Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου, 2023

Μπάιντεν στον Ζελένσκι: είσαι αχάριστος ! σταμάτα να διαμαρτύρεσαι δημόσια για ανεπαρκή αμερικανική βοήθεια !!

News Politics ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Vladimir Zelensky - RIA Novosti, 1920, 10/12/2022
ΑΛΦΕΙΟΣ : Βρήκαν τον χρήσιμο ηλίθιο οι αμερικάνοι και κάνουν τη δουλειά τους Αμερικανός στρατηγός:

“Ζαβολέων Ουκραναπάρτης” !!!

Επενδύσαμε ψίχουλα στην Ουκρανία (66 δις) κι έχουμε τεράστια κέρδη! +vid… αυτός νόμισε ότι επειδή τον έβαλαν σαν ηθοποιό να το παίξει πρόεδρος , καβάλησε το καλάμι και … Ένας Γάλλος ψυχολόγος κοίταξε την ψυχή του Ζελένσκι και τρομοκρατήθηκε !! “μπορούμε να μιλάμε για τρέλα” !! … και στην τρέλα του απάνω, φούσκωσαν τα μυαλά του και το παίζει “Ζαβολέων Ουκραναπάρτης” !!!

.
Έτσι ο “Ζαβολέων Ουκραναπάρτης” , μαζί με τους “πρασινογερμανούς” επίσης χρήσιμους ηλίθιους, εκτελούν … Το συγκλονιστικό ντοκουμέντο: Πώς οι ΗΠΑ σχεδίασαν τον πόλεμο και την ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη – (δημοσίευση Σουηδικής εφημερίδας!)
Ο Τζο Μπάιντεν είπε στον Ζελένσκι ότι θα δυσκολευόταν να ζητήσει από το Κογκρέσο χρήματα για το Κίεβο, αν συνεχίσει να διαμαρτύρεται δημόσια για ανεπαρκή αμερικανική βοήθεια, αναφέρει η Washington Post,
.

«Ο Μπάιντεν είπε στον Ουκρανό ηγέτη κατ’ ιδίαν ότι θα ήταν δύσκολο για αυτόν να ζητήσει χρήματα από το Κογκρέσο αν ο Ζελένσκι φαινόταν αχάριστος και συνέχιζε να λέει ότι δεν ήταν αρκετό», αναφέρει το άρθρο.

.
Το δημοσίευμα σημειώνει ότι ο Ζελένσκι έχει επανειλημμένα και δημόσια καλέσει τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες δυτικές χώρες να παράσχουν πρόσθετα όπλα στην Ουκρανία , παρά το γεγονός ότι ο Μπάιντεν και το Κογκρέσο έχουν ήδη στείλει πρωτοφανή ποσότητα βοήθειας και σύγχρονα όπλα στο Κίεβο.

………………………………………………………………………………………