Ο Τραμπ θέλει επανάληψη των εκλογών του 2020. Το FBI έθαψε την ιστορία με τον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ φτάνει στον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη στις 9 Αυγούστου 2022. (David ‘Dee’ Delgado/Reuters)

Ο Τραμπ θέλει επανάληψη των εκλογών του 2020 «άμεσα» με τις νέες αποκαλύψεις του FBI

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι οι εκλογές του 2020 πρέπει να επαναληφθούν μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το FBI επηρέασε την ενημέρωση σχετικά με τον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν.

«Έτσι τώρα βγαίνει, οριστικά, ότι το FBI έθαψε την ιστορία με τον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν πριν από τις εκλογές, γνωρίζοντας ότι, αν δεν το έκαναν, “ο Τραμπ θα κέρδιζε εύκολα τις προεδρικές εκλογές του 2020″», έγραψε ο Τραμπ στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social στις 29 Αυγούστου.

«Πρόκειται για μαζική απάτη & εκλογική παρέμβαση σε επίπεδο που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στη χώρα μας. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ: Ανακηρύξτε τον νόμιμο νικητή ή, και αυτή θα ήταν η ελάχιστη λύση, κηρύξτε τις εκλογές του 2020 ανεπανόρθωτα εκτεθειμένες και κάντε νέες εκλογές, άμεσα!», έγραψε επίσης ο Τραμπ.

Μια δημοσκόπηση που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την οποία σχεδόν το 80% των Αμερικανών που ερωτήθηκαν δήλωσε ότι η «αληθινή» κάλυψη της ιστορίας του φορητού υπολογιστή θα είχε αλλάξει το αποτέλεσμα των εκλογών του 2020.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ δήλωσε επίσης στον παρουσιαστή του podcast Τζο Ρόγκαν ότι αξιωματούχοι του FBI επικοινώνησαν με το προσωπικό του Facebook πριν από τις εκλογές και ο γίγαντας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κινήθηκε για να περιορίσει την εμβέλεια της αναφοράς σχετικά με το φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν. Την περασμένη εβδομάδα, εν τω μεταξύ, ο γερουσιαστής Ρον Τζόνσον (R-Wis.) αποκάλυψε ότι ένας πληροφοριοδότης του FBI είπε στο γραφείο του ότι το γραφείο επιβράδυνε την έρευνά του σχετικά με τον φορητό υπολογιστή του νεότερου Μπάιντεν.

Λίγες εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2020, η New York Post δημοσίευσε ένα άρθρο-βόμβα που περιγράφει λεπτομερώς μηνύματα σχετικά με υποτιθέμενες επιχειρηματικές συναλλαγές μεταξύ του Χάντερ Μπάιντεν και ξένων εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης μιας εταιρείας που έχει δεσμούς με το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας. Ένας πρώην συνεργάτης, ο Τόνι Μπομπουλίνσκι, δήλωσε σε ειδησεογραφικά πρακτορεία ημέρες αργότερα ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλα μηνύματα που προέρχονται από το φορητό υπολογιστή ήταν αυθεντικά, συμπεριλαμβανομένου ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφέρεται στο «10 που κατέχει ο H για τον μεγάλο» όταν περιγράφει ποσοστιαίες κατανομές μετοχών ενός έργου με την CEFC, μια κινεζική εταιρεία.

Ο Μπομπουλίνσκι, επιχειρηματικός εταίρος του Χάντερ Μπάιντεν, δήλωσε στα πρακτορεία επισήμως ότι ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ήταν «ο μεγάλος». Τα εν λόγω μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες λεπτομέρειες από το φορητό υπολογιστή συμπεριλήφθηκαν σε προεδρικό ντιμπέιτ μεταξύ του Τραμπ και του Μπάιντεν στα τέλη του 2020.

Αλλά μετά τη δημοσίευση του άρθρου στο Twitter, η εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης κλείδωσε τη New York Post από τον λογαριασμό της για περισσότερες από δύο εβδομάδες και μπλόκαρε την κοινοποίηση του άρθρου.

Μήνες αργότερα, τον Μάρτιο του 2021, ο τότε διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ, δήλωσε σε επιτροπή του Κογκρέσου ότι το μπλοκάρισμα του άρθρου της NY Post ήταν ένα «απόλυτο λάθος» και το περιέγραψε ως «διαδικαστικό σφάλμα».

«Ήταν κυριολεκτικά απλώς ένα διαδικαστικό σφάλμα. Αυτό δεν ήταν εναντίον τους με κανέναν συγκεκριμένο τρόπο», είχε δηλώσει τότε ο Ντόρσεϊ στην Επιτροπή Ενέργειας και Εμπορίου της Βουλής των Αντιπροσώπων. Δεν είπε ποιος πήρε την απόφαση να μπλοκάρει το ρεπορτάζ της NY Post.

……………………………………………………………………………