Η Αρμενία έδειξε πλάνα του φορτηγού (σαμποτάζ της γέφυρας Κριμαίας) στο έδαφος της – βίντεο 

News TOP VIDEOS ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Η Επιτροπή Κρατικών Εσόδων (SRC) της Αρμενίας δημοσίευσε σήμερα, 13 Οκτωβρίου, ένα βίντεο που δείχνει τη διαδικασία εισόδου στη δημοκρατία, τις επόμενες επιθεωρήσεις και την αποχώρηση του φορτηγού που εμπλέκεται στην υπόθεση της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας.

Το βίντεο δείχνει πώς ένα φορτηγό στις 27 Σεπτεμβρίου εισέρχεται από το σημείο ελέγχου Bagratashen από το έδαφος της Γεωργίας. Η καταγραφή έγινε από κάμερες παρακολούθησης στο καθορισμένο σημείο ελέγχου.

Στη συνέχεια το βαρύ όχημα διέρχεται από τον σαρωτή και μετά οι Αρμένιοι τελωνειακοί του επιτρέπουν να εισέλθει στη χώρα.

Τα παρακάτω καρέ δείχνουν την παραμονή του φορτηγού στην Αρμενία, την οποία παρουσίαζε σε ωριαία βάση την περασμένη Τετάρτη η Επιτροπή Κρατικών Εσόδων .

Στις 12 Οκτωβρίου, η FSB της Ρωσίας εξέδωσε δήλωση ότι οργανωτής της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας ήταν η Κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας. Για την υπόθεση συνελήφθησαν 8 άτομα, εκ των οποίων ο ένας είναι Αρμένιος υπήκοος. Ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν κρυμμένος σε ρολά με μεμβράνη πολυαιθυλενίου κατασκευής. Το φορτίο βάρους 22.770 κιλών στάλθηκε από το λιμάνι της Οδησσού στο βουλγαρικό λιμάνι Ρούσε, στη συνέχεια στο λιμάνι Πότι (Γεωργία), από εκεί στην Αρμενία και στη συνέχεια στη Ρωσία. ΕΑdaily

…………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Συνελήφθησαν σαμποτέρ στη Ρωσσία που προσπάθησαν να ανατινάξουν τον Turkish Stream

Ο Πούτιν κατηγόρησε τις ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών για τρομοκρατικές επιθέσεις στον Turkish Stream και στον πυρηνικό σταθμό του Kursk 

Τρομοκρατικές επιθέσεις σχεδίαζαν οι ΟυκραΝΑΖΙ στη Μόσχα και στο Bryansk !! Οι τρομοκράτες πέρασαν μέσω της Εσθονίας !! (vid)

FSB: Η τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας οργανώθηκε από τον επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας Budanov

Αποκάλυψη της Gazprom !! Νάρκη του ΝΑΤΟ κοντά στον Nord stream 1 είχε βρεθεί το 2015 !!

…………………………………………………………………..