ΑΛΦΕΙΟΣ : Σίγουρα πολλοί από τους τότε χειροκροτούντες ορθίως Γερμανούς βουλευτές θα είναι σήμερα ανάμεσα σε αυτούς που τον κατηγορούν !!!
…………..
Σε άπταιστα γερμανικά η Ομιλία του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στις 25 Σεπτεμβρίου 2001 ενώπιον της γερμανικής Bundestag … που καθήλωσε κατ’ αρχήν το ακροατήριο του … και στο τέλος της όλοι σηκώθηκαν όρθιοι χειροκροτώντας με θέρμη και σεβασμό (τότε) τον Πρόεδρο της Ρωσσικής Ομοσπονδίας !!!
……………………………………..
… Και σήμερα αυτοί που χρωστούν την οικονομική τους ανάπτυξη και ευημερία , στην προσφορά του ρωσσικού αερίου , που αγοράζουν 4 φορές κάτω την τιμή του … Πούτιν: “Η Γερμανία παίρνει από εμάς 4 φορές κάτω το αέριο” – “Γιατί δεν ανοίγετε τον Nord Stream2;;” Σολτς: “τώρα υπάρχουν άλλα θέματα – πιο σημαντικά” !!!
… αντί για το ευχαριστώ … Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς πιστεύει ότι οι δυτικές αντιρωσσικές κυρώσεις είναι αποτελεσματικές και σωστές !!
… επιβεβαιώνοντας το ρητό : “ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος” !!!
……………………………………..
Η ομιλία-ορόσημο του Βλαντιμίρ Πούτιν στις 10 Φεβρουαρίου 2007 στην 43η Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια, όπου επέκρινε ανοιχτά τις ΗΠΑ για την προσπάθειά τους για έναν μονοπολικό κόσμο, την απεριόριστη χρήση βίας και την περιφρόνησή τους για το διεθνές δίκαιο.
Για πρώτη φορά μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου κατέστησε σαφές ότι η Ρωσία δεν σκοπεύει να ενταχθεί σε αυτό το είδος παγκόσμιας τάξης.
Παρά την κριτική του, ο Πούτιν δεν επεδίωξε αντιπαράθεση, αλλά ζήτησε μια νέα συνεργασία σε δίκαιη βάση.
Τα δυτικά κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, ωστόσο, διέστρεψαν την ομιλία του και την παρουσίασαν ως κακόβουλη επίθεση. Δείτε και κρίνετε μόνοι σας.
………………………………………….
ΣΧΕΤΙΚΑ …
Βασικές δηλώσεις Πούτιν στη Διάσκεψη Ασφαλείας της Μόσχας
Ο Πούτιν είπε “Δεν πρέπει ποτέ να γίνει πυρηνικός πόλεμος. Δεν θα υπάρχουν νικητές”
Ο Πούτιν μίλησε στο SPIEF για τις αρχές της ανάπτυξης της Ρωσίας και τα λάθη της Δύσης. (βίντεο)
ΤΟ ΡΟΥΒΛΙ … Ο ΧΡΥΣΟΣ … ΤΟ BRETTON WOODS ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ … ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ !!
Κορυφαίες συνομιλίες Πούτιν-Αφρικανικής Ένωσης !! Στρατηγική ήττα των ΗΠΑ & Ε.Ε. !!
Άρθρο ανάλυσης: Η Ρωσσία λυγίζει αναπόφευκτα «όλο τον πολιτισμένο κόσμο»
Sergei Lavrov : τέλος της μονοκρατορίας των ΗΠΑ και ανάδυση ενός πολυπολικού κόσμου. (βίντεο)
…………………………….
Μπαίνουμε στον Υδροχόο και θ’ ανάψουνε φωτιές
οι καιροί νερό θα φέρουν έτσι λεν αυτοί που ξέρουν…
Όλα τριγύρω αλλάζουνε…
……………………………………………………………………….