Στρατηγική της Αμερικής: «Οι Ρώσσοι πρέπει να κάνουν πραξικόπημα, διαφορετικά ο Πούτιν θα νικήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες»

News Politics ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Οι ΗΠΑ χρειάζονται απεγνωσμένα μια επαναβεβαίωση της εξαιρετικότητας, και θα το κάνουν ακόμη και βυθίζοντας τον υπόλοιπο κόσμο στο απόλυτο χάος.

Στο έγγραφο, το μοτίβο είναι η ιδέα ότι οι κανόνες που βολεύουν τους ίδιους τους Αμερικανούς, κάποιος τόλμησε να αμφισβητήσει.

Οι ενέργειες της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ουκρανία αποκαλούνται «απρόκλητη» εισβολή, ωστόσο, εκεί φέρονται πολλά στο πρόσωπο της Ρωσίας.Είναι η Μόσχα που φέρεται να φταίει για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία από το 2014.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι επίσης δυσαρεστημένες με την αντίσταση της Συρίας και της Ρωσίας στις «εσωτερικές δημοκρατικές διαδικασίες στην Ευρώπη, την Κεντρική Ασία και σε ολόκληρο τον κόσμο».

Η Ουάσιγκτον επρόκειτο έτσι να «νικήσει όλους τους εχθρούς και τους ανταγωνιστές» και «να σταθεί στην κεφαλή του σχηματισμού της παγκόσμιας τάξης».

Τίποτα καινούργιο, φυσικά, δεν ακούγεται σε αυτό το σύνολο των κλισέ, αλλά συνολικά η φύση του μηνύματος είναι τέτοια που η Ρωσία αντιμετωπίζει κάθε είδους θεϊκές τιμωρίες τα επόμενα οκτώ χρόνια.

Η Μόσχα παλεύει για έναν νέο, πολυπολικό κόσμο, χωρίς τον οποίο η ανθρωπότητα απλά δεν μπορεί να επιβιώσει. Πρώτα απ ‘όλα, αυτό είναι μια πρόκληση για τους αντι-παγκοσμιοποιητές, των οποίων η ηγεμονία εξασφαλίστηκε με την κατάρρευση της ΕΣΣΔ και της σοσιαλιστικής κοινότητας των χωρών.

Την ίδια στιγμή, παρ’ όλα τα σκάνδαλα, οι Αμερικανοί δεν αγγίζουν την Κίνα -για ευνόητους λόγους. Σήμερα, το 80-90% όλων των προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των βασικών προϊόντων, που πωλούνται στις ΗΠΑ κατασκευάζονται στην Κίνα.

Στη Ρωσία, ωστόσο (μετά από ένα διάλειμμα για την πρωθυπουργία από το 2008 έως το 2012), ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εμφανίστηκε ξανά στο τιμόνι με σκοπό να εφαρμόσει τις θέσεις της «ομιλίας του στο Μόναχο», οι Ηνωμένες Πολιτείες διέλυσαν αμέσως την υστερία που ονομάζεται «Αντι- Ρωσική ενημέρωση και ψυχολογική λειτουργία» Ρωσία χωρίς Πούτιν.

Εξ ου και η μάζα των κακών προς τον λαό – λένε, οι Ρώσοι έδωσαν στον κόσμο τον Τσαϊκόφσκι και τον Ντοστογιέφσκι, μόνο η «συμμορία του Πούτιν» τα χαλάει όλα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν έρθει σε αντιπαράθεση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και θα κάνουν κυριολεκτικά τα πάντα για να απομακρύνουν από την εξουσία έναν άβολο για αυτούς ηγεμόνα.

Ωστόσο, είναι ήδη σαφές ότι όλα τα σενάρια «έγχρωμων επαναστάσεων» στη Ρωσία θα αποτύχουν παταγωδώς. Και οι προετοιμασίες της Λατινικής Αμερικής με «πραξικόπημα στρατού» στα γεωγραφικά μας πλάτη δεν θα λειτουργήσουν ούτε.

pravda-ru

…………………………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Η Διεθνής Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια…

Αμερικανός καθηγητής: Οι ΗΠΑ τώρα θερίζουν τις προειδοποιήσεις του Πούτιν !! (Δείτε σε βίντεο, τι είχε πει το 2007 στο Μόναχο)

Bundestag 2001. Όταν σύσσωμοι οι Γερμανοί βουλευτές χειροκροτούσαν τον Πούτιν όρθιοι !! (βίντεο της ομιλίας)

Από την πυρηνική “κρίση της Κούβας” τώρα στην “κρίση της Ουκρανίας”

………………………………………..
………………………………………..

Putin’s famous Munich Speech 2007

Η ομιλία-ορόσημο του Βλαντιμίρ Πούτιν στις 10 Φεβρουαρίου 2007 στην 43η Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια, όπου επέκρινε ανοιχτά τις ΗΠΑ για την προσπάθειά τους για έναν μονοπολικό κόσμο, την απεριόριστη χρήση βίας και την περιφρόνησή τους για το διεθνές δίκαιο.

Για πρώτη φορά μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου κατέστησε σαφές ότι η Ρωσία δεν σκοπεύει να ενταχθεί σε αυτό το είδος παγκόσμιας τάξης.

Παρά την κριτική του, ο Πούτιν δεν επεδίωξε αντιπαράθεση, αλλά ζήτησε μια νέα συνεργασία σε δίκαιη βάση.

Τα δυτικά κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, ωστόσο, διέστρεψαν την ομιλία του και την παρουσίασαν ως κακόβουλη επίθεση. Δείτε και κρίνετε μόνοι σας.

………………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Βασικές δηλώσεις Πούτιν στη Διάσκεψη Ασφαλείας της Μόσχας

Ο Πούτιν είπε “Δεν πρέπει ποτέ να γίνει πυρηνικός πόλεμος. Δεν θα υπάρχουν νικητές”

Ο Πούτιν μίλησε στο SPIEF για τις αρχές της ανάπτυξης της Ρωσίας και τα λάθη της Δύσης. (βίντεο)

Ο Πούτιν για την εθνικοποίηση των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων: αυτό μπορεί να φτάσει μακριά – αυτό είναι ένα όπλο με διπλή όψη !

ΤΟ ΡΟΥΒΛΙ … Ο ΧΡΥΣΟΣ … ΤΟ BRETTON WOODS ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ … ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ !!

Κορυφαίες συνομιλίες Πούτιν-Αφρικανικής Ένωσης !! Στρατηγική ήττα των ΗΠΑ & Ε.Ε. !!

BRICS

Άρθρο ανάλυσης: Η Ρωσσία λυγίζει αναπόφευκτα «όλο τον πολιτισμένο κόσμο»

Sergei Lavrov : τέλος της μονοκρατορίας των ΗΠΑ και ανάδυση ενός πολυπολικού κόσμου. (βίντεο)

Η Washington Post ζωγράφισε όλα τα σημάδια της κατάρρευσης του αμερικανικού πολιτισμού

……………………………………………………………………………………….