Μεντβέντεφ: “Τα δημοψηφίσματα τελείωσαν. Καλώς ήλθατε στο σπίτι, στη Ρωσσία!” 

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Για να μη λένε ότι μόνο το Δημοψήφισμα ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου (1991) ήταν νόμιμο !!!

Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Εικονογράφηση: newsler.ru

Ο Μεντβέντεφ καλωσορίζει νέες περιοχές: “Καλώς ήλθατε στο σπίτι, στη Ρωσία!” 

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στα δημοψηφίσματα στις δημοκρατίες των περιοχών Donbass, Zaporozhye και Kherson μιλούν για επιστροφή αυτών των περιοχών στη Ρωσία, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

«Τα δημοψηφίσματα τελείωσαν. Τα αποτελέσματα είναι προφανή. Καλώς ήρθατε στη Ρωσία!»  — έγραψε στο τηλεγραφικό του κανάλι.

Τα δημοψηφίσματα για την ένταξη στη Ρωσική Ομοσπονδία ξεκίνησαν στις 23 Σεπτεμβρίου ταυτόχρονα σε τέσσερις περιφέρειες – τις περιφέρειες DPR, LPR, Kherson και Zaporozhye. Η ψηφοφορία έχει πλέον τελειώσει.

Στην περιοχή Zaporozhye, το 93,11% των ψηφοφόρων ψήφισε υπέρ της εισόδου της περιοχής στη Ρωσική Ομοσπονδία.

 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της καταμέτρησης του εκατό τοις εκατό των ψηφοδελτίων στο δημοψήφισμα στην περιοχή Kherson, το 87,05% των ψηφοφόρων ψήφισε υπέρ της ένταξης στη Ρωσία .

Πάνω από το 98% των κατοίκων της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ υποστήριξαν την ένταξη στη Ρωσία.

Συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ. Ο πρόεδρος της CEC Volodymyr Vysotsky δήλωσε σε ενημέρωση στο Ντόνετσκ ότι το 69,09% των πρωτοκόλλων έχει επεξεργαστεί μέχρι στιγμής, το 98,69% ψήφισε υπέρ και το 0,79% κατά.

ΠΗΓΗ

…………………………………………………
………………………………………………………………………………..