Ζαχάροβα για Ούρσουλα: Βασανίζεστε να καταπιείτε σκόνη στα δικαστήρια για να επιστρέψετε κεφάλαιο

News Politics ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μαρία Ζαχάροβα. Φωτογραφία: Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας

ΑΛΦΕΙΟΣ : Είπε η “περισπούδαστη” Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν , ότι πρέπει να δημιουργήσουν “τέλειους νομικούς λόγους” για κατάσχεση (ληστεία) κρατικών περιουσιακών στοιχείων !!! Βεβαίως η Ούρσουλα έχει την εμπειρία της ληστείας , αφού ως επικεφαλής της Ε.Ε. λήστεψε 71 δις€ για εμβόλια της Pfizer !! Η Ούρσουλα , λοιπόν , αποδεικνύεται επιρρεπής στις αρπαχτές !!!

Όμως , με τα παραπάνω λόγια της δηλώνει ότι , δεν υπάρχει κανένα νομικό πλαίσιο στον πλανήτη , να δίνει την κάλυψη για ληστείες κρατικών , ακόμα και ιδιωτικών , περιουσιακών στοιχείων !!!

Και για πες μας ρε Ούρσουλα … ποιά είσαι εσύ τελικά ;;; Ποιός σε εξέλεξε να κάνεις τον κόκορα πάνω στον πλανήτη ;;; Ποιά χώρα θα δεκτεί να υπάρξει τέτοιο νομικό πλαίσιο , όταν όλοι έχουν περιουσιακά στοιχεία οπουδήποτε στον πλανήτη ;;; Αντιλαμβάνεσαι τι λες ;;;

Αν γίνει κάτι τέτοιο , κινδυνεύουν όλοι και όλα , αν σε κάθε διένεξη βρίσκονται επιρρεπείς σαν κι εσένα στις αρπαχτές , να αποφασίζουν κατά το δοκούν να κατάσχουν (ληστεύουν) κρατικές και ιδιωτικές περιουσίες άλλων , επειδή έτυχε εκείνη τη στιγμή να βρίσκονται σε έναν θώκο ενός σημείου της γης !!! …

Ούρσουλα … άντε να πλύνεις πιάτα καλύτερα !!! Άντε … «Ούρσουλα, σκάσε!» Η Ούρσουλα ζήτησε 18δις€ τον χρόνο να πληρώνουν τους Ουκρανούς, οι πολίτες της Ευρώπης που στενάζουν !!!

………………………………………………

Βασανίζεστε να καταπιείτε σκόνη στα δικαστήρια για να επιστρέψετε κεφάλαιο – Ζαχάροβα για τη φράση του επικεφαλής της ΕΚ

Η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, σχολίασε σήμερα, 25 Οκτωβρίου, τη δήλωση της επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ότι «ο στόχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν είναι τόσο το πάγωμα, αλλά να δημεύσει ρωσικά περιουσιακά στοιχεία στην Ευρώπη, αλλά για αυτό είναι απαραίτητο να προετοιμαστεί ένα νομικό πλαίσιο».

Όπως σημείωσε η Ζαχάροβα στο κανάλι της στο Telegram, «εκτελείται από την Ursula, η διαγραμμική μετάφραση της φράσης της ακούγεται ως εξής:

«Βασανίζεσαι να καταπιείς σκόνη, τρέχοντας στα γήπεδα για να ξεκλειδώσεις το κεφάλαιο»

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα στο Βερολίνο, όπου διεξάγεται η διάσκεψη των διεθνών χορηγών βοήθειας για την Ουκρανία, η φον ντερ Λάιεν είπε:

«Φυσικά, στόχος μας δεν είναι τόσο το πάγωμα όσο η κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων, αυτό είναι το καθήκον μας. Ωστόσο, δεν είναι τόσο εύκολο από νομική άποψη. Υπερασπιζόμαστε το κράτος δικαίου, αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθούμε το κράτος δικαίου, επομένως έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε για να δημιουργήσουμε τους τέλειους νομικούς λόγους [για κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων].» είπε σε συνέντευξη Τύπου.

ΕΑdaily

………………………………………………………………………………………