Νόαμ Τσόμσκι: Ο Πούτιν πρόσφερε στις ΗΠΑ σε ασημένια πιατέλα μια υποτελή Ευρώπη που ακολουθεί τις εντολές των ΗΠΑ

News Politics ΕΥΡΩΠΗ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Νόαμ Τσόμσκι. Φωτογραφία: κοινωνικά δίκτυα

ΑΛΦΕΙΟΣ : Ο Νόαμ Τσόμσκι επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο … Το συγκλονιστικό ντοκουμέντο: Πώς οι ΗΠΑ σχεδίασαν τον πόλεμο και την ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη

Βρήκαν τον χρήσιμο ηλίθιο και τον βλάκα του Πούτιν – βλαμμένο του Μπάιντεν οι αμερικάνοι και κάνουν τη δουλειά τους. Ειδικά για τον Ζελένσκι είπε ο Λαβρόφ: Ο Ζελένσκι δεν είναι Χίτλερ … κάνει συγκεκριμένα πράγματα με εντολή της Δύσης !!

Το πρόβλημα με την Ευρώπη είναι διαχρονικό … στις σχέσεις με τη Ρωσσία !! Όχι οι λαοί της Ευρώπης, αλλά οι Αγγλοσάξωνες της Ευρώπης την μισούν … και κάθε φορά που βρίσκουν “χρήσιμους ηλίθιους” προσπαθούν να την καταστρέψουν και ταυτόχρονα να κρατούν σε υποδούλωση την ίδια την Ευρώπη … Ο Ναπολέων Βοναπάρτης και ο Χίτλερ προσπάθησαν να φτάσουν στη Μόσχα … Ο Τσώρτσιλ έρριξε στο τραπέζι ένα σατανικό σχέδιο, που αν δεν έχανε τις εκλογές θα το προχωρούσε, αφού υπήρχαν και μετά τον Χίτλερ άλλοι “χρήσιμοι ηλίθιοι” για την … “ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ” ένα σχέδιο ξαφνικής επίθεσης της Αγγλίας, ΗΠΑ, Ναζιστικής Γερμανίας και Πολωνίας κατά της Ρωσίας αμέσως μετά τη λήξη του Β’ Π.Π. !!!

Τώρα οι Αγγλοσάξωνες προσπαθούν πάλι … βρέθηκε ο “Ζαβολέων Ουκραναπάρτης” …

 

…..

Όπως σημείωσε ο Τσόμσκι, η ειδική επιχείρηση του Πούτιν «έγινε ένα τεράστιο δώρο για τις Ηνωμένες Πολιτείες».

«Αυτός (ο Πούτιν) πρόσφερε στις ΗΠΑ σε ασημένια πιατέλα αυτό που πάντα ήθελαν: μια υποτελή Ευρώπη που ακολουθεί τις εντολές των ΗΠΑ. Δεν είναι σαφές τώρα πόσο θα διαρκέσει αυτό. Για την Ευρώπη, τη Γερμανία, το γερμανικό βιομηχανικό σύστημα, αυτό είναι μια καταστροφή. Ένας από τους πιο ενημερωμένους διεθνείς αναλυτές Thomas Pally έγραψε πρόσφατα ότι ο γάμος μεταξύ Ευρώπης και Ρωσίας είναι ένας γάμος που έγινε στον παράδεισο. Συμπληρώνονται ο ένας τον άλλον. Χρειάζονται ο ένας τον άλλον. Μια συμφωνία μεταξύ της Δυτικής Ευρώπης και της Ρωσίας θα έδινε στην Ευρώπη άμεση πρόσβαση στην Πρωτοβουλία Belt and Road, η οποία συνδέει μεγάλο μέρος της Ευρασίας με την τεράστια κινεζική αγορά. Συμπληρώνονται με κάθε τρόπο και χρειάζονται ο ένας τον άλλον. Μέχρι πότε η Ευρώπη θα είναι διατεθειμένη να κολλάει στις ουρές της Ουάσιγκτον αντί να κινείται προς κάτι σαν ένα ευρωπαϊκό κοινό σπίτι τύπου Γκορμπατσόφ – ντε Γκωλ; Αυτό είναι το κύριο ζήτημα στις παγκόσμιες υποθέσεις  », είπε στον αέρα της αμερικανικής τηλεόρασης, ραδιοφώνου και ειδησεογραφικού προγράμματος του Διαδικτύου Democracy Now.

Θυμηθείτε ότι ο Ρώσος εμπειρογνώμονας Andrei Nizamutdinov επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι η Ουάσιγκτον άρχισε να διασκορπίζει τη θέση «Η Ρωσία είναι έτοιμη να επιτεθεί» ακόμη και πριν από τις διαδικτυακές διαπραγματεύσεις του Δεκεμβρίου μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και του επικεφαλής του Λευκού Οίκου Τζο Μπάιντεν , προσθέτει η EAdaily

Αυτό συνέβη σύμφωνα με το κλασικό σχήμα μαζικής χειραγώγησης που περιέγραψε ο Noam Chomsky: εκτρέψτε την προσοχή, αλλάξτε το σε ένα τεχνητά δημιουργημένο πρόβλημα και, στη συνέχεια, προτείνετε τρόπους επίλυσής του. Ως αποτέλεσμα, οι διαδικτυακές συνομιλίες μεταξύ Πούτιν και Μπάιντεν, αφιερωμένες σε ένα ευρύ φάσμα ευρωπαϊκών θεμάτων ασφάλειας, εξυπηρετήθηκαν ακριβώς κάτω από την «ουκρανική σάλτσα»: υποτίθεται ότι η Μόσχα επρόκειτο να επιτεθεί, αλλά υπό την επιρροή της σκληρής θέσης που έλαβε ο Αμερικανός πρόεδρος, εγκατέλειψε τις επιθετικές του προθέσεις.

………………………………………………………………………………..