Το Κίεβο καλεί τις ΗΠΑ να χτυπήσουν προληπτικά με πυρηνικά τη Ρωσσία, ακόμα κι αν η Μόσχα το σκεφτεί μόνο !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τάκερ Κάρλσον. Εικονογράφηση katehon.com

ΑΛΦΕΙΟΣΤην 25 Φεβρουαρίου δημοσιεύαμε ότι ο Ζελένσκι ήθελε να φτιάξει πυρηνική βόμβα !! Αντιλαμβάνεστε τι θα είχε συμβεί αν την είχε φτιάξει ;;; …….

Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι αυτόν τον διεθνή τρομοκράτη και τους ομοίους του νεοναζιστές τον υποστηρίζουν αναφανδόν εκτός των άλλων και οι Ευρωπαίοι που πέρασαν τα πάνδεινα από τους ναζί της Γερμανίας που κατέστρεψαν ολόκληρη την Ευρώπη στον Β’ Π.Π. και τώρα ξανακαταστρέφεται εξ αιτίας των νεοναζί Ashkenazi χαζάρων της Ουκρανίας

Αντιλαμβάνεστε τι θα είχε συμβεί αν την είχε φτιάξει την βρώμικη πυρηνική βόμβα ο Ζελένσκι ;;; …….

Κι αφού δεν μπορεί να την φτιάξει, πιέζει με απύθμενο θράσος να χτυπήσουν την Ρωσσία οι ΗΠΑ και μάλιστα… προληπτικά !!! Εξ αυτού και μόνο, είναι βέβαιο ότι αν είχε αυτό το κάθαρμα πυρηνική βόμβα θα την έριχνε χωρίς ενδοιασμούς !!! Απόδειξη ότι αυτό το καθίκι είναι ένας διεθνής τρομοκράτης, που επιζητά την καταστροφή ολόκληρου του πλανήτη !!!

Να τον χαίρεστε όσοι τον υποστηρίζετε …

…………………………………………..

Το Κίεβο καλεί τις ΗΠΑ σε πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία – παρουσιαστής του Fox News, Carlson 

Ο γνωστός παρουσιαστής του αμερικανικού καναλιού Fox News, Tucker Carlson, κατηγόρησε το καθεστώς του Κιέβου ότι υποδαύλισε πυρηνικό πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ηνωμένων Πολιτειών, αναφέρει η EADaily

Έτσι αντέδρασε ο τηλεοπτικός δημοσιογράφος στα λόγια του συμβούλου του επικεφαλής του γραφείου του Ουκρανού προέδρου Μιχαήλ Ποντόλιακ , ο οποίος ζήτησε από την Αμερική να «απαντήσει στη Ρωσία» σε περίπτωση χρήσης πυρηνικών όπλων.

Επιπλέον, σύμφωνα με το Κίεβο, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν πρέπει να περιμένουν καν μια πυρηνική επίθεση από τη ρωσική πλευρά, αλλά μάλλον να εξαπολύσουν προληπτικό πυρηνικό χτύπημα «αν η Μόσχα σκεφτεί μόνο μια τέτοια πιθανότητα». Την ίδια στιγμή, ο Podolyak δεν διευκρίνισε πώς ακριβώς θα διαβάζονταν οι σκέψεις του Κρεμλίνου.

Φυσικά, αυτό είναι ένα άμεσο κάλεσμα για την έναρξη μιας παγκόσμιας πυρηνικής σύγκρουσης, στην οποία επέστησε την προσοχή ο τηλεοπτικός παρουσιαστής από το Fox News.

«Δηλαδή, πριν η Ρωσία εκτοξεύσει πυραύλους, οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να εκτοξεύσουν τη Ρωσία. Οι λογικοί άνθρωποι δεν μιλάνε έτσι. Ποτέ!”  – Ο Κάρσον αναφέρει το RIA Novosti.

Από την πλευρά του, προέτρεψε τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να ασκήσει πίεση στο Κίεβο και να επιδιώξει τον τερματισμό της σύγκρουσης μέσω διαπραγματεύσεων.

Ταυτόχρονα, εξέφρασε τη λύπη του ότι ο Λευκός Οίκος δεν κάνει τίποτα σε αυτή την κατάσταση και συνεχίζει να αντλεί όπλα στο καθεστώς του Κιέβου, κατηγορώντας τη Ρωσία για συνέχιση των εχθροπραξιών.

Όπως ανέφερε η EADaily , η Ουάσιγκτον έλαβε πολύ σοβαρά υπόψη την προειδοποίηση του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν για την ετοιμότητά του να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα για να προστατεύσει τον λαό του και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Σύμφωνα με το RIA Novosti , νωρίτερα, ο Podolyak σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Guardian, είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να απαντήσουν στη Ρωσία εάν χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία . Μπορεί να ακολουθήσουν χτυπήματα ακόμα κι αν η Μόσχα σκεφτεί μόνο ένα τέτοιο ενδεχόμενο, είναι πεπεισμένος.

……………………………………………………………………………………Σχετικό θέμα

Σε έναν Ρώσσο χρωστάμε την ύπαρξη μας, εμείς και όλος ο πλανήτης.