Η Μόσχα προειδοποιεί ΗΠΑ & ΝΑΤΟ: κίνδυνος μιας ανεξέλεγκτης κλιμάκωσης με επαρκή αντίμετρα… “ασύμμετρης φύσης” !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Το κτίριο του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών - RIA Novosti, 1920, 10/11/2022
© RIA Novosti Το κτίριο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών. Φωτογραφία αρχείου

ΑΛΦΕΙΟΣ : Νωρίτερα … είχε δηλώσει ο Πεσκόφ, ότι ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσσίας, Σεργκέι Ναρίσκιν, μίλησε για ορισμένα δεδομένα που έχουν, τα οποία «δεν είναι για δημόσια αποκάλυψη»Επειδή όμως, όπως φαίνεται, τα πράγματα έχουν αγριέψει , ( ένα από τα “ορισμένα δεδομένα” ; ) , το αποκάλυψε η Gazprom !!! Αποκάλυψη της Gazprom !! Νάρκη του ΝΑΤΟ κοντά στον Nord stream 1 είχε βρεθεί το 2015 !!

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσσίας, Ryabkov, προειδοποίησε τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ για τον κίνδυνο κλιμάκωσης και σύγκρουσης με τη Ρωσία

11 Οκτωβρίου. Λόγω της αυξανόμενης εμπλοκής των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης στη σύγκρουση για την Ουκρανία, η Ρωσία θα πρέπει να λάβει αντίμετρα, δήλωσε στο RIA Novosti ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ.
.

«Η Ρωσία θα αναγκαστεί να λάβει επαρκή αντίμετρα, συμπεριλαμβανομένων αυτών ασύμμετρης φύσης», τόνισε ο Ριάμπκοφ.

.
Πρόσθεσε ότι η Μόσχα σημείωσε με λύπη ότι «η συνεχιζόμενη μεγάλης κλίμακας βοήθεια στο Κίεβο , η εκπαίδευση του προσωπικού των ενόπλων σχηματισμών της Ουκρανίας στο έδαφος των χωρών της συμμαχίας, η παροχή πληροφοριών, δορυφορικών εικόνων σε πραγματικό χρόνο, μέχρι για τον καθορισμό στόχων για χτυπήματα πυροβολικού και τον σχεδιασμό των επιχειρήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας , εμπλέκει ολοένα και περισσότερο δυτικές χώρες στη σύγκρουση στο πλευρό του καθεστώτος του Κιέβου», ενώ «οι ηγέτες σε διάφορα επίπεδα στις ΗΠΑ και την Ευρώπη καλούν να «νικήσει» τη χώρα μας» στο πεδίο της μάχης.
.

“Προφανώς, μια άμεση σύγκρουση με τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ δεν είναι προς το συμφέρον της Ρωσίας. Προειδοποιούμε και ελπίζουμε ότι η Ουάσιγκτον και άλλες δυτικές πρωτεύουσες θα συνειδητοποιήσουν τον κίνδυνο της ανεξέλεγκτης κλιμάκωσης”, κατέληξε ο Ryabkov.

.
Στο πλαίσιο της ρωσικής στρατιωτικής ειδικής επιχείρησης, οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους στο ΝΑΤΟ συνεχίζουν να προμηθεύουν όπλα στην Ουκρανία. Η Μόσχα έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι η προμήθεια δυτικών όπλων απλώς παρατείνει τη σύγκρουση και η μεταφορά όπλων γίνεται νόμιμος στόχος για τον ρωσικό στρατό.

………………………………………………………………………………………..