Στο Παρίσι, δύο Ουκρανές εκδιώχθηκαν από ένα εστιατόριο με τις λέξεις “Ζήτω ο Πούτιν!” 

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εικονογράφηση dzen.ru

Υπάλληλος ενός από τα εστιατόρια του Παρισιού Le Cozy Montparnasse συνόδευσε δύο Ουκρανές έξω από την εγκατάσταση με τα λόγια: Viva La Poutine! («Ζήτω ο Πούτιν!»).

Το αντίστοιχο βίντεο εμφανίστηκε στα κοινωνικά δίκτυα προκαλώντας μεγάλη κατακραυγή. Ο Jean-Luc Romero-Michel , αντιδήμαρχος του Παρισιού , είπε ότι η συμπεριφορά ήταν απαράδεκτη και ζήτησε να τιμωρηθούν οι ιδιοκτήτες.

Ωστόσο, από τις εξηγήσεις του προσωπικού του εστιατορίου προκύπτει ότι το περιστατικό δεν είχε καμία πολιτική χροιά. Οι Ουκρανές που ήρθαν στο εστιατόριο απλώς κάθισαν στο εστιατόριο και χρησιμοποιούσαν την τουαλέτα, αλλά ποτέ δεν έκαναν παραγγελία, κάτι που αντίκειται στους κανόνες του ιδρύματος.

Όπως είπε ο διευθυντής του εστιατορίου στο τηλεοπτικό κανάλι BFM, δύο Ουκρανές πήγαν στην τουαλέτα, μετά την οποία η σερβιτόρα τις πλησίασε πολλές φορές, αλλά δεν παρήγγειλαν ποτέ τίποτα. Παράλληλα, οι Ουκρανές αρχικά γνώριζαν τις συνθήκες χρήσης της τουαλέτας.

Ως αποτέλεσμα, υπήρξε μια σύγκρουση με τον διευθυντή, κατά την οποία ένας από τους επισκέπτες άρχισε να γράφει μια κακή κριτική για το εστιατόριο στην εφαρμογή.

Ο διευθυντής τόνισε ότι η εθνικότητα των επισκεπτών ή οι πολιτικές τους απόψεις δεν είναι σημαντικές για το προσωπικό του εστιατορίου.

«Απλώς δεν ήθελαν να παραγγείλουν τίποτα, και μάλιστα ανάγκασαν το προσωπικό να σπαταλήσει χρόνο μαζί τους όταν η αίθουσα ήταν γεμάτη πελάτες».  αυτός εξήγησε.

Ταυτόχρονα, δεν βλέπουν τίποτα επιλήψιμο στο ίδιο το ίδρυμα ότι ο διευθυντής έχει πολιτικές συμπάθειες για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν .

Είναι αλήθεια ότι αυτή η ιστορία έγινε ακόμα πρόβλημα για το εστιατόριο. Σύμφωνα με το RT, λίγες μόνο ώρες μετά την εμφάνιση αυτών των πλαισίων στο δίκτυο, η βαθμολογία του ιδρύματος στη Google έπεσε απότομα – από τέσσερα σε δύο αστέρια και εκατοντάδες θυμωμένα σχόλια από φιλο-Ουκρανούς χρήστες εμφανίστηκαν στις κριτικές.

eadaily

…………………………………………………………………………………