ΕΚΤΑΚΤΟ. Πυρκαγιά σε βυτίο τραίνου με καύσιμα στη γέφυρα της Κριμαίας !!! Ύποπτη δολιοφθορά;;;

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Γέφυρα της Κριμαίας - RIA Novosti, 1920, 08.10.2022
© RIA Novosti / Konstantin Mikhalchevsky Γέφυρα της Κριμαίας. Φωτογραφία αρχείου
ΑΛΦΕΙΟΣ : Όταν έσκασε η είδηση για τους Nord Stream, την δημοσιεύσαμε με τίτλο: ΕΚΤΑΚΤΟ. Ύποπτη σοβαρή βλάβη στον αγωγό του Nord Stream 2 !! , όπου γράφαμε ότι Υποψιαζόμαστε ότι μάλλον πρόκειται για δολιοφθορά !!! . Αμέσως μετά… ΕΚΤΑΚΤΟ. Καταγράφηκε πτώση πίεσης και στον Nord Stream (1) !! , όπου γράφαμε ότι Οι πρώτες υποψίες μας ήταν, ας πούμε, ενστικτώδεις. Τώρα ;;; Γιατί οι υποψίες μας γίνονται “βάσιμες” ;;;
.
Τώρα θα τολμήσουμε να γράψουμε ότι η πυρκαγιά σε βυτίο καυσίμων (σιδηροδρομικό βαγόνι) … κι ας βγούμε ψεύτες
ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΣΑΜΠΟΤΑΖ !!!
.
Το τολμούμε όμως διότι είναι δηλωμένη από πριν η πρόθεση των ΟυκραΝΑΖΙ να χτυπήσουν τη γέφυρα !!!
.
 Τον περασμένο Αύγουστο ο σύμβουλος επικεφαλής του γραφείου του Zelensky Podolyak ανακοίνωσε τα σχέδια της Ουκρανίας να χτυπήσει τη γέφυρα της Κριμαίας !! Είχε χαρακτηρίσει «παράνομη» την αρτηρία μεταφοράς που συνδέει τη χερσόνησο με την υπόλοιπη Ρωσία και δήλωσε τη μεγάλη στρατιωτική σημασία της διάβασης. «Τέτοιες εγκαταστάσεις πρέπει να καταστραφούν», είπε ο Podolyak, χωρίς να διευκρινίσει πώς ο ουκρανικός στρατός θα μπορούσε να προσπαθήσει να επιτεθεί στη γέφυρα της Κριμαίας.
………………………………………………….
Η κυκλοφορία στη γέφυρα της Κριμαίας διεκόπη λόγω φλεγόμενης δεξαμενής καυσίμων

Η κίνηση των αυτοκινήτων και των τρένων στη γέφυρα της Κριμαίας ανεστάλη λόγω φλεγόμενης δεξαμενής

ΣΙΜΦΕΡΟΠΟΛ, 8 Οκτωβρίου – RIA Novosti. Μια δεξαμενή καυσίμων έπιασε φωτιά στη γέφυρα της Κριμαίας, η κυκλοφορία σε αυτήν διακόπηκε.
Σχετικά με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης το RIA Novosti ανέφερε στο οδικό τμήμα “Taman”. Σύμφωνα με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Κριμαίας, η κίνηση των τρένων στο πέρασμα μεταφορών μέσω του στενού έχει επίσης ανασταλεί.
Όπως έγραψε ο Όλεγκ Κριούτσκοφ, σύμβουλος του επικεφαλής της Κριμαίας, στο κανάλι του στο Telegram, μια δεξαμενή καυσίμου πήρε φωτιά σε ένα από τα τμήματα της γέφυρας.
.
“Οι καμάρες ναυσιπλοΐας δεν έχουν υποστεί ζημιές. Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για τα αίτια και τις συνέπειες. Γίνονται εργασίες για την κατάσβεση της φωτιάς”, πρόσθεσε.
.
Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Κρατική Ενιαία Επιχείρηση «Κριμαϊκός Σιδηρόδρομος», η ατμομηχανή με μέρος των βαγονιών εμπορευματικών τρένων, στα οποία η δεξαμενή πήρε φωτιά, αποσύρθηκε από τη γέφυρα της Κριμαίας προς το Κερτς. “Εργασίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται σε εξέλιξη. Τα αίτια του συμβάντος εξακριβώνονται”, πρόσθεσε η υπηρεσία Τύπου της εταιρείας.
Ο Rosmorrechflot είπε στο RIA Novosti ότι η ναυτιλία στο στενό του Κερτς δεν σταμάτησε λόγω έκτακτης ανάγκης στη γέφυρα.
Η γέφυρα της Κριμαίας είναι η μεγαλύτερη στη Ρωσία, το μήκος της είναι 19 χιλιόμετρα. Το τμήμα αυτοκινήτου τέθηκε σε λειτουργία τον Μάιο του 2018. Και τον Δεκέμβριο του 2019, τα πρώτα τρένα πήγαν στο σιδηροδρομικό τμήμα του.

……………………………………………………………………………………………….