ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ… και οι Ταλιμπάν συμφώνησαν να μπάσουν τα εμβόλια του Bill and Melinda Gates !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑ

Εικονογράφηση: www.karavantver.ru 

ΑΛΦΕΙΟΣ : Τι κάνει η πόρνη εξουσία !!! Πριν χρόνια στην Ελλάδα … ΕΔΙΝΑΝ 500ΕΚ ΔΡΧ ΜΙΖΑ ΣΤΟΝ ΣΟΥΡΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΣΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ;;

Αποχωρώντας κακήν κακώς οι αμερικάνοι … Αξίας $ 85 δισ στρατιωτικό εξοπλισμό εγκατέλειψαν οι ΗΠΑ στους Ταλιμπάν !! … ε, κάτι να δώσουν πίσω κι αυτοί … για το αλισβερίσι της εξουσίας … που “νίκησαν” ξεβράκωτοι με σαγιονάρες ολόκληρη παγκόσμια υπερδύναμη …

…………………………………………………..

Ο Μπιλ Γκέιτς αποφάσισε να δοκιμάσει τα εμβόλιά του σε παιδιά από το Αφγανιστάν

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Bill and Melinda Gates έχει αρχίσει να δημιουργεί επαφές με το κίνημα των Ταλιμπάν. Αυτό ανέφερε σήμερα, 17 Οκτωβρίου, το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik Τατζικιστάν με αναφορά στην The Telegraph.

Σύμφωνα με τον δισεκατομμυριούχο, όπως είπε σε συνέντευξή του στο δημοσίευμα, σκοπεύει να βοηθήσει την προσωρινή κυβέρνηση του Αφγανιστάν να καταπολεμήσει την πολιομυελίτιδα.

Ο Γκέιτς είπε ότι οι υπάλληλοι του ιδρύματός του είχαν ήδη συναντηθεί με τους Ταλιμπάν στο Κατάρ, όπου συμφώνησαν για συνεργασία. Παράλληλα, το ερώτημα αν ήταν έτοιμος να συναντηθεί προσωπικά μαζί τους έμεινε αναπάντητο.

«Θα έκανα πολλά για να βοηθήσω την εκστρατεία εξάλειψης της πολιομυελίτιδας. Αυτή είναι η κορυφαία προτεραιότητα του ιδρύματος».  – παραθέτει την έκδοση των λόγων του μαχητή κατά της πολιομυελίτιδας.

Βρήκε επίσης την ευκαιρία να ανακοινώσει επιπλέον 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια για τα εμβόλιά του.

Το 2017, το Politico κατηγόρησε τον Μπιλ Γκέιτς ότι επηρεάζει απεριόριστα τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον χρησιμοποιεί προς όφελός του.

ΕΑdaily

………………………………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ …

ΑΦΡΙΚΗ. Burundi orders WHO officials to leave the country. Το Μπουρούντι διατάζει τους υπαλλήλους του Π.Ο.Υ. να εγκαταλείψουν τη χώρα

Ο Mikhail Kovalchuk, μέλος της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, για το τσιπάρισμα των ανθρώπων, νανοβιοτεχνολογίες, δημιουργία του «υπηρεσιακού ανθρώπου»-ζόμπι-υπάκουου σκλάβου, κ.λ.π. (+βίντεο)

H Μυτιλήνη ως εκκολαπτήριο “μετανθρωπισμού” …

Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑ. Εμφύτευμα microchip RFID ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ !! ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ “MEGA” !!!

Δηλητήρια και βιολογικοί πόλεμοι στην αρχαιότητα…

………………………………………………………………………………………………….