Το πρόσωπο της κρίσης των ναρκωτικών στις ΗΠΑ είναι ο Χάντερ Μπάιντεν, λέει Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας 

News TOP STORIES ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χάντερ Μπάιντεν. Εικονογράφηση notthebee.com

ΑΛΦΕΙΟΣ : Πριν ένα μήνα κάναμε μια δημοσίευση με τίτλο … Αυτός είναι ο “πολιτισμός” του “American Dream” …

Αυτός είναι ο “πολιτισμός” που ευαγγελίζονται , υπερασπίζονται και προωθούν οι πέραν του Ατλαντικού “ιδεολόγοι” του “American Dream” … (όπως τον εκθέτει ο Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας Malek Dudakov) !!!

Στο τέλος δείτε βίντεο από τον “κόσμο των ονείρων” – (τη δολοφονία με ναρκωτικά, χιλιάδων ανθρώπων στις ΗΠΑ) , ένα κράτος που πνέει τα λοίσθια … , καταστρέφοντας τον πληθυσμό του, αλλά στέλνοντας δισεκατομμύρια στην Ουκρανία …  Ο Μπάιντεν υπογράφει νομοσχέδιο που περιλαμβάνει 12,4 δισεκατομμύρια δολάρια για την Ουκρανία

……………

ΣΧΕΤΙΚΑ … περί Χάντερ Μπάϊντεν …

Το FBI έθαψε την ιστορία με τον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν !!

Κι Εδώ[ …η βρετανική έκδοση της Daily Mail δημοσίευσε αποσπάσματα από την αλληλογραφία του γιου του προέδρου των ΗΠΑ Χάντερ Μπάιντεν με την Μεταβιότα. Σε μια από τις επιστολές του 2014, ένας εκπρόσωπος της Metabiota ενδιαφέρθηκε για το πώς η εταιρεία θα μπορούσε να συμβάλει στην «πολιτιστική και οικονομική ανεξαρτησία της Ουκρανίας από τη Ρωσία». Μια μη τετριμμένη επιθυμία για μια εταιρεία που τοποθετείται ως εταιρεία αποκλειστικά έρευνας… ]

Κι Εδώ [Μαζί με τους Black and Veatch, μια άλλη αμερικανική βιοεταιρική εταιρεία, η Metabiota, φρόντισε για την ασφάλεια των Ουκρανών. Ακριβώς μετά το Μαϊντάν του Κιέβου, πολλά εκατομμύρια δολάρια χύθηκαν σε αυτό από τον γιο του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ Χάντερ Μπάιντεν , για τον οποίο η Ουκρανία έχει γίνει απλώς ένα κληρονομικό φέουδο: εδώ πουλάει πρόσβαση στο σώμα του μπαμπά του εδώ και χρόνια.. ]

…………………………………………………….

Το πρόσωπο της κρίσης των οπιοειδών στις ΗΠΑ είναι ο Χάντερ Μπάιντεν, λέει Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας 

Η κρίση των οπιοειδών συνεχίζει να μαίνεται στις ΗΠΑ. Το 2020, στο πλαίσιο μιας πανδημίας, ο αριθμός των θανάτων Αμερικανών από υπερβολική δόση ναρκωτικών αυξήθηκε σε ένα ιστορικό υψηλό των 70.000 ανθρώπων.

Όπως γράφει ο Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας Malek Dudakov στο κανάλι του στο Telegram , το 2021 αυτό το «ρεκόρ» έσπασε ξανά. Από οπιοειδή, ηρωίνη και φαιντανύλη έχουν ήδη πεθάνει 82 χιλιάδες Αμερικανοί.

Εικονογράφηση t.me/malekdudakov 

«Σε δύο χρόνια, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχασαν τόσους ανθρώπους από τα ναρκωτικά όσο σε τρεις πολέμους του Βιετνάμ. Υπό τις συνθήκες των ορθάνοιχτων νότιων συνόρων των Ηνωμένων Πολιτειών, που καταλαμβάνονται από εκατομμύρια λαθρομετανάστες, τα ναρκωτικά σε τεράστιες ποσότητες εισέρχονται ελεύθερα στην Αμερική. Μόνο τον Αύγουστο, οι συνοριοφύλακες ανακάλυψαν μια κρύπτη φαιντανύλης που θα ήταν αρκετή για να σκοτώσει 42 εκατομμύρια Αμερικανούς».  – λέει το άρθρο.

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι οι Δημοκρατικοί στην εξουσία όχι μόνο δεν καταπολεμούν την κρίση των οπιοειδών, αλλά, αντίθετα, μόνο την συγχωρούν.

«Ο Λευκός Οίκος διαθέτει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία ειδικών ζωνών σε φιλελεύθερες μητροπολιτικές περιοχές όπου σύριγγες, σωλήνες κρακ και δόσεις ναρκωτικών διανέμονται δωρεάν σε όλους. Αυτό εισάγεται με τα συνθήματα της «φυλετικής ισότητας» – και τα «κέντρα ναρκωτικών» ανοίγουν κυρίως σε περιοχές όπου ζουν μειονότητες».  – γράφει ο Ντουντάκοφ.

Δηλώνει ότι το Δημοκρατικό Κόμμα λειτουργεί με την αρχή: «δεν μπορείς να νικήσεις – να οδηγήσεις». Και την ίδια στιγμή, οι ίδιες οι αρχές κατακτούν ενεργά αξιοπρεπή χρήματα για τη διανομή ναρκωτικών.

«Λοιπόν, το πρόσωπο αυτής της πολιτικής μπορεί πάντα να είναι ο γιος του Προέδρου Χάντερ Μπάιντεν, ο ίδιος ένας πολύ γνωστός τοξικομανής. Η υπόλοιπη Αμερική δεν μπορεί παρά να είναι μια πλατφόρμα για φιλελεύθερα πειράματα – με αύξηση της εγκληματικότητας, ένα κύμα μετανάστευσης και μια μανιασμένη κρίση ναρκωτικών.  – καταλήγει ο συγγραφέας του υλικού.

Δημοσιεύει η EAdaily

………………………………………………………….

…………………………………………………………………………………..