Ο Ολυμπιακός Πειραιώς καταγγέλλει το “φασιστικό παρακράτος” του Μητσοτάκη στο ελληνικό ποδόσφαιρο !

News ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στο 90′ λεπτό με το σκορ 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού, γίνεται μια φάση, ο διαιτητής σφυρίζει φάουλ και ξαφνικά παίρνει την μπάλα και δείχνει πέναλτυ !!!

Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν ήταν ποτέ καθαρό… με τη συμβολή πολλών παραγόντων… με στημένα παιχνίδια και λοιπά φαιδρά… αλλά η σαπίλα έχει φτάσει μέχρι τα κυβερνητικά κλιμάκια, όπως καταγγέλλει ο παράγοντας του Ολυμπιακού Πειραιώς, μετά την εξωπραγματική “απόφαση” του διαιτητή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των αιωνίων αντιπάλων στο ελληνικό ποδόσφαιρο !!!

Για ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που διοικείται από ένα «φασιστικό παρακράτος» έκανε λόγο ο Γιάννης Βρέντζος μετά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-1, με τον παράγοντα των Πειραιωτών να προτείνει την αποχώρηση της ομάδας του από το πρωτάθλημα.

Δείτε το βίντεο

«Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο και αναδείχτηκε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από φασιστικό παρακράτος από που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία χρόνια λειτούργησε μέσα στη Κυβέρνηση στο Μέγαρο Μαξίμου ένα καθεστώς παρανομίας με επικεφαλής Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία. Η ανοχή μας τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση».

………………………………….

Σχετικά …

Union. Ο άλλος “Ολυμπιακός” των μεταλλωρύχων του Βερολίνου !! Μόνο ο Κόροιβος λείπει !!

………………………………………………………………………………………………