2,43τρις ρούβλια κατέθεσαν Ρώσσοι πολίτες στις τράπεζες στο διάστημα Απρίλιος-Αύγουστος 2022 !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Ευρωπαίοι … άντε γειά !!!  RTL: Η Ρωσσία κολυμπάει στο χρήμα !! Κερδίζει 3.700 €/second από πετρέλαιο και φυσικό αέριο !!

… και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, αύξηση του βασικού της επιτοκίου: ΜΕ 1,25% ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΗΝ ΥΦΕΣΗ!

 … κι όπως είπε ο Πούτιν στη Δύση: “Παγώστε, παγώστε, ουρά λύκου!” «Δεν θα προμηθεύουμε τίποτα! ούτε φυσικό αέριο, ούτε πετρέλαιο, ούτε κάρβουνο, ούτε πετρέλαιο θέρμανσης!»

Έτσι με την πλημμύρα σε ρούβλια, οι Ρώσσοι κολυμπάνε στο χρήμα και αποδεικνύεται ότι … O Άρχων των κυρώσεων είναι όντως ο Πούτιν !!!

………………………………………………………..

Οι Ρώσσοι μετέφεραν 530 δισεκατομμύρια ρούβλια στις τράπεζες σε δύο καλοκαιρινούς μήνες 

Ο όγκος των καταθέσεων σε ρούβλια στις ρωσσικές τράπεζες τον Ιούλιο-Αύγουστο 2022 αυξήθηκε κατά 530 δισεκατομμύρια ρούβλια. Αυτό αναφέρεται στην ανασκόπηση των κινδύνων χρηματοπιστωτικής αγοράς που εκπονήθηκε από την Τράπεζα της Ρωσσίας, σύμφωνα με το EAdaily

Η Κεντρική Τράπεζα σημειώνει ότι ο επαναπροσανατολισμός της ρωσσικής οικονομίας προς τις φιλικές χώρες αντικατοπτρίζεται επίσης στη δυναμική και τη δομή των διασυνοριακών μεταφορών ατόμων. Το δεύτερο τρίμηνο, ο όγκος των κεφαλαίων πολιτών που μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό αυξήθηκε, ενώ σημειώθηκε κατακόρυφη μείωση στο μερίδιο των μεταφορών προς εχθρικές δικαιοδοσίες, από 42,8% το 2021 σε 13,5% το δεύτερο τρίμηνο του 2022.

Σύμφωνα με αναλυτές, η μεταβολή του μεριδίου συνδέεται με αύξηση σε απόλυτες τιμές του όγκου των μεταφορών προς φιλικές χώρες, τόσο στο εξωτερικό όσο και στις χώρες της ΚΑΚ.

«Η σημαντική αύξηση του όγκου και η αλλαγή στη δομή των διασυνοριακών μεταφορών φυσικών προσώπων αντιστοιχεί στην αναδιάρθρωση της οικονομίας στις νέες συνθήκες και συνδέονται, μεταξύ άλλων, με τους πολίτες που πραγματοποιούν αγορές από το εξωτερικό», σημειώνει η Κεντρική Τράπεζα. 

Ταυτόχρονα, οι πολίτες συνεχίζουν να χρησιμοποιούν κυρίως καταθέσεις σε ρούβλια σε ρωσσικές τράπεζες για να τοποθετήσουν τις αποταμιεύσεις τους, ο όγκος των οποίων αυξήθηκε κατά 1,9 τρισεκατομμύρια ρούβλια το δεύτερο τρίμηνο και κατά 530 δισεκατομμύρια ρούβλια τον Ιούλιο-Αύγουστο.

…………………………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Ο Πούτιν εξήγησε σε Ρώσσους επιχειρηματίες γιατί συνελήφθησαν τα γιοτ και οι λογαριασμοί τους στο εξωτερικό

Το ρωσσικό αέριο από τον Nord Stream γίνεται LNG και η Ε.Ε. θα κοιτάει με τα κυάλια τα τάνκερ να περνούν !!

ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΙΟ. Μεγαλοβιομήχανοι στην Ε.Ε. : Κλείνουμε… δεν αντέχουμε την τιμή του Φ/Α και του ρεύματος

Μαστίγιο και καρότο !! Πούτιν: Η Ρωσσία θα πουλάει ενεργειακούς πόρους σε όλο τον κόσμο, έχουμε πολλούς από αυτούς

Τράπεζα της Αγγλίας: Ο Πούτιν «σπρώχνει το Ηνωμένο Βασίλειο σε ύφεση» !! 

Power of Siberia 2. Το ρωσσικό αέριο φεύγει από την Ευρώπη και πάει στην Κίνα !!

Ρωσσία-Ουκρανία>Κόστος-όφελος της ειδικής ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

………………………………………………………………………….

……………………………………………………………………………………………