ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΙΟ. Γερμανικό σενάριο: 400 άνθρωποι θα πεθάνουν σε 96 ώρες όταν κοπεί το ρεύμα σε μια μικρή μόνο περιοχή !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λάμπα πυρακτώσεως - RIA Novosti, 1920, 15/09/2022

ΑΛΦΕΙΟΣ : Αντί να κάνουν σενάρια για το πως θα αντιστρέψουν την κατάσταση τους, αλλάζοντας άρδην την πολιτική τους καταργώντας τις καταστροφικές και θανατηφόρες κυρώσεις που γυρίζουν μπούμερανγκ εναντίον τους, κάνουν σενάρια υπολογίζοντας πόσοι άνθρωποι θα πεθάνουν και μέχρι που θα φτάσει η επιστροφή τους προς τον μεσαίωνα !!!

Έτσι τώρα η Ευρώπη μένει ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΙΟ μεσαίωνας. Από 165 στα 2268€/μήνα για αέριο. «Αφήστε μας να ζήσουμε» κραυγή Γερμανού συνταξιούχου

Εμείς εδώ στον Αλφειό σημειώναμε τον Αύγουστο … Πλανώνται πλάνην οικτράν όσοι νομίζουν ότι οι τιμές φ.αερίου πλήττουν μόνο την Γερμανία… Και το επιβεβαίωσε ο Πέτσας: “όποιος αρνείται να προσαρμοστεί δυστυχώς… πεθαίνει” (στο κρύο και στην πείνα)

Κι ενώ λέγαμε … ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΙΟ/ Τι θα γίνει στη Γερμανία… Σε λίγο ίσως θα μείνει χωρίς φάρμακα όλη η Ε.Ε. !! Ούτε ασπιρίνες !!!  … Η Baerbock είπε ότι θα στηρίξει την Ουκρανία, γράφοντας τους Γερμανούς στα παλιά της παπούτσιαΚι αφού Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς πιστεύει ότι οι δυτικές αντιρωσσικές κυρώσεις είναι αποτελεσματικές και σωστές !! … ο Όσκαρ Λαφονταίν τον αποκάλεσε : Ο βλάκας του Πούτιν – Ο βλαμμένος του Μπάιντεν

Και πρόσθεσε Η Ζάρα Βάγκενκνεχτ στην Βουλή της Γερμανίας: Εχουμε την πιό ηλίθια κυβέρνηση στην Ευρώπη

Μετά δε κι απ’ αυτό … Το “πρόστιμο” που πληρώνει η Γερμανία στην Ινδία, το βρόμικο τέχνασμα των κερδοσκόπων και το πλαφόν της Ούρσουλας !! Συμπεραίνεται, ότι έχουμε να κάνουμε με ένα απάνθρωπο κερδοσκοπικό καρτέλ LNG, στο οποίο, υποψιαζόμαστε, ότι συμμετέχουν και πολιτικοί της Ευρώπης !!! Με στυγνούς εγκληματίες κερδοσκόπους, για να μην πούμε με “δολοφόνους”, αφού εκτός από τις πτωχεύσεις-ντόμινο και την τεράστια ανεργία, που επέρχονται, ελοχεύει ο κίνδυνος θανάτων από το κρύο ιδιαίτερα των αδύναμων γερόντων τις παγωμένες νύκτες του χειμώνα, κυρίως στις βόρειες χώρες της Ευρώπης … ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΙΟ. Μόνο λυκόφως και χιόνι: η Ε.Ε. προετοιμάζεται… να πεθάνει στο κρύο για την Ουκρανία

…………………………………..

Σενάριο: 400 άνθρωποι προβλέπεται ότι θα πεθάνουν σε 96 ώρες όταν κοπεί το ρεύμα σε μια περιοχή της Γερμανίας !

Πάνω από 400 νεκροί τις πρώτες 96 ώρες, λεηλασίες και χάος – αυτό είναι το σενάριο για την εξέλιξη των γεγονότων σε περίπτωση εκτεταμένης διακοπής ρεύματος σε μία μόνο περιοχή της Γερμανίας, σύμφωνα με τη γερμανική έκδοση Frankfurter Allgemeine Zeitung.
.
Ένα πιθανό σενάριο είχε προβλεφθεί στην περιοχή Rheingau-Taunus στο ομοσπονδιακό κρατίδιο της Έσσης . Σύμφωνα με τον ίδιο, σε μόλις δύο ώρες μετά από μια διακοπή ρεύματος, οι περισσότεροι συναγερμοί διαρρηκτών και πυρκαγιάς θα αποτύχουν. Σε οκτώ ώρες θα χαλάσουν τα μέσα επικοινωνίας των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.
.
Μετά από 24 ώρες, οι πρώτες εγκαταστάσεις θεραπείας θα σταματήσουν να λειτουργούν. Λίγο πριν από αυτό, θα ξεκινήσει μια τεράστια απώλεια ζώων.
.
Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος για τέσσερις και περισσότερες ημέρες, θα ξεκινήσουν ληστείες και πυρκαγιές, η συνολική ζημιά από τις οποίες θα ανέλθει σχεδόν στα 200 εκατ. ευρώ.
Στα σταθερά τηλέφωνα, το Διαδίκτυο θα αποτύχει και θα ακολουθήσουν οι κινητές επικοινωνίες και το ψηφιακό ραδιόφωνο. Η βενζίνη θα τελειώσει στα πρατήρια, τα συστήματα ηλεκτρονικών πληρωμών θα σταματήσουν να λειτουργούν.
.
Νωρίτερα, ο Αυστριακός οικονομολόγος Ralf Schellhammer, σε ένα άρθρο με τίτλο “Germany’s National Suicide” για το Spiked, είπε ότι η γερμανική ελίτ με την περιβαλλοντική εμμονή της θυσιάζει την ενέργεια και την επισιτιστική ασφάλεια στην ατζέντα για το κλίμα. «Η Γερμανία οδεύει στην άβυσσο», έγραψε ο Schellhammer.
.
Η Γερμανία, όπως και άλλες δυτικές χώρες, αντιμετωπίζει άνοδο των τιμών της ενέργειας και άνοδο του πληθωρισμού λόγω της επιβολής κυρώσεων κατά της Μόσχας και της πολιτικής εγκατάλειψης των καυσίμων της. Λόγω της αύξησης της τιμής των καυσίμων, κυρίως του φυσικού αερίου, η βιομηχανία στη Γερμανία έχει χάσει σε μεγάλο βαθμό τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα, τα οποία επηρέασαν επίσης άλλους τομείς της γερμανικής οικονομίας – τους πιο ισχυρούς στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
……………………………………………….

………………………………………………………………………………….