Αρμενία. Φήμες για επίθεση στο Ερεβάν διαψεύδονται ως δόλια διασπορά πανικού !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
atheofobos2: 2- ΑΡΜΕΝΙΑ-Ερεβάν, Ετσμιατζίν
Ερεβάν ( αρχαίο Ερεμπουνί ). Η πρωτεύουσα της Αρμενίας.

ΑΛΦΕΙΟΣ : Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έφτασαν και σε εμάς εδώ στο Αλφειό Ποταμό, ότι διασπείρονται φήμες για επικείμενη επίθεση στο Ερεβάν, που προτρέπουν τους πολίτες να είναι έτοιμοι να μπουν στα καταφύγια και στα υπόγεια !!

Αυτές οι φήμες επακολούθησαν μετά τις ανεπιβεβαίωτες (πάλι) πληροφορίες μας ότι, επίκειται σήμερα 21/9/2022, στην επέτειο της Ημέρας της Ανεξαρτησίας της Αρμενίας, να πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στο Ερεβάν όπου θα απαιτηθεί να πέσει η κυβέρνηση του Πασινιάν !!!

Έτσι εμείς εδώ στον Αλφειό, υποψιαστήκαμε ότι η διασπορά των φημών περί επικείμενης επίθεσης προέρχεται από κύκλους που υποστηρίζουν τον Πασινιάν, για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να τον αποθαρρύνουν από αντικυβερνητικές κινήσεις !!! 

Η παρακάτω δημοσίευση μας δείχνει ότι μάλλον δεν πέσαμε και πολύ έξω στις υποψίες μας !!!

…………………………

Υπό ποιες συνθήκες μπορείτε να περιμένετε μια συγκεκριμένη επίθεση στο Ερεβάν ή σε μεγάλες πόλεις; Harutyun Mnatsakanyan

Υπό ποιες συνθήκες μπορείτε να περιμένετε μια συγκεκριμένη επίθεση στο Ερεβάν ή σε μεγάλες πόλεις;

Ο επιχειρηματίας Harutyun Mnatsakanyan έγραψε στη σελίδα του στο Facebook.

«Αγαπητοί Αρμένιοι του Facebook, λαοί, πολίτες της Αρμενίας, δεδομένου ότι ορισμένοι επηρεαστές διατηρούν το δικαίωμα να σκορπίσουν τον πανικό ότι θα γίνει επίθεση στο Ερεβάν σήμερα, κάποιοι έδειξαν λίγη προσοχή, έγραψαν πρόσφατα, πρέπει να μιλήσω ως έφεδρος αξιωματικός του στρατού και Επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω υπό ποιες συνθήκες μπορείτε να περιμένετε μια συγκεκριμένη επίθεση στο Ερεβάν ή σε μεγάλες πόλεις.

Δεδομένου ότι οι ξένες, ιδιαίτερα ανεπτυγμένες χώρες εκτιμούν πολύ τους πολίτες τους, σε αντίθεση με τις αρχές μας, που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν δημοσίευσαν ούτε τα ονόματα των πεσόντων στρατιωτών, σε περίπτωση μικρού κινδύνου πολέμου, θα απομακρύνουν γρήγορα τους πολίτες τους από την περιοχή.

Προτού ο εχθρός προσπαθήσει να σχεδιάσει οποιαδήποτε επίθεση, η νοημοσύνη τους θα έχει προσδιορίσει ξεκάθαρα αυτή την πραγματικότητα και θα αρχίσει να εγκαταλείπει τον τόπο πιθανής σύγκρουσης, στην προκειμένη περίπτωση, την πόλη του Ερεβάν.

Όταν βλέπεις τις πρεσβείες όλων των χωρών να εργάζονται ήσυχα στη θέση τους, οι πολίτες της χώρας τους κυκλοφορούν ελεύθερα στο Ερεβάν ως τουρίστες, το γραφείο του ΟΗΕ, ο πρεσβευτής της ΕΕ ασκούν τις δραστηριότητές τους, δεν έχουν έρθει επιστολές από τις πρεσβείες προς τους πολίτες τους , ακόμα κι αν είναι Αρμένιοι, να φύγουν από τη χώρα. , οπότε ζήστε ήσυχα.

Δήμος του Ερεβάν
Πιστέψτε με, δεν είναι εξαιρετικά ανεύθυνοι όπως οι αρχές της χώρας μας, γι’ αυτούς ο πολίτης της χώρας τους είναι απόλυτη αξία.

Ναι, τι γίνεται με τα καταφύγια; Παιδιά, η αρχιτεκτονική του Ερεβάν είναι σε τόσο καθυστερημένη κατάσταση που σε περίπτωση πιθανού πολέμου θα πρέπει να φύγετε απευθείας από την πόλη, γιατί τα μπαλκόνια δεν φτάνουν. Σε πολλά σημεία, τα ηλεκτρικά καλώδια και οι σωλήνες αερίου ήταν συνδεδεμένα με το καθένα άλλο (τι “ιδιοφυή” ιδέα), αλλά φανταστείτε τι θα συμβεί σε περίπτωση κατάρρευσης, και κάτι ακόμα, όταν θέλουν επειγόντως να εκκενώσουν και το Ερεβάν, δεν θα συνιστούσα τα τμήματα από το Davitashen στο Zovuni. , γιατί τα καζίνο κατά μήκος του κεντρικού διακοινοτικού δρόμου που οδηγεί προς τα βόρεια έχουν πλέον μετατραπεί σε αδιέξοδο και υπάρχει πάντα μποτιλιάρισμα εκεί.

Αυτό είναι όλο.”

…………………………………………………………………………………………….