Οι Πολωνοί λένε: Το 2023 η Ουκρανία θα «εξαχθεί» στην Πολωνία. Τι λέει η Ούρσουλα γι’ αυτό;

Politics ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Καρικατούρα: dziennik-polityczny.com

ΑΛΦΕΙΟΣ : Βγήκε προχθές η Ούρσουλα … η φον ντερ Λάϊεν ντε! και είπε το βαρύγδουπο … :

«Θα προτείνουμε ανώτατο όριο στο ρωσικό φυσικό αέριο. Ο στόχος εδώ είναι πολύ σαφής. Πρέπει να περικόψουμε τα έσοδα της Ρωσίας που χρησιμοποιεί ο Πούτιν για να χρηματοδοτήσει αυτόν τον φρικτό πόλεμο κατά της Ουκρανίας»

Τα ίδια λένε και οι υπόλοιποι του ΝΑΤΟ , της Ε.Ε. και όχι μόνο κατά της Ρωσσίας και του Πούτιν … Για τους Πολωνούς όμως “ποιούν την νήσσαν” !!! Δεν αντιδρούν … δεν βγάζουν άχνα !!!

Μήπως πίσω απ’ την κουρτίνα, αφού αλλιώς δεν θα μπορέσουν να πλησιάσουν στα σύνορα της Ρωσσίας, προτρέπουν τους Πολωνούς κατ’ αρχήν να τα λένε, για να προετοιμάζουν τον κόσμο γι’ αυτά που έχουν στα σχέδια τους να εφαρμόσουν ;;; Απλά … ρωτάμε !! Γιατί … Ο πρόεδρος της Πολωνίας πήγε στο Κίεβο για να ελέγξει τη μεταφορά της Δυτ.Ουκρανίας στην Πολωνία ! … και όπως είπε … Πρόεδρος Πολωνίας για Ουκρανία. Ένα κοινό μέλλον όχι με κατοχή αλλά με “σβήσιμο” συνόρων !! (βίντεο)

Παλαιότερα δε, είχαμε δημοσιεύσει … ΥΠΗΡΧΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΙ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ; (βίντεο) ….. Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΜΕΣΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΠΟΛΩΝΩΝ ΣΤΙΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ !!

Έτσι κι αλλιώς … Οι ουκρανικές αρχές άρχισαν να ξεπουλούν τη χώρα, δίνοντας προτεραιότητα στην Πολωνία

Εν τω μεταξύ προέκυψε και άλλο ( καυτό ) θέμα ανάμεσα στην Πολωνία και την Γερμανία !!! Πρόεδρος Εθνικής Τράπεζας Πολωνίας: Η Γερμανία θέλει να πάρει πίσω τα πρώην εδάφη της !!

Αυτό προκύπτει λόγω του ότι στο τέλος του Β’ Π.Π., αφού διχοτομήθηκε η Γερμανία, ο Στάλιν έκανε δώρο κάποια εδάφη της Ανατολικής Γερμανίας στην Πολωνία (όπως κόπηκε από την Πολωνία και δόθηκε στην Ουκρανία η περιοχή του Λβιβ) .

Όταν έπεσε το “παραπέτασμα” και με την συμφωνία 2+4 η Δυτική Γερμανία απορρόφησε την Ανατολική Γερμανία, τα εδάφη που είχαν αποκοπεί και δωρηθεί, έχουν μείνει στην Πολωνία !! “Προβλέποντας” οι Πολωνοί τι μπορεί να γίνει … κάνουν επιθετική κίνηση !!! 6.000.000 ΘΥΜΑΤΑ<>Πολωνία: Ζητά 1,3 τρισ. ευρώ ως πολεμικές αποζημιώσεις από τη Γερμανία. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ….Η Πολωνία θα στείλει επίσημη ΝΟΤΑ στη Γερμανία για 1,3 τρις€ αποζημιώσεις του Β’ Π.Π. !!

Εμείς προβλέπουμε ότι έχει να γίνει της κακομοίρας … ή μάλλον … της Ούρσουλας το πλαφόν !!!

Βρε Ούρσουλα … μήπως να φορέσεις την ποδίτσα σου και να πας να πλύνεις κανένα πιάτο των Πολωνών ;;

…………………………………………………………

Το 2023 η Ουκρανία θα «εξαχθεί» στην Πολωνία – Πολωνός παρατηρητής 

Μετά τον χειμώνα 2022-2023 θα ολοκληρωθεί η αυτοκαταστροφή του ουκρανικού κράτους, το δυτικό τμήμα του οποίου θα «εξαχθεί» στην Πολωνία. Αυτή η πρόβλεψη έγινε από τον αρθρογράφο της πολωνικής έκδοσης Dziennik Polityczny Jacek Tochman, όπως μεταδίδει το EADaily

Σύμφωνα με τον παρατηρητή, η μοίρα της Ουκρανίας θα κριθεί το 2023, οπότε ο Volodymyr Zelensky , φοβούμενος ένα φιάσκο, απαιτεί από τη Δύση να προμηθεύσει το Κίεβο με όπλα για να επιβραδύνει τον ρυθμό της προέλασης του ρωσικού στρατού πριν από τον χειμώνα. Ωστόσο, σύμφωνα με τον συγγραφέα, το τέλος της Ουκρανίας δεν θα έρθει από τη Ρωσία, αλλά από τη συλλογική Δύση – πρώτα απ ‘όλα, από την Πολωνία.

«Σύμφωνα με τους ειδικούς, η Πολωνία σκοπεύει να γίνει ένας από τους συμμετέχοντες στο νέο τμήμα των αυτοκρατορικών φιλοδοξιών του PiS (το κυβερνών κόμμα Νόμος και Δικαιοσύνη στην Πολωνία. ). Για το σκοπό αυτό, η Βαρσοβία διαβουλεύεται ενεργά με το Κίεβο σχετικά με τη μορφή και τη σειρά της συμπερίληψης των εδαφών της Δυτικής Ουκρανίας στη σύνθεσή της».  σημειώνει ο Tokhman.

Ο συγγραφέας υπενθυμίζει ότι τον Μάρτιο του 2022, ο Πολωνός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και ηγέτης του PiS Yaroslav Kaczynski πρότεινε την αποστολή μιας ειρηνευτικής αποστολής του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, ο κύριος σκοπός της οποίας φέρεται να είναι «η παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας». Η αντίδραση του Ζελένσκι ήταν αρχικά αρνητική. Δήλωσε:

«Δεν καταλαβαίνω ακόμη πλήρως αυτήν την πρόταση. Δεν χρειαζόμαστε μια παγωμένη σύγκρουση στη χώρα μας. Ευτυχώς ή δυστυχώς, προς το παρόν αυτή είναι η χώρα μας, και εγώ είμαι ο πρόεδρος, οπότε θα αποφασίσουμε εάν άλλες δυνάμεις θα είναι εδώ ή όχι».

Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Ντμίτρι Κουλέμπα δήλωσε ότι «οι πρωτοβουλίες της πολωνικής κυβέρνησης θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες».

«Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί ειδικοί λένε ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ θα σταματήσουν να υποστηρίζουν την Ουκρανία εάν η χώρα χάσει την πρόσβαση στη Μαύρη Θάλασσα κατά τη διάρκεια του πολέμου. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα επέμβασης των ΗΠΑ στη σύγκρουση στην Ουκρανία, εάν η κατάσταση δεν επιλυθεί εντός ενός έτους. Η Ουάσιγκτον εξετάζει το ενδεχόμενο εισαγωγής μικρών δυνάμεων χερσαίων στρατευμάτων για να βοηθήσει την Ουκρανία. Ταυτόχρονα, η Πολωνία θα αρχίσει να στέλνει στρατεύματα στις δυτικές περιοχές της Ουκρανίας με το πρόσχημα ότι θα τις προστατεύσει από τη ρωσική επιθετικότητα. Το κύριο καθήκον αυτού του σώματος θα είναι η σταδιακή απόσυρση του εδάφους από τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας».  συνεχίζει ο δημοσιογράφος.

Τι θα μείνει από την Ουκρανία, ο συγγραφέας θέτει μια ρητορική ερώτηση και απαντά ο ίδιος:

«Η απάντηση είναι προφανής – θα υπάρξει ένα λεγόμενο. ένα κράτος με χαμένη κυριαρχία, στο οποίο δεν υπάρχουν μεγάλες βιομηχανικές επιχειρήσεις, γιατί θα εξάγονται ήδη στην Πολωνία ή θα ανήκουν σε Πολωνούς και ξένους επιχειρηματίες. Επιπλέον, η έλλειψη πρόσβασης στη θάλασσα και η συνεχής έλλειψη ενεργειακών πόρων θα οδηγήσει σε περαιτέρω αυτοκαταστροφή του ουκρανικού κράτους ή ό,τι έχει απομείνει από αυτό».

…………………………………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Φαγομάρα Γερμανίας, Πολωνίας, Ουκρανίας, λόγω του σχεδίου «Ringtausch» !!

Φόβοι στην Πολωνία για νέα διχοτόμηση λόγω συμμαχίας με την Ουκρανία !!!

Το ΝΑΤΟ ετοιμάζει για Γ.Γ. την εγγονή ενός Ουκρανού ΝΑΖΙ ;

“ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ” ένα σχέδιο ξαφνικής επίθεσης της Αγγλίας, ΗΠΑ, Ναζιστικής Γερμανίας και Πολωνίας κατά της Ρωσίας αμέσως μετά τη λήξη του Β’ Π.Π. !!!

…………………………………………………………………………………………………….