Το Κίεβο έδωσε την Ουκρανία ως πεδίο βολής και δοκιμών των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ για νέες στρατιωτικές τεχνολογίες !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Εικονογράφηση: ria.ru.

[ Πούτιν: … Σήμερα οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, όπως ήδη είπα, επιχειρούν στη γραμμή επαφής που ξεπερνά τα χίλια χιλιόμετρα, αντιμετωπίζουν όχι μόνο νεοναζιστικούς σχηματισμούς, αλλά στην πραγματικότητα ολόκληρη τη στρατιωτική μηχανή της συλλογικής Δύσης… ]

…………………………………………

Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ θα απαιτήσουν έδαφος από την Ουκρανία για βάσεις σε αντάλλαγμα της στρατιωτικής βοήθειας

…………………………………………

Το Κίεβο κάλεσε τις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν την Ουκρανία ως πεδίο δοκιμών για νέες στρατιωτικές τεχνολογίες

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Volodymyr Gavrilov δήλωσε ότι οι αμερικανικές αμυντικές εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη σύγκρουση στην Ουκρανία για να δοκιμάσουν τα πιλοτικά τους έργα και αρκετές εταιρείες το κάνουν ήδη αυτό, αναφέρει η Military Times .

«Εάν έχετε οποιεσδήποτε ιδέες ή κάποια πιλοτικά έργα που πρέπει να δοκιμαστούν πριν από τη μαζική παραγωγή, μπορείτε να τις στείλετε σε εμάς και θα σας εξηγήσουμε τι πρέπει να γίνει»,  είπε ο Gavrilov σε συνέδριο της Αμερικανικής Εθνικής Αμυντικής Βιομηχανικής Ένωσης στο Τέξας. .

Όπλα που αποδείχθηκαν από τη σύγκρουση στην Ουκρανία θα είναι εύκολο να πουληθούν, είπε ο Γκαβρίλοφ.

Σημείωσε ότι ορισμένες εταιρείες έχουν ήδη δωρίσει εξοπλισμό «που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη» στο Κίεβο, ιδίως τεχνολογίες κατά των μη επανδρωμένων αεροσκαφών και κατά των εμπλοκών.

«Και επιστρέφουν με ένα προϊόν που είναι ανταγωνιστικό στην αγορά επειδή έχει δοκιμαστεί σε εμπόλεμη ζώνη».  αυτός πρόσθεσε.

Ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας Oleksiy Reznikov δήλωσε τον Ιούλιο ότι η χώρα του έχει γίνει «πεδίο δοκιμασίας» και κάλεσε τους δυτικούς κατασκευαστές όπλων να δοκιμάσουν τα νέα τους προϊόντα στο πεδίο της μάχης κατά της Ρωσίας. Ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Ντέιβιντ βαν Βέλ είπε νωρίτερα ότι η συμμαχία χρησιμοποιεί τη σύγκρουση στην Ουκρανία για να εντοπίσει ευκαιρίες για την εισαγωγή υψηλών τεχνολογιών στον αμυντικό τομέα.

ΠΗΓΗ

……………………………………………………………..
Δείτε σχετικά αποσπάσματα από την ομιλία του Πούτιν προς τους πολίτες της Ρωσσίας, όταν … ανακοίνωσε μερική επιστράτευση στη Ρωσσία !!

[ … Σκοπός αυτής της Δύσης είναι να αποδυναμώσει, να διχάσει και τελικά να καταστρέψει τη χώρα μας. Ήδη λένε ευθέως ότι το 1991 μπόρεσαν να διασπάσουν τη Σοβιετική Ένωση, και τώρα ήρθε η ώρα για την ίδια τη Ρωσία, να διαλυθεί σε πολλές θανάσιμα εχθρικές περιοχές και περιοχές.

Και τέτοια σχέδια σχεδιάζουν εδώ και καιρό. Ενθάρρυναν συμμορίες διεθνών τρομοκρατών στον Καύκασο, προώθησαν την επιθετική υποδομή του ΝΑΤΟ κοντά στα σύνορά μας. Έκαναν την ολοκληρωτική ρωσοφοβία το όπλο τους, καθώς επί δεκαετίες καλλιέργησαν σκόπιμα το μίσος για τη Ρωσία, κυρίως στην Ουκρανία, για την οποία προετοίμαζαν τη μοίρα ενός αντιρωσικού ερείσματος, και ο ίδιος ο ουκρανικός λαός μετατράπηκε σε τροφή για κανόνια και ωθήθηκε σε πόλεμο με η χώρα μας, εξαπολύοντας τον, αυτόν τον πόλεμο, το 2014, χρησιμοποιώντας τις ένοπλες δυνάμεις εναντίον του άμαχου πληθυσμού, οργανώνοντας γενοκτονία, αποκλεισμό, τρόμο εναντίον ανθρώπων που αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν την εξουσία που προέκυψε στην Ουκρανία ως αποτέλεσμα πραξικοπήματος.

Και αφού το σημερινό καθεστώς του Κιέβου ουσιαστικά αρνήθηκε δημόσια μια ειρηνική λύση στο πρόβλημα του Ντονμπάς και, επιπλέον, ανακοίνωσε τις αξιώσεις του για πυρηνικά όπλα, έγινε απολύτως σαφές ότι μια νέα, ακόμη μια, όπως είχε συμβεί δύο φορές στο παρελθόν, μεγάλης κλίμακας επίθεση κατά το Donbass ήταν αναπόφευκτο. . Και τότε, εξίσου αναπόφευκτα, θα υπήρχε μια επίθεση στη ρωσική Κριμαία – στη Ρωσία… ]

[ … Τι θέλω να πω δημόσια σήμερα για πρώτη φορά; Ήδη μετά την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένων των συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη, οι εκπρόσωποι του Κιέβου αντέδρασαν πολύ θετικά στις προτάσεις μας και αυτές οι προτάσεις αφορούσαν πρωτίστως τη διασφάλιση της ασφάλειας της Ρωσίας και των συμφερόντων μας. Αλλά είναι προφανές ότι η ειρηνική λύση δεν ταίριαζε στη Δύση, επομένως, μετά από ορισμένους συμβιβασμούς, δόθηκε στην πραγματικότητα απευθείας εντολή στο Κίεβο να διαταράξει όλες τις συμφωνίες.

Η Ουκρανία άρχισε να αντλείται με όπλα ακόμη περισσότερο. Το καθεστώς του Κιέβου έχει ξεκινήσει νέες συμμορίες ξένων μισθοφόρων και εθνικιστών, στρατιωτικές μονάδες εκπαιδευμένες στα πρότυπα του ΝΑΤΟ και υπό την de facto διοίκηση δυτικών συμβούλων… ]

[ … Σήμερα οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, όπως ήδη είπα, επιχειρούν στη γραμμή επαφής που ξεπερνά τα χίλια χιλιόμετρα, αντιμετωπίζουν όχι μόνο νεοναζιστικούς σχηματισμούς, αλλά στην πραγματικότητα ολόκληρη τη στρατιωτική μηχανή της συλλογικής Δύσης… ]

……………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Nα γιατί έρχεται σε Ντονέτσκ και Λουχάνσκ το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ δημοψήφισμα προσχώρησης στη Ρωσσία

ΕΚΤΑΚΤΟ. Ο Πούτιν ανακοίνωσε μερική επιστράτευση στη Ρωσσία !!

Ο Πούτιν διέταξε την αμυντική βιομηχανία της Ρωσσίας να εξασφαλίσει την προμήθεια όπλων στα στρατεύματα το συντομότερο δυνατό

Μεντβέντεφ για τα δημοψηφίσματα στο Ντονμπάς:

Στόλτενμπεργκ: Τα δημοψηφίσματα στη Νοβοροσίγια δεν έχουν καμία νομιμότητα. (Στο Κόσοβο;)

Οι ΗΠΑ δεν σκοπεύουν να αναγνωρίσουν δημοψηφίσματα στις περιφέρειες DPR, LPR, Kherson και Zaporozhye

……………………………………………………………………………………………..