Μεντβέντεφ: Η Ρωσία μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε όπλο για να προστατεύσει νέα εδάφη !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Εικονογράφηση: ria.ru

ΑΛΦΕΙΟΣ : Σοβαρεύουν τα πράγματα … Όλος ο πλανήτης είναι σαν παραφουσκωμένο μπαλόνι, από τις ένθεν κακείθεν κινήσεις, αντιδράσεις, προστριβές, διενέξεις, τοπικές συγκρούσεις, που αρκεί μια “καρφίτσα” για να σκάσει … κι όποιον πάρει ο χάρος …, μετά και την ομιλία του Πούτιν, όπου μεταξύ άλλων είπε :

[ Εκτοξεύτηκε και πυρηνικός εκβιασμός. Μιλάμε όχι μόνο για τον βομβαρδισμό του πυρηνικού σταθμού του Zaporozhye, τον οποίο ενθαρρύνει η Δύση, που απειλεί με πυρηνική καταστροφή, αλλά και για τις δηλώσεις ορισμένων υψηλόβαθμων εκπροσώπων των κορυφαίων κρατών του ΝΑΤΟ σχετικά με την πιθανότητα και το παραδεκτό χρησιμοποιώντας όπλα μαζικής καταστροφής κατά της Ρωσίας – πυρηνικά όπλα.

Σε όσους επιτρέπουν στον εαυτό τους τέτοιες δηλώσεις για τη Ρωσία, θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η χώρα μας διαθέτει επίσης διάφορα μέσα καταστροφής και για ορισμένα στοιχεία πιο σύγχρονα από αυτά των χωρών του ΝΑΤΟ. Και εάν απειληθεί η εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας, σίγουρα θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας για να προστατεύσουμε τη Ρωσία και τον λαό μας. Δεν είναι μπλόφα.

Οι πολίτες της Ρωσίας μπορούν να είναι βέβαιοι ότι η εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας, η ανεξαρτησία και η ελευθερία μας θα διασφαλιστούν, το τονίζω και πάλι, με όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας. Και όσοι προσπαθούν να μας εκβιάσουν με πυρηνικά όπλα πρέπει να ξέρουν ότι το ροδόγραμμα του ανέμου μπορεί επίσης να στραφεί προς την κατεύθυνση τους… ]

………..

Μεντβέντεφ: Η Ρωσία μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε όπλο για να προστατεύσει νέα εδάφη 

Για την προστασία των εδαφών της, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προσαρτήθηκαν πρόσφατα, η Ρωσία μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε όπλο, «συμπεριλαμβανομένων στρατηγικών πυρηνικών όπλων και όπλων που βασίζονται σε νέες αρχές». Αυτό ανακοίνωσε σήμερα, 22 Σεπτεμβρίου, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Σχολίασε λοιπόν τις βασικές αποφάσεις που ανακοίνωσε ο αρχηγός του κράτους Βλαντιμίρ Πούτιν την προηγούμενη μέρα σε ειδική τηλεοπτική ομιλία προς τους πολίτες.

«Θα γίνουν δημοψηφίσματα και οι δημοκρατίες του Ντονμπάς και άλλα εδάφη θα γίνουν δεκτά στη Ρωσία», είναι βέβαιος ο Μεντβέντεφ. – Η προστασία όλων των εδαφών που έχουν ενταχθεί θα ενισχυθεί σημαντικά από τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Ταυτόχρονα, για μια τέτοια προστασία «μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο οι δυνατότητες κινητοποίησης, αλλά και οποιαδήποτε ρωσικά όπλα, συμπεριλαμβανομένων στρατηγικών πυρηνικών όπλων και όπλων που βασίζονται σε νέες αρχές».

«Ως εκ τούτου, διάφοροι συνταξιούχοι ηλίθιοι με ρίγες στρατηγών δεν χρειάζεται να μας τρομάζουν μιλώντας για χτύπημα του ΝΑΤΟ στην Κριμαία. Το Hypersound είναι εγγυημένο ότι μπορεί να φτάσει στόχους στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες πολύ πιο γρήγορα.  — είπε ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

«Αλλά το δυτικό κατεστημένο, γενικά, όλοι οι πολίτες των χωρών του ΝΑΤΟ πρέπει να καταλάβουν ότι η Ρωσία έχει επιλέξει τον δικό της δρόμο. Δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής»  κατέληξε.

ΠΗΓΗ

…………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Μεντβέντεφ για τα δημοψηφίσματα στο Ντονμπάς:

Nα γιατί έρχεται σε Ντονέτσκ και Λουχάνσκ το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ δημοψήφισμα προσχώρησης στη Ρωσσία

ΕΚΤΑΚΤΟ. Ο Πούτιν ανακοίνωσε μερική επιστράτευση στη Ρωσσία !!

Ο Πούτιν διέταξε την αμυντική βιομηχανία της Ρωσσίας να εξασφαλίσει την προμήθεια όπλων στα στρατεύματα το συντομότερο δυνατό

Μεντβέντεφ για τα δημοψηφίσματα στο Ντονμπάς:

Στόλτενμπεργκ: Τα δημοψηφίσματα στη Νοβοροσίγια δεν έχουν καμία νομιμότητα. (Στο Κόσοβο;)

Οι ΗΠΑ δεν σκοπεύουν να αναγνωρίσουν δημοψηφίσματα στις περιφέρειες DPR, LPR, Kherson και Zaporozhye

…………………………………………………………………………………