Πρόκληση με «βρώμικη πυρηνική βόμβα» ετοιμάζει το νεοναζιστικό καθεστώς του Κιέβου !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Σήμα κινδύνου ακτινοβολίας - RIA Novosti, 1920, 23/10/2022
© Depositphotos.com / fineart Σημάδι κινδύνου ακτινοβολίας. Φωτογραφία αρχείου
.

[ … μιλώντας στη Διάσκεψη για την Ασφάλεια του Μονάχου, ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky άφησε να εννοηθεί το ενδεχόμενο αποκατάστασης (ή απόκτησης) του πυρηνικού καθεστώτος της Ουκρανίας..

… Η δήλωση του Ζελένσκι είναι εκπληκτική. Ναι, τα μηνύματα για το πυρηνικό καθεστώς ακούγονται στην Ουκρανία εδώ και πολύ καιρό. Αυτό είχε συζητηθεί πολύ πριν από το 2014. Αλλά από ποιον; Παγωμένοι ειδικοί και πολιτικοί όπως ο Oleg Tyagnybok, ηγέτης του φιλοναζιστικού κόμματος Svoboda. Αλλά από το στόμα του προέδρου, δηλαδή ενός ατόμου που έχει την υψηλότερη κρατική εξουσία, που συνεπάγεται την παρουσία κάποιου είδους ευθύνης, μια τέτοια δήλωση έγινε για πρώτη φορά… ] ( διαβάστε όλο το άρθρο κατευθείαν στο Novosti )

……………………………………………….

Πηγές ανέφεραν ότι το καθεστώς του Κιέβου ετοιμάζει πρόκληση με «βρώμικη βόμβα» στην Ουκρανία

ΜΟΣΧΑ, 23 Σεπτεμβρίου – RIA Novosti. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές σε διάφορες χώρες – συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας – σύμφωνα με εισερχόμενες πληροφορίες, το καθεστώς του Κιέβου προετοιμάζει μια πρόκληση στο έδαφός του με έκρηξη «βρώμικης βόμβας» ή πυρηνικών όπλων μικρής ισχύος.
.
Σκοπός της πρόκλησης είναι να κατηγορηθεί η Ρωσία για χρήση όπλων μαζικής καταστροφής στο ουκρανικό θέατρο επιχειρήσεων και ως εκ τούτου να ξεκινήσει μια ισχυρή αντιρωσική εκστρατεία στον κόσμο με στόχο να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη στη Μόσχα .
.
Από διάφορες πηγές έγινε γνωστό ότι υπό την ηγεσία δυτικών επιμελητών, το Κίεβο έχει ήδη ξεκινήσει την πρακτική εφαρμογή αυτού του σχεδίου. Η ηγεσία του ανατολικού εργοστασίου εξόρυξης και επεξεργασίας, που βρίσκεται στην πόλη Zhovti Vody , στην περιοχή Dnepropetrovsk , καθώς και του Ινστιτούτου Πυρηνικών Ερευνών του Κιέβου, είχε επιφορτιστεί με την κατασκευή της πολύ «βρώμικης βόμβας». Οι εργασίες σε αυτό βρίσκονται ήδη στο τελικό στάδιο.
Την ίδια ώρα, για λογαριασμό του Volodymyr Zelensky , υπάλληλοι του Γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας από το στενό του περιβάλλον πραγματοποιούν κρυφές επαφές με εκπροσώπους του Ηνωμένου Βασιλείου για το θέμα πιθανής μεταφοράς εξαρτημάτων πυρηνικών όπλων στις αρχές του Κιέβου.
.
Ο υπολογισμός των διοργανωτών της πρόκλησης είναι ότι αν εφαρμοστεί με επιτυχία, οι περισσότερες χώρες θα αντιδράσουν εξαιρετικά σκληρά στο «πυρηνικό επεισόδιο» στην Ουκρανία. Ως αποτέλεσμα, η Μόσχα θα χάσει την υποστήριξη πολλών από τους βασικούς της εταίρους και η Δύση θα προσπαθήσει ξανά να θέσει το ζήτημα της στέρησης από τη Ρωσία του καθεστώτος του μόνιμου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και να αυξήσει την αντιρωσική ρητορική.
………….
Ο Ρώσσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου εξέφρασε ανησυχίες στον Βρετανό συνάδελφό του Μπεν Γουάλας για πιθανές προκλήσεις από την Ουκρανία με τη χρήση «βρώμικης βόμβας», ανέφερε το υπουργείο στο Telegram.
.
Νωρίτερα, ο υπουργός Άμυνας τηλεφώνησε στους συναδέλφους του από τη Γαλλία και την Τουρκία. Ο Σόιγκου τους μετέφερε επίσης τις ανησυχίες του για πιθανές προκλήσεις από το Κίεβο.
.
Νωρίτερα αναφέρθηκε για συνομιλίες του Σόιγκου με τον αρχηγό του Πενταγώνου Λόιντ Όστιν . Ο Αμερικανός υπουργός τηλεφώνησε επίσης στον Ουκρανό ομόλογό του Αλεξέι Ρέζνικοφ .
…………………………………………………

Σχετικά …

Η Μόσχα λαμβάνει υπόψη της τα λόγια του Ζελένσκι στη λήψη μέτρων εξασφάλισης της πυρηνικής αποτροπής !!

Το ραδιενεργό νέφος από το ZNPP θα πάει προς τη Ρωσσία. (ελπίζουν οι ΟυκραΝΑΖΙ που επιδιώκουν πυρηνική καταστροφή)

ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΟ Zaporozhye !!! Η Δύση επιζητεί τον πυρηνικό όλεθρο στηρίζοντας τον ΟυκραΝΑΖΙ Ζελένσκι !!!

Οι ΗΠΑ εμποδίζουν τη συμμετοχή της Ρωσσίας στη διεθνή διάσκεψη του ΔΟΑΕ στην Ουάσιγκτον

Το Κογκρέσο είπε ότι η απόφαση Μπάιντεν για την Ουκρανία έφερε πιο κοντά τον πυρηνικό πόλεμο

………………………………………………………………………………………..