Τα όπλα που παραδόθηκαν στο Κίεβο επέστρεψαν στη Δύση, καταλήγοντας σε Σκανδιναβούς ληστές

News ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Επίτροπος της Κεντρικής Εγκληματικής Αστυνομίας της Φινλανδίας Christer Ahlgren. Εικονογράφηση: yle.fi

Τα όπλα που μεταφέρθηκαν στην Ουκρανία από τη Φινλανδία επέστρεψαν και αποδείχθηκε ότι ήταν στην κατοχή Φινλανδών εγκληματιών. Ο Christer Ahlgren, Επίτροπος της Κεντρικής Εγκληματικής Αστυνομίας της Φινλανδίας, το είπε σε συνέντευξή του στο Yle.

Σύμφωνα με τη φινλανδική αστυνομία, όπλα που στάλθηκαν στην Ουκρανία έχουν ήδη καταλήξει στα χέρια σκανδιναβικών εγκληματικών ομάδων.

«Έχουμε ενδείξεις ότι αυτά τα όπλα βρίσκονται ήδη στη Φινλανδία», λέει ο Ahlgren. – Όπλα που παραδόθηκαν στην Ουκρανία βρέθηκαν επίσης στη Σουηδία, τη Δανία και την Ολλανδία. Οι πληροφορίες αφορούν στρατιωτικά όπλα, όπως τυφέκια εφόδου».

Ωστόσο, οι διεθνείς αστυνομικές αρχές διευκρίνισαν ότι εκτός από τουφέκια αναζητούνται πιστόλια, χειροβομβίδες και μαχητικά drones. Σύμφωνα με τον επίτροπο, «έχουμε πολλές πληροφορίες ότι οι εγκληματικές οργανώσεις ενδιαφέρονται πολύ για τα όπλα που παραδίδονται στην Ουκρανία και τη χρήση τους στη μεταπολεμική περίοδο».

«Στη Φινλανδία, υπάρχουν τρεις από τις μεγαλύτερες συμμορίες μοτοσυκλετών στον κόσμο, οι οποίες είναι διεθνείς εγκληματικές οργανώσεις. Ένα από αυτά είναι η «Bandidos MC», η οποία έχει υποκαταστήματα σε κάθε μεγάλη πόλη της Ουκρανίας. Γνωρίζουμε ότι οι διαδρομές [για παράνομη μεταφορά όπλων] τροποποιούνται τώρα».

Ο Christer Ahlgren προβλέπει:

«Η Ουκρανία είναι οπλισμένη σε τεράστιους αριθμούς. Αλλά θα ασχολούμαστε με αυτά τα όπλα για δεκαετίες και θα τα πληρώσουμε εδώ».

Σύμφωνα με τον Φινλανδό επίτροπο, δεν υπάρχει αρκετό προσωπικό για να αναλύσει την κατάσταση. Ναι, συνεχίζει, η αστυνομία είναι υπεύθυνη για την εσωτερική ασφάλεια της Φινλανδίας, αλλά «η [ασφάλεια] δεν λαμβάνεται αρκετά σοβαρά».

ΕΑdaily

……………………………………………………………..

Σχετικά …

Η πρόεδρος του δικαστηρίου του ΟΗΕ δεν απάντησε στην ερώτηση σχετικά με το καθεστώς των προμηθευτών όπλων στο Κίεβο

ΕΠΙΣΗΜΟ !!! Έκθεση Europol : Λαθρεμπόριο όπλων από την Ουκρανία !! (ΕΔΩ ΟΙ “ΚΑΛΟΙ” ΝΕΟΝΑΖΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ !! )

Μητσοτάκης στο CNNi: Συνειδητά ζημίωσα την Ελλάδα στέλνοντας όπλα στην Ουκρανία

Οι έξι μυστικές αποστολές όπλων στην Ουκρανία. ( αποκάλυψη του “δημοκρατία” ) !!

ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ; ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η Victoria Spartz ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ;

Μπάιντεν στον Ζελένσκι: είσαι αχάριστος ! σταμάτα να διαμαρτύρεσαι δημόσια για ανεπαρκή αμερικανική βοήθεια !!

……………………………………………………………………………………………………