Από εμπορικό πλοίο στον “διάδρομο σιτηρών” της Μαύρης Θάλασσας, η επίθεση στη Σεβαστούπολη

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Βίντεο παγωμένου καρέ από την τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή του «διαδρόμου σιτηρών» της Μαύρης Θάλασσας.

Μετά την απόκρουση της χθεσινής τρομοκρατικής επίθεσης στα πλοία του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας που εμπλέκονται στη διασφάλιση της ασφάλειας του «διαδρόμου σιτηρών», Ρώσσοι ειδικοί έφεραν στην επιφάνεια τα συντρίμμια των θαλάσσιων μη επανδρωμένων οχημάτων που χρησιμοποιούσε το καθεστώς του Κιέβου υπό την ηγεσία Βρετανών εκπροσώπων.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, πραγματοποιήθηκε εξέταση των μονάδων πλοήγησης που κατασκευάζονται από τον Καναδά και είναι εγκατεστημένα σε θαλάσσια μη επανδρωμένα οχήματα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αποκατάστασης των πληροφοριών που διαβάστηκαν από τη μνήμη του δέκτη πλοήγησης, διαπιστώθηκε ότι η εκτόξευση θαλάσσιων μη επανδρωμένων οχημάτων πραγματοποιήθηκε από την ακτή κοντά στην πόλη της Οδησσού.

Σύμφωνα με ειδικούς, μιλάμε για την εκτόξευση αυτής της συσκευής από το ταμπλό ενός από τα πολιτικά πλοία που ναυλώθηκαν από το Κίεβο ή τους δυτικούς θαμώνες του για την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων από τα θαλάσσια λιμάνια της Ουκρανίας.

Σχέδιο του ουκρανικού drone

Νωρίτερα, οι αρχές του Κιέβου δεν επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στο περιστατικό. Αλλά το γεγονός ότι ήταν οι Ουκρανοί μαχητές που ήταν πίσω από τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση αναφέρθηκε ακόμη και από την αμερικανική εφημερίδα The New York Times, επικαλούμενη πηγές της.

ΕΑdaily

…………………………………………………………………..

Σχετικά …

Ρωσσικό Υπ.Αμ.: Βρετανοί ετοίμασαν την επίθεση drones στον στόλο της Μαύρης Θάλασσας. Διαψεύδει το Λονδίνο.

Η Ρωσσία μετά την τρομοκρατική επίθεση από το Κίεβο θα σταματήσει να συμμετέχει στη συμφωνία σιτηρών

…………………………………………………………………………………………………………