Οι ρωσσικές αρχές διεύρυναν τον κατάλογο των μη φιλικών χωρών

News Politics ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ρωσσική κυβέρνηση διεύρυνε τον κατάλογο των μη φιλικών χωρών για να συμπεριλάβει 11 Βρετανικά Υπερπόντια Εδάφη, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του υπουργικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου, ο κατάλογος συμπληρώθηκε από 11 Βρετανικά Υπερπόντια Εδάφη που υποστήριξαν τις κυρώσεις: Βρετανικό Έδαφος της Ανταρκτικής, Βερμούδες, Νήσοι Κέιμαν, Βρετανικό Έδαφος Ινδικού Ωκεανού, Νησιά Φώκλαντ, Μονσεράτ, Νήσοι Πίτκερν, Αγία Ελένη, Ανάληψη και Τριστάν ντα Κούνα , Ακρωτήρι και Δεκέλεια, Νότια Γεωργία και Νήσοι Σάντουιτς, Κάικος και Τερκς, αναφέρει το TASS .

Νωρίτερα, η υπηρεσία Τύπου του Υπουργικού Συμβουλίου ανέφερε ότι η κυβέρνηση  διεύρυνε  τον κατάλογο των ξένων χωρών που δεν είναι φιλικές προς τη Ρωσία με πέντε ακόμη χώρες. Η λίστα συμπληρώθηκε από την Ελλάδα, τη Δανία, τη Σλοβενία, την Κροατία και τη Σλοβακία.

vz-ru

………………………………………………………….

Σχετικά …

Η ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΤΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ !!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΣΧΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!

Αλλογενής Μητσοτάκης: “διεξάγουμε πόλεμο εναντίον της Ρωσσίας” !! ΌΧΙ οι Έλληνες ΔΕΝ διεξάγουν !! Η φάρα σου διεξάγει !!

……………………………………………………………………………………………………..