Αποκάλυψη της Gazprom !! Νάρκη του ΝΑΤΟ κοντά στον Nord stream 1 είχε βρεθεί το 2015 !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Εικονογράφηση: telegram.org.

ΑΛΦΕΙΟΣ : Προς όλα τα ΜΜΕ της Ευρώπης !!! Θα το αποκρύψουν αυτό ;;; Είναι δυνατόν το ΝΑΤΟ να “έχασε” τη νάρκη στην άσκηση το 2015 και δεν έψαξε να τη βρεί και τη βρήκε το σουηδικό ναυτικό και την κατέστρεψε ;;

Είχε δηλώσει ο Πεσκόφ, ότι ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσσίας, Σεργκέι Ναρίσκιν, μίλησε για ορισμένα δεδομένα που έχουν, τα οποία «δεν είναι για δημόσια αποκάλυψη»

Επειδή όμως, όπως φαίνεται, τα πράγματα έχουν αγριέψει, το αποκάλυψε η Gazprom !!!

Το φετινό συμβάν, Σαμποτάζ Nord Stream (1+2). Έργο των ΗΠΑ, είπε ευθέως ένας Αμερικανός ειδικός !! Στόχος η καταστροφή της Ευρώπης !!! … βεβαιώνει τον ακήρυκτο, αλλά πραγματικό ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ που διεξάγουν οι ΗΠΑ εναντίον της Ρωσσίας, κυρίως όμως εναντίον της Ευρώπης !!!

Άλλωστε … Οι Nord Stream ίσως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ !! Το 1982, ο Ρίγκαν ενέκρινε σχέδιο της CIA, που προκάλεσε μια τεράστια έκρηξη στον αγωγό φ/α της Σιβηρίας !!

 … όπως το 1983 σαμποτέρ της CIA για ν’ ανατρέψουν την κυβέρνηση Σαντινίστα στη Νικαράγουα ανατίναξαν υποθαλάσσιο αγωγό στο λιμάνι του Πουέρτο Σαντίνο

… κι ενώ όλοι δείχνουν με το δάκτυλο τις ΗΠΑ, … ήδη έχει αρχίσει να περιλούζει κρύος ιδρώτας τους αμερικανούς !!! … Η Ρωσσία μπορεί να απαντήσει στα πυρά αν εμπλέκονται οι ΗΠΑ, λέει αμερικανός αρθρογράφος !!

Πούτιν: Δεν είναι μπλόφα !!

……………………………………………….

Η Gazprom θυμήθηκε πώς ανακάλυψε μια θρυαλλίδα ναρκών του ΝΑΤΟ στο Nord Stream

Το 2015, η Gazprom ανακάλυψε μια υποβρύχια θρυαλλίδα ναρκών του ΝΑΤΟ κοντά σε μία από τις γραμμές Nord Stream. Στη συνέχεια καταστράφηκε από το σουηδικό ναυτικό. Αυτό είπε ο επίσημος εκπρόσωπος του τηλεοπτικού καναλιού “Gazprom” Σεργκέι Κουπριάνοφ “Russia 24”.

«Σήμερα είναι απαραίτητο να υπενθυμίσουμε τα γεγονότα στον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream, τα οποία έχουν ήδη καταγραφεί νωρίτερα. Αυτή η περίπτωση είναι γνωστή. Στις 6 Νοεμβρίου 2015, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης οπτικής επιθεώρησης του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 1, ανακαλύφθηκε το υποβρύχιο καταστροφέα ναρκοπεδίων Sea Fox του ΝΑΤΟ. Βρισκόταν ακριβώς στο χώρο μεταξύ των αγωγών αερίου κοντά σε έναν από αυτούς.”  – είπε ο Σεργκέι Κουπριάνοφ .

Ήταν το 651ο χιλιόμετρο του αγωγού φυσικού αερίου, το βάθος σε εκείνο το σημείο είναι 40 μέτρα, εξήγησε.

«Στη συνέχεια ο εκρηκτικός μηχανισμός αφαιρέθηκε και εξουδετερώθηκε από τις σουηδικές ένοπλες δυνάμεις. Το ΝΑΤΟ είπε ότι η υποβρύχια ασφάλεια χάθηκε στην άσκηση. Αυτές είναι οι ασκήσεις όταν ένας στρατιωτικός εκρηκτικός μηχανισμός βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον αγωγό αερίου μας.  – ολοκλήρωσε την ιστορία του εκπροσώπου της “Gazprom”.

EAdaily

………………………………………………
ΣΧΕΤΙΚΑ … για τους Nord Stream ( 1+2 )

………………………………………………………………………………………