ΕΚΤΑΚΤΟ !! Το Αζερμπαϊτζάν επιτίθεται στην Αρμενία !!!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε βίντεο !! https://www.facebook.com/armen.patriotic.3/videos/1292330818173483

…………………………………

«Επίθεση εξαπέλυσαν και οι ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν προς την κατεύθυνση του Καπάν»
Γράφει στη σελίδα της στο Facebook η βουλευτής του ΝΑ Anna Grigoryan. «Οι ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν εξαπέλυσαν επίσης επίθεση προς την κατεύθυνση του Καπάν, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης drones».  aravot-am
………………………………….

Επιθέσεις σε πόλεις της Αρμενίας: Ο Αλίεφ πήγε στην επίθεση;

Οι αρμενικές πόλεις Γκόρις, Τζερμούκ και Βαρδένης δέχθηκαν πυρά πυροβολικού. Αυτό αναφέρει το δημοσίευμα VERELQ , καθώς και μια σειρά από άλλες πηγές.

Αρμενικά τηλεγραφικά κανάλια και χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν ότι βομβαρδίζουν ορισμένες παραμεθόριες πόλεις και χωριά.

«Το Αζερμπαϊτζάν χρησιμοποίησε UAV κρούσης στην περιοχή Goris, προσπαθώντας να επιτεθεί στις αρμενικές στρατιωτικές μονάδες, αναφέρουν ντόπιοι», αναφέρει ο Mika Badalyan . Αναφέρει επίσης επίθεση σε στρατιωτική μονάδα στην πόλη Καπάν στη νότια Αρμενία.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από το αρμενικό υπουργείο Άμυνας.

…………………………………………………….

Το αρμενικό υπουργείο Άμυνας επιβεβαιώνει χτυπήματα από το Αζερμπαϊτζάν

Υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας. Εικονογράφηση: ria.ru

Το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για βομβαρδισμούς αρμενικών οικισμών από τις Ένοπλες Δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν.

«Στις 13 Σεπτεμβρίου, στις 00:05, μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν ξεκίνησαν εντατικό βομβαρδισμό αρμενικών θέσεων από πυροβολικό και πυροβόλα μεγάλου διαμετρήματος προς την κατεύθυνση του Γκόρις, του Σοτκ και του Τζερμούκ. Ο εχθρός χρησιμοποιεί επίσης UAV».  – λέει το μήνυμα.

Όπως ανέφερε προηγουμένως η EADaily , οι αρμενικές πόλεις Γκόρις, Τζερμούκ και Βαρδένις δέχθηκαν πυρά πυροβολικού.

«Το Αζερμπαϊτζάν χρησιμοποίησε UAV κρούσης στην περιοχή Goris, προσπαθώντας να επιτεθεί στις αρμενικές στρατιωτικές μονάδες, αναφέρουν ντόπιοι», αναφέρει ο Mika Badalyan . Αναφέρεται επίσης χτύπημα σε στρατιωτική μονάδα στην πόλη Καπάν στη νότια Αρμενία.

…………………………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ …

Οι ειδικές δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν θα βυθιστούν στην «Ατελείωτη Αδελφότητα»: ασκήσεις στην Τουρκία