Εκφράζουν την …λύπη τους για την Τουρκία αλλά χωρίς κυρώσεις…και η Ελλάδα είναι στην αγκαλιά του Μορφέα…

Politics ΑΡΘΡΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΙΟΥ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟΝ <<ΑΛΦΕΙΟ>> Ο Ν.ΣΑΜΙΟΣ

Μορφέας (Μορφεύς, δηλαδή αυτός που δίνει μορφή, σχήμα) είναι ένας από τους χίλιους γιους του Ύπνου ή ένας από τους αδελφούς του.

Τα Ηνωμένα Έθνη εξέφρασαν τη λύπη τους επειδή “αυτοί οι νόμοι προετοιμάστηκαν και υιοθετήθηκαν  χωρίς να προηγηθεί σημαντική διαβούλευση με την κοινωνία των πολιτών και τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης”.   Ο ΟΗΕ εξέφρασε  την “ανησυχία” του για την έγκριση, την Πέμπτη, από το τουρκικό κοινοβούλιο, του νόμου με βάση τον οποίο δημοσιογράφοι και χρήστες ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να καταδικάζονται σε φυλάκιση έως και τριών ετών για μετάδοση “ψευδών ειδήσεων”. Περισσότερα….

Ταυτόχρονα, αντί –κατά την λογική της Δύσης– σκληρών κυρώσεων στην Τουρκία, εκδόθηκε ΜΟΝΟ αναφορά  της ΕΕ στο ενδεχόμενο  ένταξης στη λίστα κυρώσεων τουρκικών οντοτήτων και προσώπων που παρεμποδίζουν τις κυρώσεις κατά της Ρωσσίας.

Μας πήραν στο <ψηλό> και οι Τούρκοι…«Παιδί της CIA» λένε την Ελλάδα

Η δε Τουρκία εν όψη των εκλογών της αναβάθμισε κατακόρυφα την εξωτερική πολιτική της με τις ΗΠΑ να θέλουν να ρίξουν τον πρόεδρο Erdogan σε ελληνοτουρκικό πόλεμο καθώς η CIA, διοχετεύοντας τον φόβο της Τουρκίας στην Ελλάδα, οι ΗΠΑ εισβάλλουν στη χώρα de facto, ενώ, από την άλλη, λέει στην Τουρκία, “Θα υπάρξει τίμημα”.

οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν
δεν ξέρομε τί λέγεται ντροπή.

Δυστυχία σου, Ελλάς,
με τα τέκνα που γεννάς!
Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα,
τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα