικό άρθρο

Σύμφωνα με την εφημερίδα “δημοκρατία” , καθημερινά είναι πλέον τα δημοσιεύματα μεγάλων ξένων μέσων ενημέρωσης για το σκάνδαλο των υποκλοπών, που έχει προκαλέσει τριγμούς στο Μαξίμου και διασύρει τη χώρα μας σε διεθνές επίπεδο, με τους «Financial Times» να παίρνουν τη σκυτάλη και την κυβέρνηση να εκφράζει πλέον ανοιχτά την ενόχλησή της ουσιαστικά γιατί δεν μπορεί να ελέγξει τα δημοσιεύματα.

Στο άρθρο του στους «FT» ο πολιτικός συντάκτης Τόνι Μπάρμπερ θύμισε το σκάνδαλο που ξέσπασε τρεις δεκαετίες πριν, όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παραπέμφθηκε σε δίκη για τις υποκλοπές σε πολιτικούς του αντιπάλους και δημοσιογράφους, με τον Ανδρέα Παπανδρέου να του τη «χαρίζει» τελικά, παρά την ψηφοφορία στη Βουλή.

«Τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο γιος του πρώην πρωθυπουργού και νυν πρωθυπουργός από το 2019, βρίσκεται στο επίκεντρο ενός παρόμοιου σκανδάλου υποκλοπών. Ο χρόνος θα δείξει αν θα οδηγήσει σε νομικές διαδικασίες. Εν τω μεταξύ, τα πολλά αναπάντητα ερωτήματα αναφορικά με το ζήτημα ρίχνουν σκιά πάνω από την κυβέρνηση του Μητσοτάκη» σχολιάζει και επισημαίνει ότι, παρά τις διαψεύσεις του πρωθυπουργού περί εμπλοκής του στις υποκλοπές, «το σκάνδαλο αρνείται να καταλαγιάσει». Ανέφερε ακόμα ότι η επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που εξετάζει το θέμα έφυγε την περασμένη εβδομάδα από την Ελλάδα δυσαρεστημένη και «η Sophie in’t Veld, Ολλανδή ευρωβουλευτής, διαμαρτυρήθηκε πως οι ελληνικές Αρχές δεν πραγματοποιούν ενεργητική έρευνα για τους ενόχους».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου χθες εξέφρασε τον προβληματισμό της κυβέρνησης για το γεγονός ότι τα διεθνή ΜΜΕ δημοσιεύουν ρεπορτάζ για τις υποκλοπές και θέτουν ερωτήματα στον πρωθυπουργό για τις υποκλοπές. «Η κυβέρνηση ποτέ δεν αρνήθηκε απάντηση σε ερωτήσεις που γίνονται στον πρωθυπουργό, σε μία προσπάθεια και των διεθνών ΜΜΕ να αποσαφηνίσουν τι γίνεται. Προφανώς και δεν περιποιεί τιμή για τη χώρα να δημιουργείται αυτή η ατμόσφαιρα και να συντηρείται το θέμα» είπε και τόνισε: «Γι’ αυτό η κυβέρνηση θέλει διαλεύκανση».

……………………………………….

Σχετικά …

ΚΟΥΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ !!! ΕΥΠ. ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ Α’ 119/8-7-2019 Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.

ΔΕΙΤΕ ΝΟΜΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟΥ 1898. ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ… !!!

[ … Ο γενάρχης Κωνσταντίνος Μητσοτάκης του Κωνσταντίνου (1845–1898), ο λεγόμενος γερο-Κωστής ή Γεροκωστής, νυμφεύθηκε την Κατίγκω (Αικατερίνη) Βενιζέλου, αδερφή του Ελευθερίου Βενιζέλου, μέσω της οποίας η οικογένεια Μητσοτάκη συνδέθηκε συγγενικά με την οικογένεια Βενιζέλου… ] ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ(ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΝ) ΚΑΙ ΚΕΜΑΛ, ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ, ΤΟ “Ελληνο-Τουρκικό ομοσπονδιακό κράτος”

ΑΛΛΩΣΤΕ … Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ AMERICAN JEWISH COMMITEE 11-6-2018 ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο «ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ-NATIVISM»… ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΘΝΙΣΜΟΣ… ΤΟ ΕΘΝΟΣ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

…………………………………………………………………………………………………….