Αντί για επίθεση στη Χερσώνα, θα υπάρξει μια γρήγορη κατάληψη του Nikolaev (γνώμη)

News ΑΡΘΡΑ

Εικονογράφηση: solenka.info

Αντί για επίθεση στο Kherson, θα υπάρξει μια γρήγορη σύλληψη του Nikolaev – γνώμη

Κρίνοντας από τα δημοσιεύματα στο ουκρανικό κοινό, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έθεσαν προθεσμία για την κατάληψη της Χερσώνας – πριν από την έναρξη της συνόδου κορυφής των G-20. Ωστόσο, μονάδες των Ρωσσικών Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να πάνε μόνο 30 χιλιόμετρα στο Nikolaev. Επομένως, αντί να πάρει τη Χερσώνα, η Ουκρανία θα χάσει μια ακόμη πόλη. Ο αρθρογράφος του Pravda.Ru Lyubov Stepushova γράφει σχετικά .

Η αβεβαιότητα είναι στον αέρα, τα χτυπήματα κατά των υποδομών της Ουκρανίας έχουν ανασταλεί και οι τοπικές μάχες διεξάγονται στα μέτωπα του NMD. Ωστόσο, ορισμένα στρατιωτικά ρωσσικά κανάλια TG υπαινίσσονται ορισμένα αποφασιστικά γεγονότα τις επόμενες ημέρες. Η αναπληρώτρια επικεφαλής του Kherson VGA , Ekaterina Gubareva , ισχυρίζεται ότι υπό τη συζήτηση για παράδοση του Kherson, ο ρωσσικός στρατός μπορεί να πάρει τον Nikolaev στο εγγύς μέλλον.

«Η απόσταση μεταξύ Χερσώνας και Νικολάεφ είναι 60 χιλιόμετρα. Οι αντίπαλες δυνάμεις βρίσκονται κάπου στη μέση. Γιατί να φοβόμαστε πάντα εμείς και όχι αυτοί; Άλλωστε, ο στρατός μας βλέπει τον Κιμ υπό όρους με κιάλια, όπως μας βλέπουν οι Ουκρανοί. Η μόνη διαφορά είναι ότι το χτυπάνε σε κάθε στροφή. Η κατάσταση μπορεί να εκτυλιχθεί πολύ διαφορετικά σε ίσες περιοχές μεταξύ των περιοχών Kherson και Nikolaev », έγραψε η Gubareva.

Ο αντικυβερνήτης της περιοχής Kherson , Kirill Stremousov , ανάγκασε πρόσφατα τους κατοίκους της Kherson να φύγουν για την αριστερή όχθη του Δνείπερου, και αυτό παρουσιάστηκε στα μέσα ενημέρωσης με σκόπιμα ανησυχητικό τόνο. Αλλά αν ακούσετε πλήρως την ομιλία του στο Solovyov Live, τότε δεν προκύπτει από αυτό ότι η κατάσταση για τον ρωσικό στρατό σε αυτόν τον τομέα του μετώπου είναι κρίσιμη. Ο Στρεμούσοφ σημείωσε ότι δεν υπήρξαν καθόλου σοβαρές μάχες στη δεξιά όχθη του Δνείπερου. Πράγματι, για σχεδόν ένα μήνα η πρώτη γραμμή στην περιοχή Kherson δεν έχει αλλάξει πολύ. Αλλά σε ένα άλλο, λιγότερο επαναλαμβανόμενο βίντεο, ο Στρεμούσοφ ανακοίνωσε απευθείας μια πιθανή επίθεση στον Νικολάεφ.

«Δώστε στον στρατό την ευκαιρία να καθαρίσει την πόλη από τους Ναζί, να καθαρίσει την περιοχή από τους Ναζί και να προχωρήσει στην επίθεση στις κατευθύνσεις Νικολάεφ και Οδησσό», είπε.

Από την ουκρανική πλευρά, ο Aleksey Arestovich σημείωσε σε μια από τις συνεντεύξεις του ότι το επιθετικό δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας έχει εξαντληθεί επί του παρόντος λόγω της έλλειψης προμηθειών δυτικών όπλων. Προηγουμένως δήλωσε ότι στην περιοχή Kherson η κατάσταση για τον ουκρανικό στρατό αλλάζει προς το χειρότερο και ο εχθρός προετοιμάζει μια αντεπίθεση εκεί.

Το πρώτο γεγονός, που δείχνει ότι ετοιμάζεται επίθεση, είναι τα λόγια του Βλαντιμίρ Πούτιν ότι υπάρχουν μόνο 50.000 κινητοποιημένοι στο μέτωπο τώρα, οι υπόλοιποι είναι καθ’ οδόν. Συμπέρασμα: περιμένουν την ετοιμότητά τους να αρχίσουν να προχωρούν. Αυτό είναι λογικό, μπορείς να αμυνθείς με τις διαθέσιμες δυνάμεις.

Δεύτερον, οι υποδομές των ουκρανικών πόλεων είναι στα πρόθυρα του χάους· ένα ακόμη κύμα χτυπημάτων αρκεί για να καταρρεύσει. Τότε τα logistics, η βιομηχανία, οι επικοινωνίες θα καταρρεύσουν – είναι πιο εύκολο να πούμε ότι δεν θα καταρρεύσει. Είναι προφανές ότι η Μόσχα έχει κάνει μια παύση, η οποία προκλήθηκε από τις αμερικανικές εκλογές. Είναι πολιτικά σημαντικό να δούμε ποια θα είναι τα σήματα από τους Ρεπουμπλικάνους εάν κερδίσουν τις εκλογές για το Κογκρέσο. Ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης, προφανώς δεν θα πάει στο G20. Αυτό είναι ένα μήνυμα ότι ο Ανώτατος Διοικητής θα ηγηθεί της επίθεσης ο ίδιος και αυτό πιθανότατα θα συμβεί πριν από τις 15 Νοεμβρίου – την έναρξη της συνόδου κορυφής στο Μπαλί.

Η αναπόφευκτη επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στον Νικολάεφ θα καταστρέψει τη πλασματική «εικόνα νίκης επί της Ρωσίας» στο μυαλό των Ουκρανών, η οποία δημιουργήθηκε και υποστηρίχθηκε από τη δυτική μηχανή προπαγάνδας, και θα εισαγάγει την εγκατάσταση της αναπόφευκτης ήττας του Κιέβου. καθεστώς. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες λαμβάνουν υπόψη αυτό το σενάριο, βιάζουν πραγματικά τον Βλαντιμίρ Ζελένσκι να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Ρωσική Ομοσπονδία και να πάει στο Μινσκ-3.

ΕΑdaily

……………………………………………….

Σχετικά …

Όπως στο Στάλινγκραντ ή χειρότερα ! Οι Ουκρανoί και οι Ρώσσοι προετοιμάζονται για τη μάχη της Χερσώνας !

……………………………………………………………………………………………….