Γέφυρα Κριμαίας. Χτυπήθηκε με δηλωμένο από πριν ΣΑΜΠΟΤΑΖ των ΟυκραΝΑΖΙ !! +vid ( Όπως το λέγαμε!! )

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Φωτιά στη γέφυρα της Κριμαίας
© φωτογραφία αυτόπτη μάρτυρα Φωτιά στη γέφυρα της Κριμαίας
 ΑΛΦΕΙΟΣ : Όπως τα λέγαμε πριν λίγο !!!
[ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΣΑΜΠΟΤΑΖ !!! ] .
Δηλωμένη από πριν η πρόθεση των ΟυκραΝΑΖΙ να χτυπήσουν τη γέφυρα !!!
 Τον περασμένο Αύγουστο ο σύμβουλος επικεφαλής του γραφείου του Zelensky Podolyak ανακοίνωσε τα σχέδια της Ουκρανίας να χτυπήσει τη γέφυρα της Κριμαίας !! Είχε χαρακτηρίσει «παράνομη» την αρτηρία μεταφοράς που συνδέει τη χερσόνησο με την υπόλοιπη Ρωσία και δήλωσε τη μεγάλη στρατιωτική σημασία της διάβασης. «Τέτοιες εγκαταστάσεις πρέπει να καταστραφούν», είπε ο Podolyak, χωρίς να διευκρινίσει πώς ο ουκρανικός στρατός θα μπορούσε να προσπαθήσει να επιτεθεί στη γέφυρα της Κριμαίας.
…………………………………………….
…………………………………………….

Ο επικεφαλής του κοινοβουλίου της Κριμαίας Konstantinov είπε ότι η γέφυρα υπέστη ζημιές από Ουκρανούς βάνδαλους

ΣΙΜΦΕΡΟΠΟΛ, 8 Οκτωβρίου – RIA Novosti. Ο επικεφαλής του κοινοβουλίου της Κριμαίας, Βλαντιμίρ Κονσταντίνοφ , είπε ότι η γέφυρα της Κριμαίας υπέστη ζημιές από «Ουκρανούς βάνδαλους».
.
“Οι Ουκρανοί βάνδαλοι κατάφεραν ακόμα να απλώσουν τα ματωμένα χέρια τους στη γέφυρα της Κριμαίας. Τώρα έχουν κάτι για το οποίο να περηφανεύονται: για 23 χρόνια της διαχείρισής τους, δεν κατάφεραν να χτίσουν τίποτα άξιο προσοχής στην Κριμαία, αλλά κατάφεραν να κάνουν ζημιά στον καμβά της ρωσικής γέφυρας», έγραψε ο πολιτικός στο κανάλι του στο Telegram.
.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο θάνατος και η καταστροφή είναι το μόνο πράγμα που μπορούν να κάνουν», αυτό είναι «η όλη ουσία του καθεστώτος του Κιέβου και του ουκρανικού κράτους».
.
Νωρίτερα, η Εθνική Αντιτρομοκρατική Επιτροπή έκανε λόγο για έκρηξη φορτηγού στη γέφυρα της Κριμαίας. Το περιστατικό προκάλεσε φωτιά σε επτά δεξαμενές καυσίμων που ακολουθούσαν το σιδηροδρομικό τμήμα της διάβασης. Αποτέλεσμα ήταν να καταρρεύσουν μερικώς δύο ανοίγματα αυτοκινήτων. Οι τοπικές αρχές δεν ανέφεραν θύματα.
Η κυκλοφορία στη γέφυρα έχει διακοπεί προσωρινά.

……………………………………………………………………………………………..