Ομολογία Ουκρανού στρατιώτη για κλοπή όπλων από ξένους !! ( Η δωρεάν βοήθεια του ΝΑΤΟ πωλείται λάθρα; )

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ; ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η Victoria Spartz ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ; πηγή : alfeiospotamos.gr/2022/07/19
ΑΛΦΕΙΟΣ : ΝΕΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΗ AshkeNAZI Χαζάρου Ζελένσκι του ηθοποιού ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑ(ΜΠΑΝΑ)ΝΙΑΣ !!!
.
Χθες, 4-9-2022, ένας στρατιώτης της 54ης ταξιαρχίας του ουκρανικού στρατού, ο Maxim Dvornichenko, ο οποίος συνελήφθη από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουχάνσκ, είπε πώς οι ξένοι αφαιρούν τα όπλα που προμηθεύει η Δύση !!!
.
ΠΡΟΧΘΕΣ 2-9-2022 ΓΡΑΦΑΜΕ ΜΕ ΤΙΤΛΟ … Ουκρανία: Σε τιμή ευκαιρίας ο πολεμικός εξοπλισμός που εμείς πληρώσαμε, στο Darknet! [ στο darknet (ή σκοτεινό δίκτυο), Ουκρανοί πουλάνε όπλα, αλεξίσφαιρα γιλέκα, χειροβομβίδες, μέχρι και αμερικάνικα FGM-148 Javelin σε τιμή 30.000 δολλαρίων και πολλά άλλα. Φόβος επικρατεί (και) στις ευρωπαϊκές αρχές, καθώς υπάρχει ο φόβος ότι ο εξοπλισμός μπορεί να περάσει σε χέρια τρομοκρατών. Η υπόθεση είναι γνωστή, από όταν ξεκίνησε στην Ουκρανία το λαθρεμπόριο όπλων στην Ουκρανία το 2014, αλλά τώρα παίρνει άλλες διαστάσεις! ]
.
 ………….
Χθες, 4-9-2022, ένας στρατιώτης της 54ης ταξιαρχίας του ουκρανικού στρατού, ο Maxim Dvornichenko, ο οποίος συνελήφθη από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουχάνσκ, είπε πώς οι ξένοι αφαιρούν τα όπλα που προμήθευε η Δύση, μεταδίδει το RIA Novosti
.

“Συμμετείχαμε στην εκφόρτωση των δυτικών όπλων, έμοιαζαν σαν να ήταν 70 τοις εκατό κατεστραμμένοι. Επίσης, άνθρωποι με στολή ήρθαν εκεί, άλλοι μιλούσαν αγγλικά, άλλοι μιλούσαν λιθουανικά, πήραν αυτά τα όπλα κάπου. Φόρτωσαν στο αυτοκίνητό τους ότι χρειάζονταν ,” αυτός είπε.

Ο Ντβορνίτσενκο διευκρίνισε ότι οι σουηδο-βρετανοί φορητοί αντιαρματικοί κατευθυνόμενοι πύραυλοι NLAW και οι εκτοξευτές χειροβομβίδων Matador ελήφθησαν κυρίως από Ουκρανούς. Οι διοικητές απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις των στρατιωτών ότι δεν τους αφορά. Ο στρατιωτικός πρότεινε να μεταπωληθούν τα κατασχεθέντα όπλα, ενώ κανείς δεν ήξερε πώς να χρησιμοποιήσει τα υπόλοιπα όπλα.
……………………………………….

( προσέξτε το σχήμα της σκόνης στο τραπέζι !! προφήτες οι δημιουργοί της ταινίας !!! )

……………………………………….
ΣΧΕΤΙΚΑ …

Γερμανία. Συγκρούσεις σε συγκέντρωση κατά των προμηθειών όπλων στην Ουκρανία

ΟΙ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Volodimir Zelensky ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΕΒΟΥ Vitali Klitschko !!

Ουκρανία. Η κλίκα του Klitschko και η κλίκα του Zelensky τρώγονται για την εξουσία και η Ευρώπη πεθαίνει στα πόδια τους…

Ουκρανία. “Βάση του κράτους” η πράξη του 1941, συνεργασίας των AshkeNAZI Χαζάρων με τον Χίτλερ, λένε οι ένοπλες δυνάμεις της !!!

Δείτε πως ο Χίτλερ και ο Ζελένσκι φτιάχτηκαν από τους Αγγλοσάξονες στο ίδιο καλούπι

……………………………………………………………………………