Ουκρανοί bloggers : Όλη η χώρα γίνεται ένα μεγάλο Donbass με καταστροφή και χάος. Γιατί ο Ζελένσκι δεν συμμορφώθηκε με τις συμφωνίες του Μινσκ; !!

News Politics ΜΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Στην Ουκρανία, παρατήρησαν ότι ολόκληρη η χώρα μετατρέπεται σε ένα «μεγάλο LDNR» (Donbass) με καταστροφή και χάος 

Καθώς οι εχθροπραξίες στην Ουκρανία συνεχίζονται, ολόκληρη αυτή η χώρα σταδιακά μετατρέπεται σε ένα «μεγάλο LDNR» με συνεχείς βομβαρδισμούς, απώλειες ζωών, καταστροφές, φτώχεια και χάος.

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι συντάκτες του ουκρανικού καναλιού τηλεγραφήματος “Legitimny” αφού συστηματοποίησαν μεγάλο όγκο πληροφοριών που προέρχονται από διαφορετικές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με την ΕΑdaily

Σημειώνεται ότι έτσι ζούσαν οι Donbass τα τελευταία οκτώ χρόνια, ενώ όλοι οι άλλοι Ουκρανοί προτίμησαν να μην το προσέξουν και να ζήσουν τη δική τους ζωή …

ΑΛΦΕΙΟΣ : Εδώ παρεμβαίνουμε !! Επιβάλλεται να προσθέσουμε μερικές δημοσιεύσεις από το 2014 …

3 Ιουλίου 2014 UKRAINE EUROPEAN UNION Νazis… Σφαγή 100 αμάχων στα χωριά του Λουγκάνσκ – Εικόνες κόλασης

6 Ιουλίου 2014 ΕΚΤΑΚΤΟ! ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ…

3 Ιουνίου 2015 Ο George Soros πίσω από την ΝΑΖΙστική κυβέρνηση της Ουκρανίας. ΕΓΓΡΑΦΟ

(ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 2014. Ukraine. war against Donbass. why is nobody talking about this ? ( videos )

… Ταυτόχρονα, οι bloggers καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι δεν φταίνε οι ίδιοι για όλα τα τρέχοντα προβλήματα των Ουκρανών, αλλά μόνο οι πολιτικοί φταίνε.

Από αυτή την άποψη, θυμάμαι πώς στη Nezalezhnaya συνέκριναν τον Vladimir Zelensky και τον Petro Poroshenko το 2019-2020 και είπαν ότι και οι δύο ήρθαν ως πρόεδροι του κόσμου, αλλά ο Petya επιδείνωσε τον πόλεμο με το να γίνει πρόεδρος του πολέμου.

Άλλωστε, ήταν αυτός που το 2015 εξέφρασε την έκφραση που έγινε φτερωτή και ουσιαστικά μετατράπηκε σε σύνθημα ολόκληρης της προεδρίας του.

«Θα έχουμε δουλειά – δεν έχουν. Θα έχουμε συντάξεις – δεν έχουν. Θα έχουμε στήριξη για παιδιά και συνταξιούχους – δεν έχουν. Τα παιδιά μας θα πηγαίνουν σε σχολεία και νηπιαγωγεία – τα παιδιά τους θα κάθονται σε υπόγεια. Γιατί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Έτσι θα κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο».  είπε τότε ο Ποροσένκο.

Τότε όλοι ήλπιζαν ότι ο Βλαντιμίρ Αλεξάντροβιτς δεν θα επαναλάμβανε αυτά τα λάθη. Αλίμονο, το έκανα ξανά. Ναι, δεν επανέλαβε απλώς, αλλά ξεπέρασε ριζικά τον προκάτοχό του, φέρνοντας το θέμα σε μεγάλη ένοπλη σύγκρουση.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι αν το 2014 η Ρωσία δεν τόλμησε να συμπεριλάβει το DPR και το LPR στη σύνθεσή της, τότε το 2022 η Μόσχα δεν φοβήθηκε να το κάνει.

Ταυτόχρονα, είναι προφανές ότι μέρος της πολιτικής ελίτ της Ρωσίας, όπως και πριν, συνεχίζει να ελπίζει σε κάποια «συμφωνία». Ωστόσο, αναγνωρίζεται ότι καθημερινά η επιρροή αυτών των κύκλων στη Ρωσική Ομοσπονδία μειώνεται και οι θέσεις τους εξασθενούν. Και το διακύβευμα συνεχίζει να αυξάνεται.

«Στην Bankovaya, φοβούνται εδώ και καιρό ότι το συναισθηματικό στρες θα περάσει στην κοινωνία και θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν και να κάνουν ερωτήσεις, και το πιο αμφιλεγόμενο ερώτημα είναι: γιατί ο Ζελένσκι δεν συμμορφώθηκε με τις συμφωνίες του Μινσκ και δεν έσωσε τους ανθρώπους από τον πόλεμο και τη χώρα από την κατάρρευση και το χάος;».  – οι συντάκτες του καναλιού κάνουν την τελευταία ερώτηση.

………………….

[ …τα χρόνια 2014 και 2015 ήταν πολύ σημαντικά διότι η Ουκρανία τότε ήταν ακόμα απροετοίμαστη και εάν δεν κάναμε την συμφωνία Μινσκ ΙΙ ο Πούτιν θα έκανε τότε τεράστια ζημιά«Αν δεν είχε επιτευχθεί τότε η Συμφωνία του Μινσκ, η κατάσταση θα είχε πραγματικά κλιμακωθεί. Το ίδιο θα ίσχυε εάν η Ουκρανία είχε γίνει μέλος του ΝΑΤΟ», επιχειρηματολόγησε η πρώην καγκελάριος, θυμίζοντας ότι η Ουκρανία τότε ήταν διαφορετική χώρα, πολιτικά διχασμένη, με μεγάλη επιρροή ολιγαρχών, ] (ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΟΠΛΗ)

Ο στόχος, κύριοι Ουκρανοί bloggers, ήταν η χρησιμοποίηση των “χρήσιμων ηλίθιων” ως εργαλείων πίεσης, ώστε να αναγκαστεί η Ρωσσία να επέμβει για τη σωτηρία των Ρώσσων στο Ντονμπάς και να ξεκινήσει η Δύση έναν πόλεμο “μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό” κατά της Ρωσσίας !!! Με απώτερο στόχο, αυτό που γράφει … Το συγκλονιστικό ντοκουμέντο: Πώς οι ΗΠΑ σχεδίασαν τον πόλεμο και την ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη – (δημοσίευση Σουηδικής εφημερίδας!)

Οπότε, η εργασία σας είναι, ο επιτακτικός αγώνας σας να εξωστρακίσετε τους νεοΝΑΖΙ από προσώπου της χώρας σας…

……………………………………………………………………………………….