Η SBU των ΟυκραΝΑΖΙ έθεσε τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ στη λίστα καταζητούμενων !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ντμίτρι Μεντβέντεφ - RIA Novosti, 1920, 10.10.2022
© RIA Novosti / Ekaterina Shtukina Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Φωτογραφία αρχείου
.
……………..

Η SBU έθεσε τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ στη λίστα καταζητούμενων

ΜΟΣΧΑ, 10 Οκτωβρίου – RIA Novosti. Η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας έθεσε στη λίστα καταζητούμενων τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, όπως προκύπτει από τα υλικά της βάσης δεδομένων του Υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας.
.
Η πύλη αναφέρει ότι «κρύβεται από την προανάκριση», καθορισμένη ημερομηνία «εξαφάνισης»: 1 Μαρτίου 2022.
Σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας με πληροφορίες σχετικά με την αναζήτηση του Ντμίτρι Μεντβέντεφ
Σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας με πληροφορίες σχετικά με την αναζήτηση του Ντμίτρι Μεντβέντεφ
.
Κατηγορείται με το άρθρο 110 του Ποινικού Κώδικα της Ουκρανίας: «Παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας και του απαραβίαστου της Ουκρανίας».
.
Η ημερομηνία της τελευταίας ενημέρωσης των πληροφοριών είναι η 10η Οκτωβρίου 2022.
……………………
.
“Ο Ζελένσκι παραπονιέται για αφίξεις στο Κίεβο και σε άλλες πόλεις. Και πώς σκέφτηκες, Λοχ-Ζελένσκι: μπορείς, αλλά άλλοι δεν μπορούν; Δηλαδή, οκτώ χρόνια για να βομβαρδίσεις αμάχους, να καταστρέψεις την υποδομή των πόλεων του LDNR, να καλύψεις ένα πυρηνικό εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με οβίδες επιτρέπονταν; , ανατινάζετε γέφυρες, βομβαρδίζετε σημαντικά αντικείμενα, αλλά να πέσουν στο κεφάλι σας, έτσι ξαφνικά έγινε αδύνατο για κανέναν;» έγραψε ο Καντίροφ τη Δευτέρα στο κανάλι του στο Telegram.
“Σε προειδοποιήσαμε, Ζελένσκι, ότι η Ρωσία δεν έχει ξεκινήσει πραγματικά ακόμα, οπότε σταμάτα να παραπονιέσαι σαν φτηνά γυναικούλα, ή μάλλον, πριν φτάσει, τρέξε. Τρέξε, Ζελένσκι, τρέξε προς τη Δύση χωρίς να κοιτάξεις πίσω” , πρόσθεσε ο επικεφαλής της Τσετσενίας. .

………………………………………………………………………………..