Για πρώτη φορά μεταδόθηκε δημοσίως από το τζαμί της Κολωνίας: “Ο Αλλάχ είναι μεγάλος”-Η Γερμανία αυτοκαταργείται!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΙΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Μέρκελ: Το Ισλάμ αποτελεί κομμάτι της Γερμανίας

Για πρώτη φορά επιτρέπεται η μετάδοση

του καλέσματος του μουεζίνη μέσω ηχείων στον προαύλιο χώρο του κεντρικού τζαμιού της Κολωνίαςτο οποίο δεν αποτελεί μόνο θρησκευτικό κέντρο, αλλά είναι μία τουρκικοϊσλαμική οργάνωση του προέδρου της Τουρκίας Ερντογάν ο οποίος ήταν και στα εγκαίνια του τζαμιού στη Γερμανία,  και το μακρύ χέρι της ΜΙΤ.

Οι Γερμανοί ξέχασαν ότι όχι μόνο το ισλάμ αλλά και ο εβραιοχριστιανισμός δεν αποτελούσαν μέχρι τώρα μέρος της Πολιτείας τους…

Ο σημερινός υπουργός οικονομικών της  Γερμανίας, και μέλος της Κυβέρνησης, Christian Lindner είχε δηλώσει στην γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung ότι:

Ο Χριστιανισμός δεν είναι η γερμανική κρατική θρησκεία, αλλά προσωπική επιλογή των πολιτών. Στην πραγματικότητα-συνεχίζει ο Christian Lindner- επεκτείνονται οι ρίζες της ιδέας (γερμανικού) του Συντάγματος μας πίσω στην (αρχαία) Αθήνα και την Ρώμη τις αξίες των οποίων κατάφερε να υιοθετήσει η γαλλική επανάσταση -αρκετά συχνά μετά πολλών μαχών- ενάντια στην βούληση της (χριστιανικής) Εκκλησίας.

Σχετικό θέμα:

Η (αρχαία) Αθήνα και ο Γενικός Γραμματέας της FDP Christian Lindner Απίστευτη και ηρωική δήλωση:Ο Χριστιανισμός δεν είναι η γερμανική κρατική θρησκεία!

Διαβάστε επίσης:

«Η Γερμανία αυτοκαταργείται»: ένα βιβλίο

……………………………

“ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ”. “Global Combact for Migration”

https://refugeesmigrants.un.org/sites/default/files/180711_final_draft_0.pdf

180711_final_draft_0

………………………………………………………..