Μέρκελ: Διαρκής ειρήνη στην Ευρώπη είναι δυνατή μόνο με τη συνεργασία με τη Ρωσσία

News Politics ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άνγκελα Μέρκελ. Εικονογράφηση: ria.ru

ΑΛΦΕΙΟΣ : Πολύ σωστά τα λέει !! Άλλωστε, στην Ευρώπη βρίσκεται και η Ρωσσία εδαφικά !!! Και προτρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη τα λόγια του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το καρκίνωμα της Ευρώπης, οι νεοναζιστές που έχουν καταλάβει την εξουσία στην Ουκρανία μετά το πραξικόπημα του «Euromaidan» , έχουν προκαλέσει τα σημερινά τεράστια προβλήματα στην Ευρώπη και σε όλον τον πλανήτη, φτάνοντας στο σημείο, με το απύθμενο μίσος τους για τους Ρώσσους, να ζητάει ο ηλίθιος Ζελένσκι ακόμα και προληπτικό πυρηνικό χτύπημα κατά της Ρωσσίας, που θα προκαλέσει όχι τον Γ’ Π.Π. , αλλά τον παγκόσμιο όλεθρο …

Όσο για την ίδια την Ευρώπη, υποψιαζόμαστε , ότι εκτός από τους “χρήσιμους πράσινους ηλίθιους” της Γερμανίας, άλλο τόσο “χρήσιμοι ηλίθιοι” για τα σχέδια των πέραν του Ατλαντικού γερακιών, είναι και οι νεοναζιστές της Ουκρανίας … Δείτε Το συγκλονιστικό ντοκουμέντο: Πώς οι ΗΠΑ σχεδίασαν τον πόλεμο και την ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη – (δημοσίευση Σουηδικής εφημερίδας!)

Η Μέρκελ, είπε τον Ιούνιο 2022 , στην πρώτη ζωντανή συνέντευξη μετά το τέλος της θητείας της… «Δεν θεωρώ ότι ήταν λάθος και δεν θα ζητήσω συγνώμη για αυτό… Η Συμφωνία του Μινσκ το 2015 μπορεί να μην ανταποκρινόταν απολύτως στα συμφέροντα της Ουκρανίας, αλλά είχε στόχο να τερματίσει την ένοπλη σύρραξη στην ανατολική Ουκρανία. Αυτό δεν επιτεύχθηκε»και μετά λέει ότι τα χρόνια 2014 και 2015 ήταν πολύ σημαντικά διότι η Ουκρανία τότε ήταν ακόμα απροετοίμαστη και εάν δεν κάναμε την συμφωνία Μινσκ ΙΙ ο Πούτιν θα έκανε τότε τεράστια ζημιά…

………………………………………….

Η ειρήνη στην Ευρώπη μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη συμμετοχή της Ρωσίας – Μέρκελ 

Διαρκής ειρήνη στην Ευρώπη μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη συμμετοχή της Ρωσίας, δήλωσε η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.

Σε τελετή στο Μόναχο για την 77η επέτειο της Süddeutsche Zeitung, η Μέρκελ είπε ότι η διαρκής ειρήνη στην ευρωζώνη είναι δυνατή μόνο με τη συνεργασία με τη Ρωσία.

“Μέχρι να το καταφέρουμε αυτό, ο Ψυχρός Πόλεμος δεν έχει τελειώσει ακόμα”.  — αναφέρει τα λόγια της το πρακτορείο DPA.

Σύμφωνα με τον πολιτικό, η τρέχουσα κατάσταση στην Ουκρανία έχει γίνει μια «βαθιά καμπή». Η Μέρκελ επανέλαβε ότι η παγκόσμια κοινότητα πρέπει να λάβει πολύ σοβαρά υπόψη τις δηλώσεις του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν .

«Μας προτρέπουν όλοι να λάβουμε τα λόγια του στα σοβαρά και να μην τα χαρακτηρίσουμε ως μπλόφα από την αρχή».  δήλωσε.

…………………………………………………………………………………………