Πολωνοί φορτηγατζήδες απέκλεισαν την είσοδο στην Ουκρανία.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολωνοί φορτηγατζήδες διαδηλώνουν στα σύνορα με την Ουκρανία. Στιγμιότυπο: kresy.pl

ΑΛΦΕΙΟΣ : Στην τελευταία παράγραφο του δημοσιεύματος απεικονίζεται γλαφυρά πως αντιμετωπίζει η ράτσα των Χαζάρων “Ουκρανών” της δυτικής Ουκρανίας, όχι μόνο τους Πολωνούς, αλλά εν γένει τους Ευρωπαίους !! Είναι σαν τα σκυλιά που δαγκώνουν τα χέρια που τους ταΐζουν !!!

………………………………………………

Πολωνοί φορτηγατζήδες απέκλεισαν την είσοδο στην Ουκρανία 

Πολωνοί φορτηγατζήδες απέκλεισαν την είσοδο από το συνοριακό πέρασμα της Ουκρανίας στο Dorogusk. Ζητούν τη βελτίωση του εκτελωνισμού και την αποκατάσταση των «αδειών» μεταφοράς από την Ουκρανία.

Η δράση διαμαρτυρίας στα Πολωνο-Ουκρανικά σύνορα ξεκίνησε την προηγούμενη μέρα. Πολωνοί φορτηγατζήδες απέκλεισαν τη διέλευση, αφήνοντας μόνο δύο ουκρανικά φορτηγά να περνούν κάθε ώρα – από την Πολωνία και προς την Πολωνία.

Σύμφωνα με το Onet.pl, οι οδηγοί ανακοίνωσαν ότι ο αποκλεισμός θα επεκταθεί και σε άλλες διαβάσεις αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Σύμφωνα με Πολωνούς μεταφορείς, «Οι Ουκρανοί γκρεμίζουν τα αυτοκίνητα των Πολωνών», γίνονται καβγάδες μεταξύ των οδηγών και συμβαίνει ότι οι Πολωνοί οδηγοί επιστρέφουν ξυλοκοπημένοι από την Ουκρανία. Το πρόβλημα έγκειται στις ενέργειες των Ουκρανών συνοριοφυλάκων, οι οποίοι, αντίθετα με τις συμφωνίες, δεν αφήνουν άδεια φορτηγά να επιστρέψουν στην Πολωνία που παρέδωσαν τρόφιμα και ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία. Για το λόγο αυτό, ο χρόνος ταξιδιού στο Lviv και πίσω έχει αυξηθεί από περίπου 7 σε 12-13 ημέρες.

ΠΗΓΗ

………………………………………………………………………………….