Πολιτικός αναλυτής: Μετά τα δημοψηφίσματα, αφορμή πολέμου η εισβολή σε ρωσσικό έδαφος !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εικονογράφηση: 5-tv.ru

ΑΛΦΕΙΟΣ : Νάτα !!! Πάλι προφητικός ο Αλφειός !!! Πριν αλέκτωρ λαλήσει τετράκις ( 20/9/2022) , γράψαμε … Nα γιατί έρχεται σε Ντονέτσκ και Λουχάνσκ το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ δημοψήφισμα προσχώρησης στη Ρωσσία

……………………………………………….

Τα αποτελέσματα των δημοψηφισμάτων: Το Κίεβο θα λάβει πλήρη απάντηση για την εισβολή στη Ρωσία

Τα αποτελέσματα των δημοψηφισμάτων που διεξάγονται αυτές τις μέρες στη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ και του Ντονέτσκ, καθώς και στις περιφέρειες Χερσώνα και Ζαπορόζιε, θα κρίνουν τελικά την τύχη αυτών των εδαφών. Αν γίνουν μέρος της Ρωσίας, κατά συνέπεια, η νομοθεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα τεθεί σύντομα σε ισχύ. Αυτό σημαίνει ότι η Ρωσία θα λάβει σκληρά αντίποινα με την επιφύλαξη στρατιωτικών επιχειρήσεων σε αυτές τις περιοχές, δήλωσε ο πολιτικός αναλυτής Anton Bredikhin.

Πρότεινε πώς θα εξελιχθούν τα γεγονότα στο πλαίσιο της ρωσο-ουκρανικής σύγκρουσης.

«Η μετάβαση των εχθροπραξιών στο έδαφός μας είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση στην οποία θα απαντήσει η Ρωσία. Η μορφή της ειδικής επιχείρησης θα μετατραπεί σε αμυντικό πόλεμο πλήρους κλίμακας». – Το Channel Five  αναφέρει έναν πολιτικό επιστήμονα .

Σε αυτή την περίπτωση, είπε ο Bredikhin, θα εμπλακούν όλοι οι στρατιωτικοί πόροι της χώρας.

«Αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό σχήμα, ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο. Και, φυσικά, η άμυνα για τους πολίτες μας προέχει, δεν θα χαριστεί ούτε μια ίντσα γης».  κατέληξε.

Νωρίτερα, ο γραμματέας Τύπου της προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι εάν τα εδάφη των περιοχών LDNR, Kherson και Zaporozhye γίνουν μέρος της Ρωσίας, οι διατάξεις του Συντάγματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα ισχύουν γι’ αυτές. Όλοι θα καθορίσουν τα αποτελέσματα των δημοψηφισμάτων, τα οποία θα συνοψιστούν μετά τις 27 Σεπτεμβρίου, τελευταία ημέρα ψηφοφορίας.

ΠΗΓΗ