Η Gazprom προμηθεύει φ/α μέσω της Ουκρανίας σε ποσότητα 42,4 εκ. κ.μ./ημέρα

Business News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Стенд компании Газпром  - РИА Новости, 1920, 29.10.2022
© РИА Новости / Павел Бедняков Стенд компании “Газпром” . Архивное фото
ΑΛΦΕΙΟΣ : Η Ε.Ε. «βγάζει τα αυτιά», αλλά αγοράζει ρωσσικό αέριο κατά 260 εκ/μύρια ευρώ καθημερινά !!! Κι όπως λέει ο Ούγγρος υπουργός: Ο εφευρέτης των κυρώσεων των Βρυξελλών είναι «ο καλύτερος φίλος της Ρωσσίας» !!
.
“Και γιατί οι Ουκρανοί δεν κλείνουν τον αγωγό , ενώ ξεσκίζονταν από καιρό πριν το σαμποτάζ στους Nord Stream να μη γυρίσουν οι στρόβιλοι;; ” , θα ρωτούσε κάποιος !!
– Κορόϊδα είναι;; Δεν τον κλείνουν γιατί πληρώνονται από την Gazprom !!! Παίρνουν προμήθεια διέλευσης από το έδαφος τους !!! Άλλοι είναι οι “χρήσιμοι ηλίθιοι” …
……………………………………
Η Gazprom προμηθεύει φυσικό αέριο μέσω της Ουκρανίας σε επιβεβαιωμένο όγκο
.
Η Gazprom προμηθεύει αέριο μέσω Ουκρανίας στον όγκο που επιβεβαίωσε η ουκρανική πλευρά μέσω του σταθμού μέτρησης αερίου (GIS) Sudzha – 42,4 εκατομμύρια κυβικά μέτρα στις 29 Οκτωβρίου, η αίτηση για το GIS Sokhranovka απορρίφθηκε, είπε ο επίσημος εκπρόσωπος της ρωσικής εταιρείας Sergey Kupriyanov.
.
Η Gazprom προμηθεύει ρωσικό αέριο για διαμετακόμιση μέσω του εδάφους της Ουκρανίας στο ποσό που επιβεβαίωσε η ουκρανική πλευρά μέσω του GIS Sudzha – 42,4 εκατομμύρια κυβικά μέτρα από τις 29 Οκτωβρίου. Η αίτηση για το ΓΠΣ «Sokranovka» απορρίφθηκε», είπε στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το ria.ru
.
Από τις 11 Μαΐου, η Ουκρανία σταμάτησε να λαμβάνει φυσικό αέριο για διαμετακόμιση μέσω του GIS Sokhranovka, επικαλούμενη το γεγονός ότι βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων (στο έδαφος του LPR). Ως αποτέλεσμα, έμεινε μόνο μία είσοδος για τη διαμετακόμιση φυσικού αερίου στην Ευρώπη – το GIS “Sudzha”. Η Gazprom δήλωσε ότι η μεταφορά όλων των όγκων στη Sudzha είναι τεχνολογικά αδύνατη, η εταιρεία εκπληρώνει όλες τις υποχρεώσεις προς τους ευρωπαίους καταναλωτές και οι υπηρεσίες διαμετακόμισης πληρώνονται πλήρως.
.
Από τα τέλη Μαΐου, οι προμήθειες ρωσικού φυσικού αερίου μέσω του συστήματος μεταφοράς φυσικού αερίου της Ουκρανίας στην Ευρώπη κυμαίνονται στα επίπεδα των 40-43 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων την ημέρα.

………………………………………………………..

Σχετικά …

Η Ουκρανία απαιτεί από την Ε.Ε. να ασκήσει πίεση στο LNG από τη Ρωσσία !!

Ζελένσκι: Η Ουκρανία ενδέχεται να σταματήσει σύντομα τις προμήθειες φ/α στην Ευρώπη

Η Gazprom απείλησε τη Naftogaz. Δεν μπορούμε να πληρώσουμε αφού διακόψατε τη ροή αερίου προς τη Ε.Ε. !!

Αγανακτισμένοι ευρωβουλευτές: «Πουλάμε τον εαυτό μας στον Αλίεφ για φυσικό αέριο»

ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΙΟ. Το TTF, η τιμή 300$/1000 κ.μ. που αγόραζε η Γερμανία και το πλαφόν της Ούρσουλας !!

………………………………………………………………………………………………..