Το Ισραήλ μπέρδεψε το Ιράν με το «σαλόμ» από την Τεχεράνη !!

News
Εικονογράφηση: timesofisrael.com

Το Ισραήλ μπέρδεψε το Ιράν με το «σαλόμ» από την Τεχεράνη: ρεπορτάζ σε κίνδυνο για τη ζωή

Το Channel 12 του Ισραήλ μετέδωσε πλάνα που τραβήχτηκαν στο όνομά του από την Τεχεράνη με κρυφή κάμερα, δίνοντας στους Ισραηλινούς θεατές μια σπάνια ματιά στο στο μαζικό κίνημα διαμαρτυρίας που έχει κυριεύσει το Ιράν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Δεν είναι σαφές πώς το ισραηλινό τηλεοπτικό κανάλι απέκτησε το βίντεο ή πότε ακριβώς γυρίστηκε. Οποιαδήποτε αλληλεπίδραση μεταξύ ενός Ιρανού πολίτη και των ισραηλινών μέσων ενημέρωσης θα γίνει εξαιρετικά αρνητικά αντιληπτή από τις ιρανικές αρχές, σημειώνει η εφημερίδα.

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Σεγίντ Αλί Χαμενεΐ , κατηγόρησε τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ ότι οργάνωσαν τις διαδηλώσεις.
Το πλάνα που προβάλλεται στο Channel 12 ξεκινά με έναν κάμεραμαν, του οποίου η φωνή παραμορφώνεται για λόγους ασφαλείας, να χαιρετάει τον Ισραηλινό ανταποκριτή για τις Παλαιστινιακές υποθέσεις Ohad Hemo με τις λέξεις: “Shalom Ohad, είμαι με τους διαδηλωτές στο Ιράν… Κινηματογραφώ οι διαμαρτυρίες από την κρυφή κάμερα. Στη συνέχεια, το πρόσωπο του χειριστή, που κρύβεται από τη μάσκα, εμφανίζεται για λίγο. Καθώς περπατάει, ο χειριστής εντοπίζει τόσο πολιτικούς όσο και ένστολους αστυνομικούς που ετοιμάζονται να καταπνίξουν το πλήθος που διαμαρτύρεται… EAdaily

…………………………………………………………………………..