Ήττα-Πανωλεθρία-“Βατερλώ” η “αντεπίθεση” του Ζελένσκι !! Πάνω από 1200 νεκροί και καταστροφή μεγάλου αριθμού τανκς και άλλων όπλων !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Στρατιώτης της ομάδας αναγνώρισης των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, που εργάζεται στην κατεύθυνση του Χάρκοβο - RIA Novosti, 1920, 21/08/2022

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΜΕ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΜΙΑΣ “ΝΙΚΗΣ” ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΑΖΙ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΙΣ “ΕΙΔΗΣΕΙΣ” ΤΟΥΣ ΤΗΝ … “ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ” ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο AshkeNAZI ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΩΣ ΑΛΛΟΣ “ΝΑΠΟΛΕΩΝ” !!!

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑΣ-“ΒΑΤΕΡΛΩ” ΤΗΣ “ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ” ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΑΖΙ !!!

………………………………………

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε τις απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας κατά την ήττα της επίθεσης στη νότια κατεύθυνση

Τα ρωσικά στρατεύματα κατέστρεψαν περισσότερους από 1.200 μαχητές σε μια μέρα ως αποτέλεσμα της ήττας του ουκρανικού στρατού στο Nikolaev-Krivoy Rog και σε άλλες κατευθύνσεις, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
.
“Ως αποτέλεσμα της ήττας της επίθεσης Zelensky των ουκρανικών στρατευμάτων στο Nikolaev-Krivoy Rog και άλλες κατευθύνσεις, που πραγματοποιήθηκε με προσωπική εντολή της επίθεσης Zelensky, ο εχθρός υπέστη απώλειες μεγάλης κλίμακας. Οι αποτελεσματικές ενέργειες των Ρώσων ομάδα στρατευμάτων κατέστρεψε 48 άρματα μάχης, 46 οχήματα μάχης πεζικού, 37 άλλα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 8 φορτηγά με πολυβόλα μεγάλου διαμετρήματος και περισσότερους από 1.200 Ουκρανούς στρατιωτικούς», ανέφερε το υπουργείο.
.
.
Τα ρωσικά στρατεύματα φέρεται να νίκησαν μονάδες της 128ης Ξεχωριστή Ορεινής Ταξιαρχίας Εφόδου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας που μεταφέρθηκαν από τη δυτική Ουκρανία , ενώ πέντε στρατιωτικοί κατέθεσαν τα όπλα και παραδόθηκαν.
.
Επιπλέον, η στρατιωτική αεροπορία των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων κατέστρεψε πέντε ουκρανικά αρχηγεία, τρεις αποθήκες όπλων και πυρομαχικών, καθώς και 52 μονάδες πυροβολικού, πρόσθεσε το υπουργείο Άμυνας.
.
Επιπλέον, ο ρωσικός στρατός εκκαθάρισε περισσότερους από εκατό μαχητές του εθνικιστικού σχηματισμού Kraken και ξένους μισθοφόρους κοντά στο χωριό Konstantinovka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ. Κατάφεραν επίσης να καταστρέψουν περισσότερους από 200 μαχητές, συμπεριλαμβανομένων περίπου 40 ξένων μισθοφόρων κοντά στο χωριό Aleksandrovka στην περιοχή Dnepropetrovsk.
.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε επίσης ότι τα εγχώρια συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν δύο ουκρανικά αεροσκάφη Su-25 στην περιοχή του Μικολάιβ και πέντε μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα στην περιοχή του Χάρκοβο.

…………………………………………………………………………….