Μαστίγιο και καρότο !! Πούτιν: Η Ρωσσία θα πουλάει ενεργειακούς πόρους σε όλο τον κόσμο, έχουμε πολλούς από αυτούς

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βλαντιμίρ Πούτιν. Εικονογράφηση: dp.ru

Πούτιν: Η Ρωσσία θα πουλάει ενεργειακούς πόρους σε όλο τον κόσμο, έχουμε πολλούς από αυτούς 

Η Ρωσσία έχει τόσους πολλούς ενεργειακούς πόρους που είναι έτοιμη να καλύψει τις ανάγκες όλων των χωρών του κόσμου. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα, 7 Σεπτεμβρίου, ο Ρώσσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στο Ανατολικό Οικονομικό Φόρουμ στο Βλαδιβοστόκ, μεταδίδει το EAdaily

«Πρώτα από όλα, οι ενεργειακοί μας πόροι θα πρέπει να κατευθυνθούν στην ανάπτυξη της χώρας μας. Αλλά έχουμε τόσα πολλά από αυτά που είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις αυξανόμενες ανάγκες όλων όσων θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας. Πολύ καλή και κερδοφόρα συνεργασία για τους εταίρους μας, συμπεριλαμβανομένων των ευρωπαϊκών χωρών, επειδή το φυσικό αέριο του αγωγού μας είναι πάντα αρκετές τάξεις μεγέθους πιο ανταγωνιστικό από το υγροποιημένο φυσικό αέριο που μεταφέρεται στον ωκεανό».  – αυτός είπε.

Επιπλέον, ο Βλαντιμίρ Πούτιν ξεκαθάρισε την κατάσταση με το υγροποιημένο φυσικό αέριο, λέγοντας ότι η Ρωσσία θα το πουλήσει και σε όποιον το θέλει, αφού «όλοι αγοράζουν».

………………………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Πούτιν στη Δύση: “Παγώστε, παγώστε, ουρά λύκου!” «Δεν θα προμηθεύουμε τίποτα! ούτε φυσικό αέριο, ούτε πετρέλαιο, ούτε κάρβουνο, ούτε πετρέλαιο θέρμανσης!»

RTL: Η Ρωσσία κολυμπάει στο χρήμα !! Κερδίζει 3.700 €/second από πετρέλαιο και φυσικό αέριο !!

Κακή Ρωσσία= Αέριο, Καλή Ρωσσία = Μέταλλα

Ρωσσία-Ουκρανία>Κόστος-όφελος της ειδικής ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

……………….

…………………………………………………………………………………….