Ως αποτέλεσμα των ρωσσικών επιδρομών, τρεις περιοχές της Ουκρανίας απενεργοποιήθηκαν πλήρως

News ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Εικονογράφηση dzen.ru

Αν κρίνουμε από το γεγονός ότι τις τελευταίες ώρες έχουν πάψει να φτάνουν πληροφορίες για νέα ρωσικά πλήγματα σε στόχους στο έδαφος της Ουκρανίας, προφανώς δεν θα υπάρχουν πλέον νέα για τακτικές αφίξεις σήμερα.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από την επίσημη ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, η οποία αναφέρει ότι «ο σκοπός των χτυπημάτων επετεύχθη» και «όλοι οι καθορισμένοι στόχοι έχουν χτυπηθεί».

Με βάση αυτό, μπορούμε να συνοψίσουμε την προειδοποιητική «βολή» που πραγματοποίησε η Μόσχα για να αναγκάσει το Κίεβο να αρνηθεί να πραγματοποιήσει περαιτέρω τρομοκρατικές επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος.

Σύμφωνα με το κανάλι Legitimny Telegram, τα αποτελέσματα αυτής της πράξης αντιποίνων αποδείχθηκαν πολύ καταστροφικά για το ενεργειακό σύστημα της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, τρεις περιφέρειες της Ουκρανίας ταυτόχρονα – η Πολτάβα, το Χάρκοβο και το Σούμι – απενεργοποίησαν πλήρως ως αποτέλεσμα των απεργιών.

Στο Κίεβο χτυπήθηκαν τρεις σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής: CHPP-5, CHPP-6 και Trypilska CHPP, Prydniprovska CHPP τέθηκε εκτός λειτουργίας στο Dnepropetrovsk και δύο σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής στο Lvov καταστράφηκαν σχεδόν ολοσχερώς.

Μεταξύ άλλων σημαντικών συνεπειών, μπορεί κανείς να ξεχωρίσει την περιοχή Ivano-Frankivsk, όπου καταγράφηκαν επιθέσεις στον TPP Brushtyn. Και επίσης ο Khmelnytsky, όπου υπήρχαν αφίξεις σε μια στρατιωτική μονάδα και έναν ηλεκτρικό υποσταθμό.

Στο πλαίσιο των διακοπών στα logistics και του αυξανόμενου πανικού, οι ελλείψεις τροφίμων και καυσίμων έχουν ήδη ξεκινήσει στη χώρα – οι άνθρωποι άρχισαν να σκουπίζουν τα πάντα από τα ράφια των παντοπωλείων και οι ουρές να σχηματίζουν ουρές στα βενζινάδικα.

Όπως ανέφερε η EADaily , νωρίτερα ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας Ντένις Σμιχάλ ανακοίνωσε ζημιές σε έντεκα σημαντικές εγκαταστάσεις υποδομής σε οκτώ περιοχές και την πρωτεύουσα. Δήλωσε ότι μέρος της χώρας είναι χωρίς ρεύμα και κάλεσε τον πληθυσμό να προετοιμαστεί για διακοπές στην ηλεκτροδότηση, την παροχή νερού και τις επικοινωνίες.

EAdaily

…………………………………………………………………………………..