Το Αρτσάχ(Καραμπάχ) καλεί Εθνοσυνέλευση. Η Βουλή συμφωνεί στη ρωσσική εκδοχή και απορρίπτει τη δυτική πρόταση

News Politics ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καραμπάχ. Στο χέρι του αρμενικού λαού τι θα αποφασίσει, είπε ο Πούτιν. Οι ΗΠΑ προτείνουν αναγνώριση κυριαρχίας του Αζερμπαϊτζάν…

………………..

Ο λαός του Αρτσάχ θα προσπαθήσει να αρνηθεί. θα προσφύγουν στις αρχές της Αρμενίας.

Η εφημερίδα «Χραπάρακ» γράφει:

«Ενώ προσπαθούν να πείσουν την Αρμενία ότι οι αρχές του Αρτσάχ δεν είναι αντίθετες με την πολιτική τους και είναι ενημερωμένοι για τις διαπραγματεύσεις εκ των προτέρων, ο λαός του Αρτσάχ θα προσπαθήσει να αρνηθεί αυτή τη νοοτροπία με έκκληση προς τις αρχές της ΡΑ με μια έκτακτη συνεδρίαση της Εθνικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στο Αρτσάχ την Κυριακή και στη συνέχεια με συγκέντρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις αποφασίστηκαν με συναίνεση και με τη σύμφωνη γνώμη όλων των παραγόντων του πολιτικού χώρου. Στην έκτακτη σύνοδο της Βουλής, οι πέντε παρατάξεις σχεδιάζουν να υιοθετήσουν κοινή δήλωση, καλώντας τις αρχές της ΡΑ να μην αποδεχθούν καμία εκδοχή της συνθήκης ειρήνης, οπότε το ζήτημα του Αρτσάχ θα μείνει εκτός, είπαν ότι θα καλέσουν να απορρίψει τη δυτική πρόταση και να συμφωνήσει στη ρωσική εκδοχή.

Μας είπαν ότι πριν από τη συνεδρίαση του κοινοβουλίου προγραμματίζεται η δήλωση του προέδρου της Αρμενίας Araik Harutyunyan, η οποία θα είναι πιο ήπια από αυτή του κοινοβουλίου και ο πρόεδρος θα παρουσιάσει το όραμά του για την επίλυση του προβλήματος του Αρτσάχ. , τονίζοντας τον ρόλο της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Και τότε ο κόσμος θα δώσει τη συγκατάθεσή του σε εκείνες τις δηλώσεις στην πλατεία Αναγέννησης.

Αξιοσημείωτο είναι ότι την επόμενη μέρα, στις 31 Οκτωβρίου, προγραμματίζεται μια τριμερής συνάντηση Πούτιν, Πασινιάν και Αλίεφ στο Σότσι».

newspress-am

Ας καταλάβουμε τι μπορούμε να κάνουμε αν ο Πασινιάν παραδώσει το Αρτσάχ. αυτή θα είναι η τελευταία μάχη. Ο Narek Malyan έκανε υπολογισμούς και προσφέρει λύσεις

……….

Όπως μεταδίδει το RIA Novosti , η Αρμενία συμφωνεί να εργαστεί για μια διευθέτηση με το Αζερμπαϊτζάν στις αρχές που προτείνει η Ρωσσία, ανέφερε στο Twitter ο πρωθυπουργός της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν .
.
“Στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Αρμενία συμφώνησε να εργαστεί βάσει των βασικών αρχών και παραμέτρων για τη δημιουργία διακρατικών σχέσεων μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν, που παρουσίασε η Ρωσσική Ομοσπονδία, και είναι έτοιμη να το επιβεβαιώσει στο Σότσι . Ελπίζουμε ότι η Ρωσσία θα υποστηρίξει τις προτάσεις της. ” έγραψε.

…………………………………………………….

Σχετικά … για το Αρτσάχ – (Ναγκόρνο Καραμπάχ)

Αγανακτισμένοι ευρωβουλευτές: «Πουλάμε τον εαυτό μας στον Αλίεφ για φυσικό αέριο»

Sati Spivakova: Η Αρμενία δεν έχει πετρέλαιο, φ.αέριο, ούτε θάλασσα. Που είστε όλοι εσείς οι “ανθρωπιστές” ;

………………………………………………………………………………………