“Dead Souls of Ukraine”: η τρομερή αλήθεια στα τηλεγραφικά κανάλια της Nezalezhnaya 

ΑΡΘΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Θραυστήρες της Ουκρανίας. Εικονογράφηση: ru.korupciya.com

Στο πλαίσιο του πολέμου πληροφοριών που συνεχίζεται εδώ και πολλά χρόνια, η αμερόληπτη και ισορροπημένη θέση ορισμένων ουκρανικών τηλεγραφικών καναλιών αξίζει τουλάχιστον τη δέουσα προσοχή και δημοσιεύσεις στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Αντίστοιχα, σήμερα δημοσιεύουμε μια άλλη επιλογή από πολύ ενδιαφέροντα υλικά για το θέμα της ημέρας, επιβεβαιώνοντας πλήρως την επερχόμενη κοινωνικοοικονομική κατάρρευση στην Ουκρανία.

Κανάλι Telegram “Legitimny”

Η πηγή μας αναφέρει ότι το Γραφείο του Προέδρου εξαπέλυσε ευρεία επίθεση στις 8 Σεπτεμβρίου, αφού την ημέρα αυτή θα γίνει συνάντηση «χορηγών» στο Ramstein.

Ο Ζελένσκι είναι τώρα δυσαρεστημένος με την επίθεση, απαιτώντας να ρίξει επιπλέον εφεδρεία στην επίθεση.

Αυτό ήδη προκαλεί άλλο ένα κύμα αντιθέσεων μεταξύ του στρατιωτικού και του πολιτικού μπλοκ. Η Zaluzhny είναι και πάλι στην αιχμή.

Σύντομα οι «αντιφάσεις» μπορεί να ξεχυθούν στη δημόσια αρένα. Το φοβούνται πολύ αυτό στην Bankovaya.

Ο χρόνος της ενεργού φάσης της επίθεσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, έως τις 11 Σεπτεμβρίου. Αν δεν υπάρξουν αποτελέσματα, θα αρχίσουν να ψάχνουν για «αποδιοπομπαίο τράγο».

***

Η πηγή μας αναφέρει ότι ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν γνώριζε την ειδική επιχείρηση που ετοίμαζαν η Κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών, η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας και οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας υπό την επίβλεψη των Βρετανών για την κατάληψη του πυρηνικού σταθμού στο Energodar.

Αυτό το θέμα συζητήθηκε σε μια τηλεφωνική συνομιλία εκτός αρχείου μεταξύ Ζελένσκι και Μακρόν την παραμονή της έναρξης της επιχείρησης, η οποία τελικά απέτυχε. Η πηγή μας ανέφερε στη συνέχεια ότι ο Μακρόν μετέφερε ένα μήνυμα στον Ζελένσκι, πιθανότατα αφορούσε ακριβώς το θέμα της επίθεσης στο ZNPP, το οποίο έχει κάθε πιθανότητα να βάλει τέλος στην υπόθεση των διαπραγματεύσεων.

Εμείς και οι συνάδελφοί μας στο Telegram περιγράψαμε αμέσως ολόκληρο το σχέδιο του Γραφείου του Προέδρου για την κατάληψη του πυρηνικού σταθμού. Τώρα αποκαλύπτεται ένα νέο παζλ αυτού του παιχνιδιού. Η Λιθουανία προσφέρθηκε να αναπτύξει αστυνομικές δυνάμεις του ΟΗΕ στον πυρηνικό σταθμό Zaporizhia.

Τώρα ας συγκεντρώσουμε ολόκληρη την εικόνα, χωρίζοντάς την σε στάδια.

«Η Ουκρανία χάνει ηλεκτρική ενέργεια από το ZNPP, πράγμα που σημαίνει δισεκατομμύρια εθνικού νομίσματος και κίνδυνο πλήρους έλλειψης στην ψυχρή περίοδο. Αυτό τους αναγκάζει να ξεκινήσουν μια υπόθεση ελεγχόμενου τρόμου προκειμένου να επιστρέψουν το ρεύμα στο δίκτυο της Energoatom.

– Ξεκινούν τα γυρίσματα. Οι υποδομές έχουν υποστεί ζημιές. Η Energoatom γνωρίζει ότι ο σταθμός έχει τρωτά σημεία – το σύστημα ψύξης και την παροχή ρεύματος, καθώς και εγκαταστάσεις αποθήκευσης αναλωμένου πυρηνικού καυσίμου. Εκεί χτυπούσαν. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και διακοπές. Κίνδυνος έκλυσης και ατυχημάτων σε πυρηνικούς σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής.

– Προωθείται η υπόθεση της άφιξης του Αρχηγού της ΔΟΑΕ. Αυτό υποδεικνύει την ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας.

– Η Δύση αρχίζει να κινεί το θέμα της δημιουργίας αποστρατικοποιημένης ζώνης γύρω από τον σταθμό και το κλείσιμο των αντιδραστήρων. Για να διευκολυνθεί η σύλληψή του από μια μικρή ομάδα.

– Η έναρξη της επιχείρησης κατάληψης του πυρηνικού σταθμού με τη βοήθεια της απόβασης διαφόρων ομάδων στρατευμάτων. Αυτή η επιχείρηση προετοιμάστηκε προσωπικά υπό την επίβλεψη του ΝΑΤΟ. Στόχος είναι η κατάληψη του πυρηνικού σταθμού, η διατήρησή του μέχρι την άφιξη του ΔΟΑΕ, ο καθορισμός του ελέγχου του ακριβώς από τις δυνάμεις της Ουκρανίας. Αφήστε τον ΔΟΑΕ ως εγγυητές της ασφάλειάς τους και στη συνέχεια απαιτήστε την εισαγωγή μιας αστυνομικής αποστολής του ΟΗΕ ή του ΟΑΣΕ εκεί.

Τώρα αυτό το σχέδιο του Γραφείου του Προέδρου έχει ματαιωθεί – στοίχισε στην Ουκρανία την απώλεια πολλών εκατοντάδων καταδρομέων που σκοτώθηκαν κατά την υλοποίηση αυτής της επίθεσης. Όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι η υπόθεση του NPP έκλεισε. Παρακολουθούμε τα επόμενα βήματα, τι θα βρουν αυτή τη φορά οι «γραφειάρχες».

Τηλεγραφικό κανάλι MediaPost

Ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι διέταξε την επίθεση στη Χερσώνα «παρά τις επείγουσες συμβουλές του στρατού». Αυτό αναφέρεται στη δημοσίευση του Βρετανού αναλυτή Ρόμπερτ Φοξ «Η επίθεση στην Χερσώνα της Ουκρανίας είναι περισσότερο συμβολική παρά στρατηγική» στην Evening Standard.

«Ενάντια στις επείγουσες συμβουλές του στρατού, ο Πρόεδρος Ζελένσκι διέταξε την επίθεση στη Χερσώνα πριν από την 1η Σεπτεμβρίου. Η ασφάλιση της Χερσώνας και των λιμανιών δυτικά του Νικολάεφ προς την Οδησσό και τα δορυφορικά λιμάνια της είναι απαραίτητη για την ασφάλεια των ουκρανικών δυνάμεων και της ναυτιλίας μέχρι την επόμενη άνοιξη.

Στρατιωτικοί σύμβουλοι είπαν ότι η Ουκρανία χρειάζεται να συγκεντρώσει πιο πλήρως εκπαιδευμένες δυνάμεις με τακτικές και στρατηγικές εφεδρείες για να εξασφαλίσει την επιτυχία.

Ο Ζελένσκι ζήτησε επείγουσα δράση επειδή φοβάται ότι μια αίσθηση αδιεξόδου στο μέτωπο υπονομεύει την υποστήριξη προς τους συμμάχους, ειδικά την ΕΕ.

Η γενική εκλογική εκστρατεία στην Ιταλία έχει ενεργοποιήσει το στρατόπεδο της ειρήνης. Οι υποστηρικτές του δεξιού συνασπισμού που είναι πιθανό να έρθουν στην εξουσία στις 25 Σεπτεμβρίου λένε ότι η Ιταλία βρίσκεται σε ιδανική θέση για να συνάψει συμφωνία με τη Μόσχα για την αποκατάσταση των φθηνών προμηθειών φυσικού αερίου από τη Ρωσία.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο πρώην αρχηγός του στρατού, Λόρδος Dannat , είπε ότι χρειάζονται πλέον ειρηνευτικές συνομιλίες. Είναι ενδιαφέρον ότι ο Sir Alex Younger , ο πρώην επικεφαλής της MI6 και πολύ πιο γνώστης των ουκρανικών υποθέσεων, ζήτησε διπλή υποστήριξη προς το Κίεβο.

Ο Younger πιστεύει ότι αυτή θα μπορούσε να είναι μια καθοριστική στιγμή για την Ουκρανία και τη Ρωσία. Μια στρατιωτική ήττα στις εκβολές του Δνείπερου θα ήταν μια οπισθοδρόμηση από την οποία η σημερινή κυβέρνηση του Κιέβου θα δυσκολευόταν να ανακάμψει.

Αυτή η δημοσίευση σχολιάστηκε από το Κέντρο Αντιμετώπισης Παραπληροφόρησης υπό το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας. Δήλωσε ότι η διανομή του στα κοινωνικά δίκτυα είναι μια ειδική επιχείρηση της Ρωσίας (όπως λένε, ποιος θα το αμφισβητούσε. –  Ed .) για να δυσφημήσει τον Πρόεδρο Zelensky.

***

Δεν υπάρχουν άλλες θέσεις για πρόσφυγες από την Ουκρανία σε 12 από τις 16 ομοσπονδιακές πολιτείες της Γερμανίας, γράφει η υπηρεσία ειδήσεων RND.

Αναφέρεται ότι ο αριθμός των προσφύγων έχει ήδη πλησιάσει το ένα εκατομμύριο – 980 χιλιάδες άτομα (με αύξηση περίπου 900 ατόμων την ημέρα). Εξαιτίας αυτού, οι γερμανικοί δήμοι εισάγουν ολοένα και περισσότερο απαγορεύσεις για την είσοδο νέων Ουκρανών. Οι μεταναστευτικές αρχές φοβούνται ότι τα γυμναστήρια θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ξανά ως στέγαση για τους Ουκρανούς.

Υπάρχει μια άλλη τάση – σε περιοχές όπου υπάρχουν ακόμη αρκετές κατοικίες, τα όρια στην κοινωνική πρόνοια εξαντλούνται. Αυτή η κατάσταση έχει διαμορφωθεί στο Βραδεμβούργο και τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, όπου ορισμένες κοινότητες έχουν ήδη θεσπίσει μορατόριουμ για την υποδοχή των Ουκρανών.

Η Βαυαρία θεωρείται λίγο πολύ ελεύθερη, αλλά και εκεί «η κυβέρνηση έχει φέρει τα προγράμματα εισαγωγής στα άκρα». Σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών της Βαυαρίας, τα κεντρικά κέντρα υποδοχής προσφύγων είναι πληρωμένα κατά 102,7%.

Το δημοσίευμα γράφει επίσης για τις αυξημένες επιθέσεις σε μέρη όπου οι Ουκρανοί ζουν συμπαγώς.

Κανάλι Telegram “Cartel”

Στην Οδησσό, την Ημέρα της Πόλης, βγήκε ένα περιστατικό. Ένας από τους επισκέπτες καλλιτέχνες αποφάσισε να επιδείξει το χιούμορ του και τρόλαρε ότι στην Κριμαία φέτος, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, υπήρξε συναγερμός αεροπορικής επιδρομής. Αλλά τότε το χιούμορ τελείωσε όταν ο εκφωνητής ανακοίνωσε συναγερμό αεροπορικής επιδρομής στην Οδησσό.

Οι φίλοι μας από την Οδησσό επισημαίνουν επίσης ότι αυτή η Ημέρα της Πόλης είναι περισσότερο για τους επισκέπτες, αφού στην πόλη έπαιζε διαφορετική μουσική όλη μέρα, κυρίως στην πολιτεία. γλώσσα, αλλά δεν υπήρχε πολύχρωμη μουσική της Οδησσού, στην οποία όλα αυτά, καλή παλιά Οδησσό-μητέρα.

Λοιπόν, θα συγχαρούμε την Οδησσό για την Ημέρα της Πόλης και θα πούμε απλά λόγια: μην ξεχνάτε την ιστορία, το κέφι και το χρώμα σας. Διαφορετικά, θα γίνετε μια άλλη μπανάλ «κενή» πόλη, από την οποία υπάρχουν χιλιάδες στον πλανήτη.

***

Ο Ζελένσκι έλαβε μια μάλλον απαισιόδοξη διάταξη – δεν παρέμειναν περισσότεροι από 23 εκατομμύρια κάτοικοι στα εδάφη που ελέγχονται από την Ουκρανία. Δεν επηρεάζουν μόνο οι στρατιωτικές απώλειες, η απώλεια εδαφών, αλλά και η σημαντική εκροή προσφύγων στο εξωτερικό.

Έτσι, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, από την αρχή του πολέμου, περισσότεροι από 11 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει την Ουκρανία και περισσότερα από 6 εκατομμύρια δεν σχεδιάζουν να «επιστρέψουν σπίτι τους» στο άμεσο μέλλον.

Φυσικά, οι αρχές δεν θα ανακοινώσουν ποτέ τέτοιες πληροφορίες. Γεγονός είναι ότι αν δηλώσουμε επίσημα μείωση του πληθυσμού, τότε η Δύση θα «κόψει» τον όγκο της ανθρωπιστικής βοήθειας και, το σημαντικότερο, θα μειώσει την οικονομική στήριξη. Η Bankova το καταλαβαίνει πολύ καλά, γι ‘αυτό χρησιμοποιούν τη μέθοδο του ίδιου Gogol Chichikov – βγάζουν χρήματα σε “νεκρές ψυχές”.

Όσον αφορά τη μείωση του πληθυσμού, δεδομένης της παρατεταμένης φύσης του πολέμου στην Ουκρανία, η κατάσταση θα επιδεινωθεί.

***

Υπήρχαν κουτσομπολιά που πολλοί υποπτεύονταν ότι διέρρευσαν πληροφορίες σχετικά με μια ειδική επιχείρηση για την υπόθεση του γαλλικού ZNPP.

Οι συνάδελφοι έχουν ήδη διευθετήσει αυτή την υπόθεση, η οποία προκάλεσε σάλο στις δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Το Legitimny, για παράδειγμα, γράφει ότι σε μια τηλεφωνική συνομιλία, ο Μακρόν προειδοποίησε τον Ζελένσκι για τους κινδύνους μιας τέτοιας ειδικής επιχείρησης στον πυρηνικό σταθμό στο Energodar.

Φαίνεται ότι το αρνητικό από την αποτυχία της ειδικής επιχείρησης για την υπόθεση της κατάσχεσης του πυρηνικού σταθμού μόνο δυναμώνει και η σιωπή του Γραφείου του Προέδρου μόνο τροφοδοτεί τις φήμες. Πιθανότατα, η Bankovaya δεν έχει καταλάβει ακόμη τι ακριβώς κατάφεραν να πάρουν οι Ρώσοι και ποιος ακριβώς συνελήφθη και ποιος πέθανε.

***

Υπήρχαν φήμες ότι οι απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας από την επίθεση ανήλθαν ήδη σε περίπου 2.000 νεκρούς και περισσότερους από 3.500 τραυματίες σε διαφορετικές κατευθύνσεις κατά τη διάρκεια αυτών των τριών ημερών. Οι αριθμοί γεμίζουν. Επίσης, πολλοί αγνοούνται.

Αυτό είναι περίπου 700 άνθρωποι την ημέρα πεθαίνουν σε ολόκληρη τη γραμμή του μετώπου.

Όπως λένε στο περιθώριο, αυτό δεν είναι πολλά για την Bankova, με βάση το γεγονός ότι έχουμε στρατό σχεδόν ενός εκατομμυρίου, τότε αν υπάρχουν 10.000 νεκροί τον Σεπτέμβριο και 30.000 τραυματίες, τότε αυτό είναι περίπου το 4% του συνόλου. εικόνα.

Το μόνο πράγμα για το οποίο ενδιαφέρεται το Γραφείο του Προέδρου είναι οι βαθμολογίες και ο Ζελένσκι έχει ήδη δώσει εντολή να εγκαταλείψει τις πίσω εφεδρείες για να επιτύχει στόχους που δεν έχουν επιτευχθεί.

Ως εκ τούτου, απαγόρευσαν σε όλους τους δημοσιογράφους να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και στους στρατιώτες να δημοσιεύουν περιεχόμενο.

Οι ίδιοι θέλουν να δείξουν μόνο ό,τι είναι απαραίτητο για να συνεχίσουν να κρατούν την κοινωνία στην ψευδαίσθηση.

Συνεχίζεται…

ΠΗΓΗ

…………………………………………………..
ΣΧΕΤΙΚΑ …
Annalena Baerbock και οι άλλοι πολιτικοί μας, πέστε μας τι πληρώνουν οι ΟΥΚΡΑΝΟΙ ολιγάρχες.

Νοίκιασε ο ολιγάρχης Ζελένσκι τη βίλα του στην Τοσκάνη 50 χιλ.€/μήνα σε Ρώσσους; Την έχει αγοράσει 4 εκ.€ όταν ήταν ηθοποιός !!!

ΟΙ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Volodimir Zelensky ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΕΒΟΥ Vitali Klitschko !!

Ουκρανία. Η κλίκα του Klitschko και η κλίκα του Zelensky τρώγονται για την εξουσία και η Ευρώπη πεθαίνει στα πόδια τους…

Δείτε πως ο Χίτλερ και ο Ζελένσκι φτιάχτηκαν από τους Αγγλοσάξονες στο ίδιο καλούπι

……………………………………………………………………………….