Φαγωμάρα Τουρκίας – Ουκρανίας !! Έτσι καταλήγουν οι χαζάρικες “λυκο-σκυλοφιλίες” !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σημαία της Τουρκίας - RIA Novosti, 1920, 13/09/2022
© Φωτογραφία : Pexels/AydIn Kiraz
Η Άγκυρα ζήτησε διευκρινίσεις από το Κίεβο σε σχέση με την εκστρατεία κατά των Τούρκων επιχειρηματιών και τραπεζών που ξεκίνησε στην Ουκρανία, γράφει την Τρίτη η εφημερίδα Aydınlık , επικαλούμενη διπλωματικές πηγές.
.
“Οι πηγές ανέφεραν ότι η τουρκική πλευρά έφερε στην προσοχή της ουκρανικής πλευράς την αποφασιστική της αντίδραση, ζητήθηκαν διευκρινίσεις. Οι πηγές ανέφεραν επίσης ότι η τουρκική πρεσβεία στο Κίεβο είχε προβεί σε παρόμοια πρωτοβουλία, αυτό το θέμα παρακολουθείται στενά”. λέει το άρθρο.
.
Νωρίτερα, το δημοσίευμα ανέφερε ότι ξεκίνησε εκστρατεία στην Ουκρανία για την επιβολή κυρώσεων κατά Τούρκων επιχειρηματιών και τραπεζών λόγω της άρνησης της Άγκυρας να υποστηρίξει τους περιορισμούς κατά της Ρωσίας που επιβλήθηκαν από δυτικές χώρες. Οι ηγέτες των τουρκικών Ziraat Bankasi, İş Bank και Credit Europe Bank συμπεριλήφθηκαν σε ένα είδος μαύρης λίστας.
……………………………..
Και σχολιάζει ο Igor Levitas στο EAdaily

[ Η τουρκική εφημερίδα Aydınlık αναφέρει ότι έχει ξεκινήσει εκστρατεία στην Ουκρανία σχετικά με την επιβολή κυρώσεων σε τουρκικές τράπεζες και επιχειρηματίες. Αιτία ήταν η μη ευθυγράμμιση της Άγκυρας με τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν κατά της Ρωσίας. Διευκρινίζεται ότι αυτή τη στιγμή οι Ηνωμένες Πολιτείες και μια σειρά ευρωπαϊκών χωρών κατηγορούν την Τουρκία για την αποτυχία των αντιρωσικών κυρώσεων.

Δόξα τω Θεώ, βρέθηκε επιτέλους ο υπεύθυνος για την αποτυχία των κυρώσεων κατά της Ρωσίας. Δηλαδή τα έκαναν όλα σωστά, αλλά μετά επενέβη η Τουρκία. Προφανώς, φταίει για την προμήθεια drones στην Ουκρανία. Ή είναι καλό; Όλοι κάτι μπέρδεψαν… ]

………………………………………………………………………………