Τα ουκρανικά στρατεύματα υπέστησαν μεγάλες απώλειες στην κατεύθυνση της Χερσώνας

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πληγωμένοι Ουκρανοί στρατιώτες - RIA Novosti, 1920, 11/09/2022
© AP Photo / Kostiantyn Liberov Τραυματίες Ουκρανοί στρατιώτες. Φωτογραφία αρχείου

Ο αναπληρωτής επικεφαλής της διοίκησης της περιοχής Kherson Stremousov ανακοίνωσε τις βαριές απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας

Τα ουκρανικά στρατεύματα υπέστησαν μεγάλες απώλειες κοντά στη Χερσώνα, υπάρχουν πολλοί νεκροί, μεταξύ των οποίων και μισθοφόροι, δήλωσε στο RIA Novosti ο αναπληρωτής επικεφαλής της περιφερειακής διοίκησης Κίριλ Στρεμούσοφ.
.
“Υπήρχαν πολλοί νεκροί, συμπεριλαμβανομένων μισθοφόρων. Υπήρχε πολύς εξοπλισμός, έσπασαν αξιοπρεπώς. Έχουν μεγάλες απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό”, είπε.
.
Σύμφωνα με τον ίδιο, στην πρώτη γραμμή καταγράφεται η παρουσία πολωνών και αγγλόφωνων μισθοφόρων.
.
«Τώρα έτρεξαν στη γραμμή άμυνας, οπότε η τακτική μας κατάσταση είναι καλύτερη, γιατί προετοιμαζόμασταν για την επίθεσή τους», εξήγησε ο Στρεμούσοφ.
.
Πρόσθεσε ότι οι selfies των ουκρανών στρατιωτικών από τα χωριά κοντά στη Χερσώνα τραβήχτηκαν στη «γκρίζα» ζώνη, όπου δεν υπήρχαν ρωσικές μονάδες, η επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας βαλτώθηκε.
Τη νύχτα, αναφέρθηκε ότι ο ουκρανικός στρατός προσπαθούσε να προχωρήσει στην περιοχή Snigirevka στα βόρεια της περιοχής Kherson , η επίθεση αυτή αποκρούστηκε.

……………………………………………………………………………………………