Οι ιμπεριαλιστές λένε: Οι στρατιωτικοί στόχοι των ΗΠΑ περιλαμβάνουν την «αποϊμπεριαλοποίηση» της Ρωσσίας !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Μπεν Χότζες. Εικονογράφηση: μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Οι στρατιωτικοί στόχοι των ΗΠΑ περιλαμβάνουν την «αποϊμπεριαλοποίηση» της Ρωσίας

Στόχος των ΗΠΑ και των χωρών του ΝΑΤΟ στη σύγκρουση στην Ουκρανία είναι η «αποϊμπεριαλοποίηση» της Ρωσικής Ομοσπονδίας, δήλωσε ο πρώην διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στην Ευρώπη, στρατηγός Μπεν Χότζες, μεταδίδει η EADaily

«Οι στρατιωτικοί στόχοι των ΗΠΑ σε αυτή τη σύγκρουση πρέπει να περιλαμβάνουν την αποϊμπεριαλοποίηση της Ρωσίας. Μου φαίνεται ότι πρέπει να ξεκινήσουμε το τέλος της Ρωσικής Ομοσπονδίας με τη σημερινή της μορφή».  — έγραψε ο στρατηγός στο κοινωνικό δίκτυο.

Οι χώρες του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με τον ίδιο, θα πρέπει να επιτύχουν την καταστροφή της Ρωσίας μέχρι τέλους και να μην περιορίζονται στα ημίμετρα, όπως στην καταστροφή της Σοβιετικής Ένωσης.

Όπως ανέφερε η EADaily , σχεδόν ταυτόχρονα με τον Χότζες, ο Oleksiy Danilov , Γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας , ζήτησε την εξάρθρωση της Ρωσίας την προηγούμενη μέρα . «Η τελική νίκη είναι μια αλλαγή στο έδαφος της Ρωσίας», είπε ο Danilov.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι στις 23 Ιουνίου, η Επιτροπή του Κογκρέσου των ΗΠΑ για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη πραγματοποίησε ακροάσεις για την «αποαποικιοποίηση της Ρωσίας». Οι συντάκτες της ιδέας «έκοψαν» τη Ρωσία σε αρκετές δημοκρατίες και άφησαν μόνο το ευρωπαϊκό τμήμα της σημερινής επικράτειας. Επίσης «χώρισαν» τον Βόρειο Καύκασο σε μέρη.

………………………………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Στόχος των ΗΠΑ και της ΕΕ είναι να εκδιώξουν τη ρωσσική στρατιωτική βάση από την Αρμενία: μια συζήτηση στο Ερεβάν

Μισθοφόροι της Academi (Blackwater) πολεμούν στο πλευρό της Ουκρανίας (+vid)

Το ΝΑΤΟ ετοιμάζει για Γ.Γ. την εγγονή ενός Ουκρανού ΝΑΖΙ ;

“ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ” ένα σχέδιο ξαφνικής επίθεσης της Αγγλίας, ΗΠΑ, Ναζιστικής Γερμανίας και Πολωνίας κατά της Ρωσίας αμέσως μετά τη λήξη του Β’ Π.Π. !!!

48 και πλέον κράτη της Δύσης κατά της Ρωσίας, στο έδαφος της Ουκρανίας, μέχρι… τον τελευταίο Ουκρανό !!

… ΚΙ ΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΣΧΕΤΟ …

B. Κορέα: προληπτικά πλήγματα με πυρηνικά όπλα

……………………………………………………………………………………..