Οι Ναζί υφίστανται παγκόσμιες απώλειες στην κατεύθυνση της Χερσώνας !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κιρίλ Στρεμούσοφ

 Kirill Stremousov: Οι Ναζί υφίστανται παγκόσμιες απώλειες στην κατεύθυνση της Χερσώνας

Οι Ουκρανοί Ναζί στην κατεύθυνση της Χερσώνας «υφίστανται παγκόσμιες απώλειες και ήττες», όλα είναι «σταθερά, ευνοϊκά» εδώ, δήλωσε ο Kirill Stremousov, αναπληρωτής επικεφαλής της διοίκησης της περιοχής Kherson, στις 11 Σεπτεμβρίου στο τηλεγραφικό του κανάλι.

“Η Kherson είναι απολύτως ασφαλής”,  διαβεβαίωσε.

Σύμφωνα με τον Stremousov, «οι παγκοσμιοποιητές τρίβουν τα χέρια τους καθώς ο πλανήτης Γη βυθίζεται στο χάος».

«Θέλω να διαβεβαιώσω όχι μόνο τους κατοίκους της γενέτειράς μου της περιοχής Kherson, αλλά και όλους όσοι με παρακολουθούν, ότι όλα θα πάνε καλά μαζί μας. Παλεύουμε όχι μόνο με ολόκληρη την «πολιτισμένη» κοινωνία της ανοχής και της «δημοκρατίας», διατηρούμε τον πολιτισμό μας του Μεγάλου Πολιτισμού».  σημείωσε.

Ο Στρεμούσοφ προέτρεψε τους κατοίκους της περιοχής να μην ανησυχούν.

«Μην αμφιβάλλετε, αγαπητοί μου, δεν θα υποστούμε τη μοίρα των Ινδιάνων της Βόρειας και Λατινικής Αμερικής, δεν θα μας ψήσουν την Ημέρα των Ευχαριστιών, σαν γαλοπούλα, έχοντας λεηλατηθεί και καταστραφεί, θα διατηρηθούμε για το μέλλον των γενιών μας ως ένας ενιαίος πολιτισμός», είπε.

ΠΗΓΗ

…………………………………………….

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε για την πρόοδο του SVO στις 11 Σεπτεμβρίου 

Εικονογράφηση: Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας 

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας δημοσιεύει στοιχεία για την πρόοδο της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στο έδαφος της Ουκρανίας στις 11 Σεπτεμβρίου. Δείτε

…………………………………………….

……………………………………………………………………………………